من حدس میزنم بخاطر تراکنش بالاس که دارن ساپورت میکنن و تا زمانی که دستور از مقامات بالا مثه قوه قضاییه نیاد که فلان کارو نکنید به حرف هیچکس گوش نمیدن.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
پس حتما بنده لینک سایت پی را تو سایت سپ قرار دادم دیگه ؟
https://worldup.ir/file/thumbs/b6e35baa6b8d7.png
شاید هم بنده به پی دفتر دادم تو ساختمان شرکت سامان کیش ؟
https://pay.ir/contact
من الان حدود یکسالی میشه با درگاه pay کار میکنم هیچ وقت مشکلی نبوده همیشه هم پیگیر کار مشتری میشن و خیلی کارشون خوبه حداقل هرچی باشه بهتر از زرین پال چون هر وقت خواستم اکانت وریفای کنم توی زرین پال درخواست من رو رد کردن بخاطر اسکن کارت شناسایی من واقعا لذت میبرم از درگاه pay
تازه چند روزه از pay ir گرفتم درگاه فعال هم کردن اما جواب تیکت نمیدن و خیلی دیر جواب میدن چرا اینطوریه پشتیبانیش !!!
و حتما من نشستم تو بخش پیگیری تراکنش ها و تو سپ من هستم به هرکسی زنگ میزنه میگم Pay رو فقط درگاه های فیک استفاده می کنند .
مکالمه ضبط شده اش موجود است .
هرمجموعه ای میاد کاربرهایی مثل من و شما فورا اون مجموعه و شرکت رو مثل بت بزرگش میکنیم و تا انتقادی به مجموعه میشه فقط چشم بسته سنگش رو به سینه میزنیم .
یک سایتی هست اعلام شده زیرمجموعه سپ هست . مجوز و قرارداد و .. تو سایت Pay دیدید ؟
اوایلی که Pay راه اندازی شده بود یک تلفن تماسداخل سایت قرار داده بودند که اون هم برای همون دفتر سپ بود و زنگ میزدی بعد از این که گوشی تلفن دست چند نفر میچرخید آخر سر حواله میکردند به تیکت و سایت و از سر باز می کردند .
موسسات مالی که مجوز از بانک مرکزی داشتند مردم نتونستند پولشون رو زنده کنند . تکلیف شرکتی که پشت مجوز سپ فقط درصد خودش رو میگیره و کاری به نوع محصول فروخته شده نداره و براش مهم نیست فروشنده اطلاعات صحیح هست یا نه . و اگر با فروشنده ای که از درگاه Pay استفاده میکنه کالا یا خدمات رو به خریدار ارائه نده Pay براش مهم نبوده و نیست .
بله Payمحبوب هست چون راحت میشه برای همه جور سایتی درگاه گرفت . چون فقط براشون درصد مهمه .
من از کسی حمایت نمیکنم مگر اینکه کارش درست باشه و تو پست هشت همین تاپیک هم شدیدا به اونها اعتراض کردم ولی تو شهر خودمان وقتی موضوع بسته شدن حسابهای پی را مطرح کردم مسئول و نماینده شرکت سامان کیش با خنده گفت اصلا پی حسابی نداره و حسابهای اون در حقیقت حسابهای خود psp هستن
حرف میزنید با سند بزنید وگرنه بدون دلیل و مدرک با طرح این موضوع که فیلم دارم ، صدا دارم ، ضبط کردم و غیره به درد خودتان میخوره
تماس تلفنی داری بزار ببینیم با کی تماس گرفتی ؟
نصف این ملت فقط به خاطر این به پی اعتماد کردن که اولا تجربه خوبی از پی لاین داشتن و دومین دلیل اعتماد هم همین سپ بوده که اعلام کرده این پی سهام اصلیش مال اونهاست
بنده هیچ وقت تو زندگی سنگ کسی را به سینه نزدم حتی سنگ خودم را و از هیچ کس بی دلیل حمایت نکردم و بی دلیل تخریب هم نکردم
اینجا هم شما اومدی میگی حمایت میکنم اون یکی اومده گفته تخریب میکنم ! نه هدفم تخریب هست و نه حمایت بلکه تمام حرف من این بود که حالا که مسئولان پی و بالاتر از اون سپ (یا همان psp نامحترم سامان کیش ) میخورن و خلاف قانون هم عمل میکنند (نوش جونشون تو این مملکت بخور بخور اینها هم اینجوری میخورن) لااقل جفتک نندازن و واسه کسب و کارهای مردم دردسر درست نکنند و هر روز یک ساز نزنند که مثلا قانونی داریم عمل میکنیم و خلاف نداریم
قرار نیست تاوان مقدس مابی شما را مردم و وبمسترانی که با هزار مشکل مانند ارز و بی کفایتی و عدم حمایت روبرو هستن بدن
بزارید مردم تو این اوضاع بد لااقل به کسب و کار خودشان برسن و شما هم به خوردنتون مشغول باشید چون کسی فعلا باهاتون کاری نداره تا فردا روزی که رییس شما (بهتر بگم دراز گوش بزرگتر از شما ) خودش پاش گیر بیافته و لازم بدانه شما را قربانی صندلی ریاستش بکنه