پاسخ : قانون جدید اینترنت مخابرات؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wapmaster
دقیقا با این وجود اینترنت ایرانسل و همراه اول خیلی بصرفه هستن فقط باید مدیریت کنی دیگه
مثلا دانلودهاتو بزاری واسه 2 شب به بعد تا 12 ظهر .میتونی حجم شبانت یا صبحانت بخری .وبگردی و کاراتو هم 12 به بعد انجام بدی .
هرجور حساب میکنم با این وضع مخابرات تو ضرریم .تو این تقریبا دو هفته من حدود 40 هزار تومن نت اضافه خریدم .
دقیقا ! با مدیریت میشه از شر نت مخابرات خلاص شد . من الان از ساعت 3 شب تا 9 صبح از رایتل نت نامحدود ( مصرف منصفانه 300 گیگ در ماه ) دارم . هزینه حدود 17 هزار تومن ! با مالیاتش ! خوب با این اوصاف چه نیازی به نت آشغال مخابرات هست ؟
از ایران سل td-lte می خریم 75 گیگ مصرف منصفانه ماهی 66 هزار تومان .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دقیقا ! با مدیریت میشه از شر نت مخابرات خلاص شد . من الان از ساعت 3 شب تا 9 صبح از رایتل نت نامحدود ( مصرف منصفانه 300 گیگ در ماه ) دارم . هزینه حدود 17 هزار تومن ! با مالیاتش ! خوب با این اوصاف چه نیازی به نت آشغال مخابرات هست ؟
از ایران سل td-lte می خریم 75 گیگ مصرف منصفانه ماهی 66 هزار تومان .
سلام من جای شما باشم 4G میخرم این مورد هم در نظر بگیرید جدا از بصرفه بودن نت بی سیم دارید قابل حمل دارید و زیبا و سبک
و جدا از این موارد سرعت adsl اخرش 16مگ هست اما با td lte یا 4 G من 50 الی 70 مگابیت سرعت بهم داده یعنی 5.6 برابر سرعت همه ی adsl ها .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سلام من جای شما باشم 4G میخرم این مورد هم در نظر بگیرید جدا از بصرفه بودن نت بی سیم دارید قابل حمل دارید و زیبا و سبک
و جدا از این موارد سرعت adsl اخرش 16مگ هست اما با td lte یا 4 G من 50 الی 70 مگابیت سرعت بهم داده یعنی 5.6 برابر سرعت همه ی adsl ها .
هزینه نت بی سیم بالاست . هزینه مودم اش هم بالاست . اعتباری هم بهش نیست چون کیفیت متغییر دارد و بسته به دوری و نزدیکی از دکل کیفیت متغییر دارد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
هزینه نت بی سیم بالاست . هزینه مودم اش هم بالاست . اعتباری هم بهش نیست چون کیفیت متغییر دارد و بسته به دوری و نزدیکی از دکل کیفیت متغییر دارد .
بله هزینه مودم و تعرفه ها بالاست منظورم نسبت به اون چیزی که بچه ها مخابرات را حساب کردن گفتن گرون در میاد گفتم وگرنه در شرایط عادی مقرون بصرفه اصلا نیست اما برای اظطراری موقطی خوبه فواید های خوبی داره اما روزی بشه اگر این را تعرفه هاش را شبیه adsl کنند همه میرن سمت این نت که فوق العاده هست