پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
طی تماسی که بنده با رفع *****ینگ داشتم فرمودن باید مشکل را به این ادرس ایمیل که میدم خدمتتون ارسال کنید تا پیگیری کنند
help@tic.ir
برای زیر ساخت است
بنده اایمیل کردم شما ها و همگی دوستان این مشکلات را دارند ایمیل کنند به همین ادرسی که دوستمون زدن
سلام
امروز ای پی سرور من در آمریکا هم بلاک شد
هم mtp روش بود و هم 443
ولی شخصی یا به عبارتی خانوادگی بود.
باید از پورت های متفاوتی استفاده کنیم تا دیگه به این مشکل بر نخوریم
سال پیش این مشکل برای سرور دیگرم پیش اومد و هیچ وقت آی پیش از بلاکی در نیومد:39:
خدا رو شکر قرار داد یک ساله داشتم کمتر از 6 روز باقی مونده ازش:69:
درود;
چندتا از آیپی های ما که بلاک شده بود همین الان با اختلال شدید و تایم اوت فراوان فعلا باز شده است.
جالبه پینگ میگیرم 2 تا پاکت اول اوکیه بعدش تایم اوت میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
درود;
چندتا از آیپی های ما که بلاک شده بود همین الان با اختلال شدید و پاکت لاست فراوان فعلا باز شده است.
جالبه پینگ میگیرم 2 تا پاکت اول اوکیه بعدش تایم اوت میشه
بنظرتون چرا از سمت شبکه زیرساخت کشور این کار را میکنند دلیلش چیه چه سودی داره ؟ یعنی تحت حملات از سوی این رنج ایپی ها یا کشور ها هستند بلاک میکنند ؟
( فرانسه ovh من همچنان قطع هست از صبح تا الان چشام رو مانیتوره پینگ دارم نگاه میکنم خسته شدم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بنظرتون چرا از سمت شبکه زیرساخت کشور این کار را میکنند دلیلش چیه چه سودی داره ؟ یعنی تحت حملات از سوی این رنج ایپی ها یا کشور ها هستند بلاک میکنند ؟
( فرانسه ovh من همچنان قطع هست از صبح تا الان چشام رو مانیتوره پینگ دارم نگاه میکنم خسته شدم )
والا اگه متوجه شدید به ما هم بگید.
یادمه اوایل mtproto اومده بود یه سرور برای استفاده شخصی کانفیگ کردم و تنها و تنها خودم استفاده میکردم که متوجه شدم رنج آیپی /27 از ما بلاک کردن بعد ها با کلی نامه و پرسیدن دلیل بعد از 1 هفته باز کردن
بماند که روی این آیپی ها چندتا سایت بود و چقدر ضرر برای ما داشت.
ای پی سرور مجازی المان من هم بلاک شده فقط با قند شکن پینگ میده این دیگه چه مسخره بازی
سلام
کسی خبری داره کی درست میشه ؟
حالا من موندم ip vmwaer من رو چرا بستن ۸ تا رنج از امریکا رو بستن اما از اروپا من بسته نشده عجیب ولی امریکا به شدت مشکل تایم اوت داره ۲ تا پکت و بعد تایم اوت کل کانشن ها رو محدود کردن
دوستان این مساله اصلا ربطی به پروکسی نداره ، یکی از سرورهای شخصی خودم که برای پرداخت های ارزی ازش استفاده میکنم در ساده ترین شکل ممکن قرار داره و هیچی روش نداره اونم همین مشکل براش پیش اومده ، کلا مشخص نیست بر چه اساس دسترسی ای پی ها مسدود شده..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
دوستان این مساله اصلا ربطی به پروکسی نداره ، یکی از سرورهای شخصی خودم که برای پرداخت های ارزی ازش استفاده میکنم در ساده ترین شکل ممکن قرار داره و هیچی روش نداره اونم همین مشکل براش پیش اومده ، کلا مشخص نیست بر چه اساس دسترسی ای پی ها مسدود شده..
جالبه سرور شخصی من برای تلگرامم از فنلاند مسدود نشده ولی امریکا کامل محدودیت ایجاد شده