پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آسیاتک برج میلاد پورت 1 گیگابیت + 30 درصد تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
جناب فروشنده
یا پول ما رو پس بده یا سرویس رو فعال کن.. اگر شما با استفاده ما مشکل داری نهایتاً با قطع سرویس باید پول رو پس بدی.. هر چند طبق گفته خودتون توی 7 روز حق بازگشت وجه وجود داره...
توجه کنید جناب طبق قوانین تمام سایت ها درصورتی که سرویس خلاف قوانین استفاده بشود به هیچ عنوان امکان عودت هزینه ندارد.این موضوع بدیهی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
توجه کنید جناب طبق قوانین تمام سایت ها درصورتی که سرویس خلاف قوانین استفاده بشود به هیچ عنوان امکان عودت هزینه ندارد.این موضوع بدیهی است
جناب اگر استفاده از وی پی ان روی سرور خلاف قوانین هست
اولا به راحتی میشه پورت وی پی ان رو بست. نیازی به این بازی ها نیست.
ثانيا اگر بهانه وی پی ان هست ایشون یا شما که نمی دونم ارتباطتون با ایشون چیه. پورت های وی پی ان رو روی سرویس بنده ببندن و تحویل بدن.. مشکلی نیست
به علاوه اینکه مملکت صاحب داره.. بخوان می تونن کلا پورت و پروتوکل وی پی ان رو ببندند
فقط شما بفرمایید چرا سرورهای میکروتیک خارج از کشور رو همه جا می فروشيد و تبلیغ هم می کنید.. حتما روش سايت بالا میارید،،
- - - Updated - - -
قوانبن همه سایتها رو شما می نویسید که از همشون اطلاع دارید.. اگر این قانون وجود داره واقعا چرا حداقل پورت ها رو نمی بندید یا نمی بندند.. جالبه شما میایید میگید خرید و فروش چاقو ممنوعه... مثل اینکه همه با چاقو میرن ادم میکشن
- - - Updated - - -
ظاهراً تعدادی از شما فروشنده ها با ترافیک مصرفی کسی مشکل پیدا می کنید.. یه بهانه وی پی ان پیدا می کنید و سرویس رو قطع می کنید.. خوب قطع کنید اما خوردن پول حروم به کسی نمیاد.. سی تومن هم هیچ کجای من رو بالا پایین نمی کنه پول چیس یه هفته بچمه
من قضاوت رو میزارم به عهده کاربرها و این بحث رو اینجا ادامه نمیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
جناب آقای اکبر احمدی اگه با بنده مشکل دارید داخل سایت نماد شکایت میکردید وقتی تهدید میکنید ور انجمن برات تاپیک میزنم این یه بحث دیگه میشه من زیر بار حرف زور نمیرم وگرنه ۳۰ هزار تومان که پولی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
http://up.vbiran.ir/uploads/22696154...8_22-02-51.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
جناب بنده از شما سرویس نگرفتم که قوانین میزارید
قبل از خرید هم با آقای امین کثیریان در مورد ترافیک یک به یک و نامحدود صحبت کردم و ایشون هم گفتند در مورد ترافیک محدودیتی ندارند.. و محدودیتی رو پورت هم نیست
حالا شما نگفتید توی این بحث ما چه کاره هستید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
جناب آقای اکبر احمدی اگه با بنده مشکل دارید داخل سایت نماد شکایت میکردید وقتی تهدید میکنید ور انجمن برات تاپیک میزنم این یه بحث دیگه میشه من زیر بار حرف زور نمیرم وگرنه ۳۰ هزار تومان که پولی نیست
وقتی می نویسید بازگشت وجه تا 7 روز و پسم نمیدید و سرویس رورهم قطع می کنید. دوست دارم توی تاپیک اعلام کنم.. اصلا هدف از تاپیک همینه
خیلیها از انجمن اخراج شدند یا بن شدن به خاطر همین اعلام نارضایتی کاربران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
جناب اقای فروزانی شما خودت برای ملت کانفیگ *** و... انجام میدی.لطف کن اول خودت قوانین را رعایت کن بعد در اینجا اسکی برو برای دیگران از قوانین توضیح بده.
+
صاحب این تاپیک فروش هم بجای اینکه خودش ابتدا قوانین را رعایت کنه و به چیزی که خودش گفته متعهد باشه برای این بنده خدا خط و نشون میکشه و با بهانه های مختلف براحتی پولش رو بالا میکشه.
دوستان من فقط این مورد رو باید ای وسط عرض کنم و دخالتی هم نمیکنم ، اولین مورد اینکه استفاده از وی پی ان صرفا برای دور زدن ****ینگ نیست و موارد استفاده دیگری هم دارد ، پس نمیتوان به هر کاربری که از ارتباط وی پی ان استفاده میکنه گیر داد و سرویسش رو مسدود کرد .
دومین مورد هم این هست که منی که سرور اختصاصی رو مدیریت میکنم و سرور مجازی ارائه میکنم حداقل کاری که میتونم انجام بدم اینه که از دیتاسنتر علت رو جویا بشم و با دلیل و مدرک به یوزر اعلام کنم که سرویسش به چه علت مسدود شده و در صورتی که امکان بازگشایی سرویس باشه شرعا باید سرویس رو مجددا فعال کنم و یا اگر توی بازه زمانی بازگشت وجه باشه هزینه رو عودت بدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
دوستان من فقط این مورد رو باید ای وسط عرض کنم و دخالتی هم نمیکنم ، اولین مورد اینکه استفاده از وی پی ان صرفا برای دور زدن ****ینگ نیست و موارد استفاده دیگری هم دارد ، پس نمیتوان به هر کاربری که از ارتباط وی پی ان استفاده میکنه گیر داد و سرویسش رو مسدود کرد .
دومین مورد هم این هست که منی که سرور اختصاصی رو مدیریت میکنم و سرور مجازی ارائه میکنم حداقل کاری که میتونم انجام بدم اینه که از دیتاسنتر علت رو جویا بشم و با دلیل و مدرک به یوزر اعلام کنم که سرویسش به چه علت مسدود شده و در صورتی که امکان بازگشایی سرویس باشه شرعا باید سرویس رو مجددا فعال کنم و یا اگر توی بازه زمانی بازگشت وجه باشه هزینه رو عودت بدم .
دیتا سنتر مسدود نکرده بود فقط ایشون یا اون همکارشون یا خود دیتا سنتر سرعت رو روی عدد خاصی بعد از دو روز استفاده لیمیت کرده بود.. وقتی بنده اعتراض کردم و گفتم من به شرط پورت غیر محدود و ترافیت نامحدودن خریدم همونطور که قبل ثبت سفارش بهتون گفتم و گفتم توی تاپیک نوشتید که تا 7 روز هم بازگشت وجه دارید و گفتم توی تاپیک هم اعلام میکنم.. ایشون وی پی ان رو بهانه کرد و سرویس بنده رو بست و اکانت روی سایتشون رو هم حذف کرد
قبل از محدودیت پورت سرور تا 300 مگ هم تست میداد و بعدش اومد روی 37 38 مگ نهایتا و کلا.. کل قضیه اینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
بله حرف شما کاملا درست است نه بیان کل خروجی ترافیک رو ببرن به خارج از کشور و وی پی ان بفروشن بنده سرویس ایشون رو بخاطر تهدید و استفاده از سرویس وی پی ان بستم وگرنه بین این همه مشترک چرا فقط من با ایشون بحث کنم سر چی باشه مگه بدی ازش دیدم وقتی میاد مثل یک ادمی که هیچ چیزی رو قبول نداره رفتار میکنه منم جواب درست بهش میدم