پاسخ : فروش سرور مجازی ایران زیرساخت - افرانت * امریکا xlhost شروع قیمت از ۱۸۰۰۰ تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
باسلام بله مشتریانی داریم در آمریکا که از ما همین سرویس را خریداری کرده اند شما باید سرور مجازی ایران افرانت خریداری نمایید.
امکانش هست که هزینه سرور رو به حساب پی پال شما انتقال بدم بصورت دلاری؟
پاسخ : فروش سرور مجازی ایران زیرساخت - افرانت * امریکا xlhost شروع قیمت از ۱۸۰۰۰ تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felexy
امکانش هست که هزینه سرور رو به حساب پی پال شما انتقال بدم بصورت دلاری؟
شما به من در تلگرام پیام بدید
@ourweb
پاسخ : فروش سرور مجازی ایران زیرساخت - افرانت * امریکا xlhost - المان Hetzner شروع قیمت از ۱۸۰۰۰ تومان
سلام.
میخواستم با سرور از یه سایت خارجی دانلود کنم که ای پی ایران تحریم هست.اگر از
IRAN / AFRANET بگیرم مشکلی پیش میاد ؟
سایت udemy هست.
ممنون.
پاسخ : فروش سرور مجازی ایران زیرساخت - افرانت * امریکا xlhost - المان Hetzner شروع قیمت از ۱۸۰۰۰ تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rhodes
سلام.
میخواستم با سرور از یه سایت خارجی دانلود کنم که ای پی ایران تحریم هست.اگر از
IRAN / AFRANET بگیرم مشکلی پیش میاد ؟
سایت udemy هست.
ممنون.
سلام موردی ندارد می توانید سفارش خود را ثبت نمایید.
سلام
رم 512 موجود دارید؟
چه سیستم عامل هایی قابل نصب است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi0000
سلام
رم 512 موجود دارید؟
چه سیستم عامل هایی قابل نصب است؟
سلام موجود است و فقط میکروتیک میتوانید سفارش دهید و لینوکس
سلام سرور برای پروکسی هم دارید ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojitb
سلام سرور برای پروکسی هم دارید ؟؟؟
سلام این سرویس ارائه نمی شود
با سلام
سرور آمریکا با رم 1 گیگ و ویندوز سرور 2003 ورژن 32 بیت بدون مشکل نیاز دارم. موجوده؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ph1287
با سلام
سرور آمریکا با رم 1 گیگ و ویندوز سرور 2003 ورژن 32 بیت بدون مشکل نیاز دارم. موجوده؟
ممنون
سلام موردی ندارد می توانید ثبت نمایید