پاسخ : پیشنهاد برای ایجاد مغازه با سرمایه کم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspianhero
ممنونم: نظزات تون خوب بود مخصوصا در مورد تلگرام و سایت : بنظرم به همان قدر که مغازه داری اشباع شده و سایت و برنامه نویسی هم اشباع شده است ! متاسفانه توی این مملکت انهایی که تحصیل کرده هستند از همه چیز عقب ماندند ! یک آمار دیده بودم که نوشته بود بیشترین نزخ بیکاری لیسانس ها دارند و فوق لیسانس و و دکترای به ترتیب ولی در عوض بیشترین اشتغال مختص انهایی که دیپلم و زیر دیپلم هستند می باشد! یعنی اوج فلاکت بدبختی هست! این سیستم اموزشی را باید گل گرفت!
- - - Updated - - -
اساتید فرض کنید شما یک پول کلان دارید ان میزارید توی بانک تا سود اش را بخورید یا میرید باهاش مغازه یا طلا میخرید؟ برای حفظ ارزش پول میگم ها ! البته به این بانک نمیشه اعتماد کرد یک مدت دیگه ورشکست میشند پول ادم شاید بالا بکشند!
ببین وقتی این همه دانشگاه زده شده همگیم بدون کنکور با اساتید ابکی انتظاری بیش نیست از خروجیش پسرا که همشون برای فرار از سربازی و خونه بود دخترا هم شوهر ... (تحصیل تو ایران ارزش نداره مدارکم حتی میفروشن حتی دکتری کافیه یه سرج بزنی نت)
سرمایت اگه کلا ده تومنه من جات بودم الاغ میخریدم و پرورش شیرشو ...میفروختم الا کیلیوییش فکر کنم 100 تومن به بالاس لاکچری کردنش یه عده خل به هرحال سود داره به خصوص اگه بتونی صادرم کنیش! منفعت الاغ حتی عنشم میفروشن همون عنبر نسا :دی پس هرچی بدی خوردش دفعشم کنه میفروشیش! :دی از گاو و بزم راحتتره ...
یا میزدم کاره پرورش قورباغه و عقرب یا داروها گیاهی و...
ایناهم سختته میزدم پرورش توتون تنباکو (گیر نمیدن خیالت تخت سیگارا دودزا رنگیم میتونی تولید کنی یا اسانس دارو..) یا ساخت مشروب بخصوص مشروب که این روزا طرفدار بدجو پیدا کرده تو مراسما و... دیگه خودت دانی:65:
دوره سایتو ...ولی خط بکش مگه بخوایی کارتو با نت سازگار کنی که هم سفارش بگیری اونم ترجیحا اپ کنار سایت وگرنه چشو دستو وقتو پولتو تو نت فقط هدر میدی اخرم معلوم نی کدوم دکتری بیسواد سهمیه ای بدبختت کنه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ticdars
سلام
می تونید یک فروشگاه قالب و افزونه سیستم های وردپرس و جوملا و... مثل سایت راستچین راه اندازی کنید و با بودجه ای که دارید محصول تولید کنید و تبلیغات کنید
اگر نیاز به کمک داشتید می تونم کمکتون کنم
با تشکر
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز:من خودم چند سال پیش دوره طراحی سایت رفتم توی شهرمون و بعد دیدم جالب نیست ول کردم این حرفه را : ان زمان تازه پیام رسان ها امده بودند: یک نکته ای که الان مطرح هست: با امدن پیام رسان هایی مثل تلگرام و اینستاگرام و..
ملت میان برای خودشان یک کانال به صورت رایگان ایجاد می کنند و بعد جنس میفروشند و مطلب ارائه می دهند ک قبلا توی کارت های ویزیت آدرس سایت شان را مینوشتند ولی الان همه آدرس تلگرام را می نویسند چون رایگان و بی دردسر هست خلاصه الان کسی دنبال راه اندازی سایت نمیره با این قیمت هاست و دامین و....
این هم درسته اما الان می شه روی افزونه ها و پوسته ها لاسینس گذاری کرد اما ایده های دیگری هم وجود داره مثل
یک سایت چندفروشندگی مثل سایت انجام میدم که الان هم خیلی خوبه و طرفدار داره
در این زمینه خودم می خواستم یک سایت راه اندازی کنم و افزونه های لازم رو خریدم و هاست و دامنه اما هنوز نتونستم راه اندازی اش کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ticdars
این هم درسته اما الان می شه روی افزونه ها و پوسته ها لاسینس گذاری کرد اما ایده های دیگری هم وجود داره مثل
یک سایت چندفروشندگی مثل سایت انجام میدم که الان هم خیلی خوبه و طرفدار داره
در این زمینه خودم می خواستم یک سایت راه اندازی کنم و افزونه های لازم رو خریدم و هاست و دامنه اما هنوز نتونستم راه اندازی اش کنم
لایسنسم میشه دورش زد دیکدرو بدونی حله بعدم فری پخش مثلا معمولا zend یا ioncube هستن دیگه (حالا بحثش خوب نی ولی میشه راحت دورش زد طرف کار بلد باشه)
سایت وقتی خوبه فی لترینگ نباشه اوقت میتونی به رتبه برسی و درامد اونم الا وضعش خرابه تبلیغات همگی رفتن سمته تلگرام و اینستا طرف میره دلقک بازی در میاره روزی 500 تومن کاسبه ماهی 15م به بالا ترسیم از سایتو...نداره نمونه هاشون زیاده که خودتونم میشناسینش
از نت میشد در اورد پول ولی ایران اصلا مگه به جایی وصل باشی (تو خارج طرف فیلم بچشو میندازه یوتیوب کلی پول میزنه اوخ ایجا همش فی لتر و.....) یا هم که دشمن میابی پرتو میزنن عین مرحوم نارنجی یا تاینی موییزو....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
سایت و کانال در حالت عادی 1 سال زمان میبره تا راه بیفته...
فکر نمیکنم پیشنهاد خوبی باشه .
مغازه طی 1 هفته راه میافته و به درآمد میرسه ؟
هر شغلی و هر کسب و کاری برای اینکه روی غلتک بیافته نیاز به تداوم و زمان داره .
ضمنا 1 سال واقعا زمان زیادی نیست .
اگر به دنبال درامد سریع هستید کار های مستقیم گرافیکی و طراحی بنر از سایت های برون سپاری خوبه اما مداوم نیست
بهتره یک کار را ریشه ای آغاز کنید و مداوم بهش برسید
تیم خوب هم یک عامل در موفقیت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ticdars
اگر به دنبال درامد سریع هستید کار های مستقیم گرافیکی و طراحی بنر از سایت های برون سپاری خوبه اما مداوم نیست
بهتره یک کار را ریشه ای آغاز کنید و مداوم بهش برسید
تیم خوب هم یک عامل در موفقیت هست
ممنونم: میشه یک مثال بزنید مثلا طراحی گرافیکی چه نوع اش خوب هست!؟
مثلا کار با فوتوشات و پریمیر و ادیوس گمان کنم راحتر و بی دردسر تر باشه نسبت برنامه نویسی.
بله نسبت به برنامه نویسی راحتر هست اما درامدش شاید کمتر باشه
مثلا کالیگرافی ، ساخت بنر های متحرک ، بنر های تخفیف
اگر کیفیت کار خوب باشه کارتون خوب میگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspianhero
با سلام بر اساتید محترم
من میخواستم خدمات کامپیوتری دایر کنم ولی دیدم قیمت قطعات 3 الی 4 برابر نسبت به پارسال شده و برای همین 2 به شک هستم که چکار کنم : میخوام حداقل 10 میلیون سرمایه بیشتر خرج نکنم چون میترسم روی دستم جنس باد کند ! ولی دیدم با 10 میلیون یک سیستم معمولی را بیشتر نمیشه خرید از بس گران هستند ! مثل (مادربرد-سی پی یو-رم- کارت گرافیک - کیس و..) و از طرفی بخوام مغازه را پر کنم نیاز به سرمایه بسیار زیادی دارم و هم ریسک بالایی دارد و پولش را من ندارم: چون مغازه و ویترین خالی بد شکل هست و نمایی بدی دارد : خلاصه چون رشته ام نرم افزار بود میخواستم چنین مغازه ای را راه اندازی کنم !
به نظر شما با 10 میلیون چه نوع مغازه ای راه اندازی کنم خوب هست که هم بشه مغازه را تا حدی پر کرد و هم نیاز به تجربه و تخصص خاصی در ان شغل نباشه و خوراکی هم نبشه که انقضا داشته باشد و.....
لطفا پیشنهاد بدهید
سپاس
با 10 میلیون میشه سه سوپر مارکت خیلی کوچولو زد یا یه دستفروشی بزرگ:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspianhero
با سلام بر اساتید محترم
من میخواستم خدمات کامپیوتری دایر کنم ولی دیدم قیمت قطعات 3 الی 4 برابر نسبت به پارسال شده و برای همین 2 به شک هستم که چکار کنم : میخوام حداقل 10 میلیون سرمایه بیشتر خرج نکنم چون میترسم روی دستم جنس باد کند ! ولی دیدم با 10 میلیون یک سیستم معمولی را بیشتر نمیشه خرید از بس گران هستند ! مثل (مادربرد-سی پی یو-رم- کارت گرافیک - کیس و..) و از طرفی بخوام مغازه را پر کنم نیاز به سرمایه بسیار زیادی دارم و هم ریسک بالایی دارد و پولش را من ندارم: چون مغازه و ویترین خالی بد شکل هست و نمایی بدی دارد : خلاصه چون رشته ام نرم افزار بود میخواستم چنین مغازه ای را راه اندازی کنم !
به نظر شما با 10 میلیون چه نوع مغازه ای راه اندازی کنم خوب هست که هم بشه مغازه را تا حدی پر کرد و هم نیاز به تجربه و تخصص خاصی در ان شغل نباشه و خوراکی هم نبشه که انقضا داشته باشد و.....
لطفا پیشنهاد بدهید
سپاس
من غیر از برنامه نویسی چاپخونه هم دارم که تمام دستگاههامو چند سال حدود 500 میلیون تومن شد کم کم اضافه کردم با همین برنامه نویسی خریدم
شرایط فعلی بازار ایران اصفناک هست
یا باید دلال خوبی باشین پول در بیارین یا مغازه دار اگر میخایید باشید باید بدونین شرایط وخیم هست ، اجناس همگی یکی دو ساله نقدی شدن و سرمایه شما میخابه ، مشتری هم خیلی کم شده
قطعات کامپیوتری پول هم داشتید بازار رکود هست در همه فیلدها
شما در مورد سن خودتون چیزی نگفتین ، اگر سن شما پائینه میتونین یه زبان برنامه نویسی رو 1 ماهه الان یاد بگیرین از کارهای کوچیک شروع کنین بعد از یکسال میبینین پروژه های متوسط و بزرگ برداشتین
پایتون رو بهتون پیشنهاد میکنم اگر زبان میخایید یاد بگیرید
خوبیه برنامه نویسی اینه نیاز به سرمایه آنچنانی نداره سرمایه شما فقط وقتی هست که برای یادگیریش میزارین