بسیار عالی .در مورد تعداد کاربر همزمان هم بفرمایید که هاست شما چندتا رو پشتیبانی میکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار عالی .در مورد تعداد کاربر همزمان هم بفرمایید که هاست شما چندتا رو پشتیبانی میکنه؟
باسلام دوست عزیز.نقل قول:
درمورد تعداد کاربران فرمول خاصی نداره که بتونیم بگیم مثلا پلن 4 پرترافیک میتونه N تعداد کاربر همزمان رو ساپورت کنه یا نه ، چون ممکنه یک کاربر یک وردپرس یا وبلاگ راه اندازی کنه و این سیستم بتونه 1000 نفر آنلاین رو هندل کنه درصورتی که یکی هم بیاد سیستم شبکه اجتماعی مثلا شیرترونیکس پیاده کنه که فشار زیاد و تعداد query ها بالا باشه و این شاید 100 نفر آنلاین رو ساپورت کنه.
همکارانی هم که تعداد نفرات آنلاین در هاست مطرح میکنند شاید بصورت دیفالت ، نحوه ساپورت یک وردپرس معمولی رو شاخص قرار میدن وگرنه فاکتورهای زیادی در این بحث دخیل هست .
ما این نوع هاست هارو ارائه میدیم :
- هاست پشتیبان گیری (هاست حجیم بکاپ) تا 50گیگبایت
- هاست cPanel WHM معمولی
- دایرکت ادمین حرفه ای کلادلینوکس با سیستم cagefs که اینم سه نوع هست :
- هاست شخصی : رم 256 مگابایت با 1 هسته - SSD با منابع اختصاصی شده توسط cagefs
- هاست تجاری : رم 1گیگابایت 2هسته - SSD با منابع اختصاصی شده توسط cagefs
- هاست پربازدید : رم 2 گیگابایت SSD با منابع اختصاصی شده توسط cagefs
تمامی هاست ها نیز دارای ویژگی PHP Selector بوده و تمامی نسخه ها و ماژول های PHP قابل شخصی سازی می باشد.
سلام سرور با کانفینگ ساکس5 هم دارید ؟؟؟
من از کندو هاست یه سرور مجازی خریدم برای تست .واقعا سرور هاشون کیفیت خوبی داره . البته هنوز دارم تست میکنم ولی به جرات پشتیبانی بسیار خوبی دارن . و کاملا مشتری مدار هستن
قطعا بعد از تست هام سرورم رو ارتقا میدم