سلام.
من WHMCS دارم .
1- اگر مشتری در سایت Nic.ir عضو نباشد ، از طریق این مازول آیا دومین ثبت می شود ؟ یا برایش هندل ایجاد می شود ؟
2- چنانچه من بخواهم کلیه دومین هایی که با این مازول ثبت می شوند رابط فنی یا اداری هندل من قرار داده شود چکار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
من WHMCS دارم .
1- اگر مشتری در سایت Nic.ir عضو نباشد ، از طریق این مازول آیا دومین ثبت می شود ؟ یا برایش هندل ایجاد می شود ؟
2- چنانچه من بخواهم کلیه دومین هایی که با این مازول ثبت می شوند رابط فنی یا اداری هندل من قرار داده شود چکار کنم ؟
با سلام
1. ايشون بايد هندل ايجاد کنند خودشون در سايت nic.ir
2. در حال حاضر رابط مالی و فنی بايد sa1601-irnic باشه. و نماينده هم sa1601-irnic ميخوره. در اينده ممکنه nic تغييراتی رو اعمال کنه و ما هم در حال هماهنگی هستيم. اما فعلا شرايط اينطور هستش.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سلام.
آیا می توانید امکانی فراهم بیارید که یک هندل پیش فرض تعریف کرد و در صورتی که مشتری هندل نداشت ، با هندل پیش فرض دومین ثبت شود ؟ و یا روش بهتر آنکه در هنگام ثبت دومین IR فیلدی گذاشته شود که شماره هندل را هم از مشتری بگیریم .
ما در حال حاضر در WHMCS یک فیلد بنام nic-handle در هنگام ثبت دامنه های IR تعریف کرده ایم .
امکان قرار دادن فيلد هستش.
اطلاعات ftp رو ارسال کنيد تا فيلد هندل nic روی سايت خودتون اضافه بشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
در این ماژول باید query ارابه شده بشکل زیر اصلاح شود :
کد:$query = "select tblclients.email from tbldomains,tblclients where tbldomains.domain='".$domain."'" ;
کد:$query = "select tblclients.email from tbldomains,tblclients where tbldomains.domain='".$domain."' and tbldomains.userid=tblclients.id" ;
آیا می توانید ماژول را تکمیل کنید که تغییرات dns هم از داخل whmcs امکان پذیر باشد ؟
سلام خوبيد؟
آقا ميتونيد بفرماييد چطوري توي سايت رد سلر برم پنل بگيرم تو سايتش نه گزينه ثبتنام هست نه چيزي
من همه نصب ها را انجام دادم اما نتونستم تو سايتي كه ميگيد برم كد بگيرم.
ممنون ميشم اگه يه مرد پيدا بشه بهم راهشو اينجا بنويسه بعد برام اس ام اس بزنه بگه جوابمو داده .
ممنون ميشم
09361618880
منتظر اون مرد هستم.
سلام
من نصب کردم اما هیچ دومینی درپنل پیش فرض رد رسیلر ثبت نمیشه
کلیه ی تنظیمات هم مطابق اموزش انجام دادم
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
سلام اقای امیری من الطلاعات اف تی پی رو ارسال میکنم لطفا این فیلد رو واسه منم نصب کنید
با تشکر خیلی ممنون
این ماژول حتما به RedReseller وابسته است ؟ یعنی به صورت مستقل کار نمی کند ؟