پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
نقل قول:
چرا سيستم را طوري تعريف نكرديد كه اول در هنگام عمليات خريد به كاربر بگه موجودي خود را افزايش دهيد و بعد سفارش را انجام بده ؟؟
برای انجام سفارش اینکار لازم نیست بلکه برای پرداخت هزینه لازم هست که پول داشته باشه.
که این مشکل هم با ماژولی که برای سیستم نوشتیم حلش کردیم ولی قیمت ماژول ۴۵ تومن هست.
نقل قول:
مثل اينكه مقدار فروش ماهيانه و ... را اعلام ميكنه و ياد آوري تاريخ دقيق تمديد سرويس ها را براي كاربران داره و ...
ما هم این مورد را داریم.
نقل قول:
اين را هم قبول كنيد كه هزينه اين سيستم خيلي خيلي زياد هست
فکر نمیکنید اگه مفدی سیستم را بدیم بهتر باشه؟
سیگما هر کاری میتونه بکنه ولی ما هزینه ی کاری که کردیم را میگیریم.
مثلا لینوکس مفدی هست پس ویندوز هم باید مفدی باشه؟استدلال اشتباهی هست
پس این چه مدل رفع اشکالی هست که هرکی هرچی میگه شما قبول نمیکنید و زود جبهه گیری میکنید در مقابلش
اونایی هم که اینطوری برخورد نمیکنید میگید پولش رو بده تا درست کنم
:71:
نقل قول:
که این مشکل هم با ماژولی که برای سیستم نوشتیم حلش کردیم ولی قیمت ماژول ۴۵ تومن هست.
با سلام
آقاي داوري به نظر من اشتباه شما همينجاست
چون براي هر ماژولي كه آماده ميكنيد توقع داريد كاربران هزينه هاي سنگين پرداخت كنند
بهتر هست به جاي اينكه به فكر پول باشيد مقداري به فكر توسعه سيستم خودتون باشيد
نه پشتيباني قوي داريد و نه سيستم خوب همينطور پيش بره همين كاربرانتون هم از دست ميرن ، از ما گفتن بود
نقل قول:
ما هم این مورد را داریم.
تنها همين مورد نيست آنقدر در اين سيستم دست مدير باز هست و ميتونه فيلد هاي اضافه تعريف كنه و ... كه فكرش را هم نميشه كرد
بعد برنامه نويسان ما ميگن چرا از سيستم هاي پارسي استفاده نمي كنيد يا باگ داره يا قيمت ها نجومي هست يا برنامه نويسانش به فكر بهبود سيستم نيست و به فكر درآمد هستن
حق دارند همكاران از سيستم whmcs استفاده كنند ، حداقل از لحاظ امكانات و رفع نيازهاي كاربري كامل هست
نقل قول:
فکر نمیکنید اگه مفدی سیستم را بدیم بهتر باشه؟
سیگما هر کاری میتونه بکنه ولی ما هزینه ی کاری که کردیم را میگیریم.
مثلا لینوکس مفدی هست پس ویندوز هم باید مفدی باشه؟استدلال اشتباهی هست
خير ما نمي گيم شما مفدي سيستم را بديد
ما ميگيم قيمتهاتون را معقول تر كنيد
چرا بايد سيستم شما كامل نول بشه و همه نول شده را استفاده كنند ؟؟
چرا كاربران ترقيب به خريد نسخه اصلي نمي شوند ؟؟
قيمتي كه شما داديد براي سيستم بسيار زياد هست و به نظر من كه نسخه نول شده را مدتي استفاده كردم - خريد نسخه اصلي اشتباه محض هست
چون اين سيستم بيشتر از 50 تومان هم ارزش نداره چي برسه به 120 تومان
نه كدنويسي را از پايه خودتون انجام داديد و نه چيز خاصي تنها روي سيستم اصلي كه اگر اشتباه نكنم روسي بود شما كم كم تغييراتي داديد ، تا امروز كه شده آدونيس فعلي
تو اين تاپيك قصد تخريب شما را ندارم ، اينها را گفتم كه مقداري به خودتون بيايد و اصفهاني بازي ها را كنار بزاريد و كمي از پول دل بكنيد و به جاي فكر به پول مقداري به فكر كاربرانتون باشيد
سيستم را مدام به روز رساني كنيد و به فكر امكانات و ايده هاي نو باشيد كه در اختيار همه بزاريد نه اين كه من امروز بگم فلان چيز ميخوام - شما ميگي 40 تومان - فردا - فلان امكان را جناب داوري اضافه كنيد - شما ميگي 50 تومان - اين كه همش شد برنامه نويسي شخصي
سيستم را ميخريم 120 تومان بايد حدود 120 تومان هم هزينه به شما بده كاربر تا ماژول هاي درخواستيش را شما بهش بدي - بهتر نيست يك نسخه كامل و فول ارائه بديد با قيمت مناسب ؟؟
حداقل تو بسته ها 4-5 تا قالب درست و حرفه اي قرار بديد كه دست كاربر براي انتخاب باز باشه ؟؟
قبول كن سيستم نقص زياد داره - هر چند به عنوان يك برنامه نويس و كسي كه رو سيستم خودش زحمت كشيده قبول اين موارد براش سخت هست ولي بايد قبول كني
اگر بخواي يك نظرسنجي هم راه ميندازيم تا متوجه بشيد چند درصد كاربران راضي هستن و چقدر ناراضي
براي جمله آخر باز هم به صورت پيشنهاد ميگم :
قيمت را پايين تر بياريد ، امكانات و بهينه سازي ها را در يك نسخه كامل به كاربر تقديم كنيد
موفق باشيد
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
نقل قول:
پس این چه مدل رفع اشکالی هست که هرکی هرچی میگه شما قبول نمیکنید و زود جبهه گیری میکنید در مقابلش
اونایی هم که اینطوری برخورد نمیکنید میگید پولش رو بده تا درست کنم
مشكل همين هست هركس بگه فلان قسمت سيستم مشكل داره جناب داوري ميگه هزينه كنيد تا درست كنم
نميگه سيستم ما مشكل داره و رفع ميكنم و براي عموم قرار ميدم
پول اونقدري ارزش نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alborz
در این مورد آقای داوری 100% درست می فرمایند. اسکریپت بر اساس api نوشته شده و اگر api مشکلی دارد
آقای داوری مسوولش نیستند و باید با سایت اصلی مطرح شود
Api مگه فرق داره ؟ هموني است كه همه سيستم ها دارند باهاش كار ميكنند!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1Mizban
شما بايد خودتون رو با دايركت آي مچ كنيد نه اونا با شما.
پس سيستم اشتباه است،ما كه از خريش گذشتيم...
باید وارد پنل دایرکت آی بشید و به یوزری که ازش اکانت به مشتریا میدید fund بدید
مثلاً 1000 دلار
اتوماتیک دامین ثبت و پرداخت میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iam
باید وارد پنل دایرکت آی بشید و به یوزری که ازش اکانت به مشتریا میدید fund بدید
مثلاً 1000 دلار
اتوماتیک دامین ثبت و پرداخت میشه
اون برايخود دايركت آي است،رسلر كلاپ اينجوري نيست، اصلا منطقي نيست
هر چند من از خيرش گذشتم ولي هيچ وقت جواب درستي نگرفتم.
من از اساتید عذر میخوام, خواستم یه نظری بدم که امیدوارم آقای داوری هم قبول کنند
من به تازگی این سیستم رو از ایشون خریداری کردم و با قیمت هم مشکلی ندارم هرچند دست و بالم خالی بود, فقط یه چیز, اونم این که بهتره ماژول ها رایگان باشه
خیلی از اسکریپت های معروف دنیا هستن که همین کارو میکنن, من کاری به قیمت ندارم ولی سیستم رو اول میفروشن بعد ماژول هارو رایگان در اختیار کاربران قرار میدن حتی واسه دانلود هم میزارن
Warez-Host.IR بهتره بدونید که حتی اگه یه سیستم از پایه نوشته نشده باشه ممکنه وقت طرفو شبانه روز گرفته باشه ولی با این حرفت که گفتی ماژول ها رایگان باشه موافقم
با warez-host کاملاً موافقم یعنی چی هرکی هرچی میگه میگید میشه 50 تومان سیستم باید اشکالات و نیازهاش رفع بشه این نیازهایی هم که همه میشمارن یه نیاز عمومی هست نه یک نیاز شخصی مثلاً میگیم تیکت یا همین موعد پرداخت و. ...یا همین عملیات موجودی میگید 50 ت میگیم پرداخت آنلاین میگید 40 تومان اینها واقعاً یک نیاز عمومی هست وباید همه در نسخه شما گنجانده بشه نه اینکه برای هرکدام قیمت جداگانه کاربر بده یه هو بگید قیمت 500 هزار تومان دیگه چرا خودتونو اذیت میکنید
من که نگفتم هر چیزی میخواهید روی این سیستم اجرا میکنم.
چند نفر بودند صدا کرده بودند که داوری فلان و بیسانه و... گفتن اینجا بیان بگن که همه ببینند چیا میگند.
وگرنه روی سیستم های قبلی همه دمو را دیدند و بعد خرید کردند و قرار نیست چیزی را من درست کنم یا تغییر بدم.
تمامی این موارد که شما میگید اگر قرار باشه جایی اعمال بشه در سیستم آینده ی ما تغییر میکنه نه در سیستم الان.
نقل قول:
40 تومان اینها واقعاً یک نیاز عمومی هست وباید همه در نسخه شما گنجانده بشه نه اینکه برای هرکدام قیمت جداگانه کاربر بده یه هو بگید قیمت 500 هزار تومان دیگه چرا خودتونو اذیت میکنید
دوست عزیز و گرامی شما اصلا امکانات سیستم را میدونید که از خودتون میگید پرداخت آنلاین ۴۰ تومن یا ..؟
افرادی هستند که نیاز دارند سسیستمشون تغییر کنه و برای اون تغییرات ما هزینه میگیریم وگرنه اصلا سیستم همه چیزی که برای نیاز های عمومی باشه را داره.
===
نقل قول:
نه پشتيباني قوي داريد و نه سيستم خوب همينطور پيش بره همين كاربرانتون هم از دست ميرن ، از ما گفتن بود
شما چند تا تیکت در سیستم پشتیبانی ما زدید و جواب نگرفتید؟
نقل قول:
، اينها را گفتم كه مقداري به خودتون بيايد و اصفهاني بازي ها را كنار بزاريد و كمي از پول دل بكنيد
خیلی حرف باحالی زدی.
مرد حسابی برو ببین همین آقای امیری داره سیستم را میده ۴۰۰ تومن . منم بیام سیستم ۴۰۰ بدم و کامل کامل شما پول میدی؟شما همین ۱۲۰ تومن را هم زورت میاد بدی.اینجا معلوم میشه کیا اهل اصفهان هستند و کیا اصفهانی بازی در میارند.
شما سیستم مارو با همه ی ماژول هاش که حساب کنی میشه ۳۰۰-۳۵۰ !
نقل قول:
حداقل تو بسته ها 4-5 تا قالب درست و حرفه اي قرار بديد كه دست كاربر براي انتخاب باز باشه ؟؟
وقتی هر قالب را ۱۰۰ تومن میگرند کاراشو بکنند من چجوری سیستم را با قالب بدم ۱۲۰ تومن؟؟؟؟
فکر کنم اصلا از قیمت ها خبر ندارید.
نقل قول:
قيمت را پايين تر بياريد ، امكانات و بهينه سازي ها را در يك نسخه كامل به كاربر تقديم كنيد
به هیچ عنوان قیمت پایین نمیاد . من دیگه کیفیت را فدای قیمت نمیکنم.
مثل برادر امیری سیستم را میزنم ۴۰۰ و همه ی امکاناتی روش میدم و ۲-۳ تا قالب هم براش درست میکنم .اون موقع همه راضی میشند.
ساپورت تلفنی و sms ی و ایمیلی و... هم براش میزاریم که مشتری کیف کنه .
آقای داوری این سیستمی که ارائه دادید ماژول پرداخت زرین پال هم داره؟؟؟