سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من باید این سایت ها باشند خیلی خوب هستند فقط نکته اینجاست که به سیستم های ایرانی کاری نداشته باشند بیان سیستم های خارجی رو فارسی کنند و نال کنند
این جوری خیلی خوب هست نظر شما چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من باید این سایت ها باشند خیلی خوب هستند فقط نکته اینجاست که به سیستم های ایرانی کاری نداشته باشند بیان سیستم های خارجی رو فارسی کنند و نال کنند
این جوری خیلی خوب هست نظر شما چیه؟
خیلی ممنون از دوستان نظراتشون به نظرم منطقی تر شده علت بسته شدن نالرز:
1.توهین های فوق العاده ای که بنده فقط چند نمونشو دیدم
2.تلاش برای هک کردن سایت به طوری که روزی باید 20-30 تا رو باید تحمل می کردن مدیراش
3.نالرز وابسته به گروه پارسیسم هست که سیستم وبلاگ دهی تیک بلاگو داره آقایون ادعا کردند تیک بلاگ نال شده و از یه سیستم دیگست خودتون قضاوت کنین کدوم سیستم ایرانی مثل اونه و به پای اون میرسه؟
4.نمیدونم احسان رو میشناسین یا نه؟یه بار بهش خیلی بد ضربه وارد شد و بعد از زحمات فوق العاده انداختنش بیرون الانم که همون اتفاق داره تکرار میشه
ممنون از دوستان به خاطر نظراتشون
گذر زمان خيلي چيزها رو مشخص ميكنه كه نالرز چي بود . و چه خدماتي ميداد.
اسكريپتايي كه فارسي ميشدن - و خيليا ميومدن ميبردن ميخروختن به نام خودشون ....
گذر زمان مشخص ميكنه نالرز چي بود ...
دليلش رو نمي دونم ولي به نظر من خوب كاري كرد جمع كرد
تو اين زمونه كه همه {ببخشيدا} يك جورايي دنبال مفتن بدرد نمي خوره مجاني از وقت و زندگي بزني بعد بجاي دستت درد نكنه {كه هيچ كسي مهتاج نيست} كارهايي كنند كه طرف ناراحت بشه و بزاره كنار
احسان زیادی رایگان کار کرد..اگر برای کارهاش پول میگرفت الان بار و بندیلش رو هم جمع کرده بود! به هر حال اگر برگشت حمایتش میکنیم
eh3an یک نام کاربری است که در اکثر سرویس های اسکریپت کار میکنه.همش هم از این پله به اون پله میپره.
در مورد خود مدیران من چیزی نمیدانم اما کاملا پشتیبان برنامه نویسان واقعی ایرانی بودند.من بارها باهاشون مزاکره کردم کلنجار رفتم تا سیستم نسرین رو بهم بدند اما با اینکه داشتند ندادند.
حیف بود مرجع گاهن خوبی بود واسه رفع سریع مشکل های
من به شخصه ناراحت شدم
گرچه به اسکریپت نال شده هیچ وقت اتمینان نکردم ولی برای تست عالی بود
الان این موضوع چه ربطی به انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران داره ؟
مدیران بهتر نیست حذف کنن تاپیک رو؟
نالرز سایت بزرگی بود حضرات ..
الان اومدم سرچ کنم برم تو نالرز چیزی دانلود کنم به عنوان مرجع دیدم تعطیل شده و حتی آدرسش از گوگل کلا پاک شده !!!
این پست اومده بود بالا توی گوگل از نالرز !!
واقعا جای تاسف داره مدیران نالرز کشیدن عقب ..
نباید تعطیل میکردن !!