شما بعد از اجرای اسکریپت perl که به شما پیشنهاد میده نباید دیگه مشکلی داشته باشید.
اگه بازهم مشکل دارید حتما سخت افزار را ارتقاء بدید!
نمایش نسخه قابل چاپ
شما بعد از اجرای اسکریپت perl که به شما پیشنهاد میده نباید دیگه مشکلی داشته باشید.
اگه بازهم مشکل دارید حتما سخت افزار را ارتقاء بدید!
بستگی داره
فکر کنم باید به فکر ارتقا سخت افزار باشیم و سرور رو ارتقا بدیم
خوب سرور رو ارتقا دادیم
CPU 12 هسته ای با RAM 24GB
واسه تنظیمات max_client این چی پیشنهاد میدید ؟
تنظیمات apache چطور باشه که زیر 50 هزار کانکشن در ثانیه کم نیاره ؟
MaxClients = Total RAM dedicated to the web server / Max child process size
من پیشنهاد می کنم nginx کنار apache نصب کنید که سرورتون بتونه connection های بیشتری رو handle کنه! اگه علاقمند بودید پ . خ بدید
شرکت ما نمایندگی رسمی syslint که سازنده ی cPanel Nginx Plugin است رو دارد پس بهترین گزینه برای نصب و خریداری nginx می باشد.
Syslint Technologies New partnership with Soroush E Mandega | Syslint Technologies
با توجه به درخواستی برای بررسی این تاپیک دادید
به طور کلی نمیشه یک پاسخ قطعی داد که چگونه کانفیگ کنی
باید یک مدیر کارکشته سرورتو بررسی کنه ببینه ترافیکش چجوریه و بهترین کانفیگ رو بگزاره و مانیتور هم بکنه
ولی شما قبل از این کار پول خیلی زیادی برای ارتثاء سرور دادید
اگر یک چهارم پول یک ماه را می دادید به یک مدیر سرور شاید اصلا ارتقاء نیازی نبود و خیلی براتون به صرفه تر بود
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
ن با آپاچی 2700 تا کانکشن هم بدون مشکل روی سرور باشه را تجربه اش رو داشتم و خیلی خوب هم آپاچی هندلش می کرد
فرق آپاچی با nginx اینه کا آپاچی آمریکایی
nginx روسی و جنس های روسی هم زمخت هستند
با توجه به تعداد request ها و query ها و زیاد شدن روزانه اون لازم بود که حتما همچین سروری تهیه کنیم
معماری دیتابیس در بهترین حالت هست ( index گذاری شده )، تعداد کوئری ها کنترل شده هست و باز هم در این حالت در هر ثانیه درخواست های زیادی به mysql داده میشه
ولی چیزی که الان دنبالش هستم یه کانفیگ بیس هست برای شروع
دوستمون گفتم 50000 در ثانیه، به این عدد با apache هم میشه رسید ولی خیلی بیشتر باید وقت برای کانفیگ وب سرور گذاشت! بعد ما nginx هم که نصب می کنیم apache رو نابود نمی کنیم! یک سری از فرمت های خاص که با apache سریع تر باز می شن هنوز از apache استفاده خواهند کرد برای همین خیلی بهتر جوابگو خواهد بود سرور.
http://cpnginx.com/images/nginx_in_cpanel.png