پاسخ : بی مسئولیتی شرکت وب داده
متاسفانه بنده 2 سرویس دارم از ایشون که هر 2 از صبح از کار افتاده جواب درستی هم نگرفتم...
وبداده شاید قبلا خوب بوده باشه اما الان به معنای واقعی کلمه افتضاحه!
یکی دو بار مجبورا ازشون سرویس گرفتم به ماه نرسیده منتقل کردم
باور کنید هر سرویسی اعم از هاست میزبانی و سرور مجازی و ... غیره گرفتم ناراضی بودم
پشتیبانیشونم یکی از بی مسئولیت ترین ها بین هاستینگ هاست
گاها جوابگوییشون به 24 ساعت هم کشیده!
وبمسترها میدونن که آدم وقتی سایتش به مشکل میخوره اضطراب میگیره و سریع دوس داره مشکل رفع بشه اما وبداده در اوج آرامش و پس از ساعت ها تیکت ها رو جواب میده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar21
وبداده شاید قبلا خوب بوده باشه اما الان به معنای واقعی کلمه افتضاحه!
یکی دو بار مجبورا ازشون سرویس گرفتم به ماه نرسیده منتقل کردم
باور کنید هر سرویسی اعم از هاست میزبانی و سرور مجازی و ... غیره گرفتم ناراضی بودم
پشتیبانیشونم یکی از بی مسئولیت ترین ها بین هاستینگ هاست
گاها جوابگوییشون به 24 ساعت هم کشیده!
وبمسترها میدونن که آدم وقتی سایتش به مشکل میخوره اضطراب میگیره و سریع دوس داره مشکل رفع بشه اما وبداده در اوج آرامش و پس از ساعت ها تیکت ها رو جواب میده!
قشنگیش اینه مثلا سرور داونه،بعد 20 ساعت جواب میدن مشکلی وجود ندارد سایت را در intodns چک کنید:71::71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deltamusic
قشنگیش اینه مثلا سرور داونه،بعد 20 ساعت جواب میدن مشکلی وجود ندارد سایت را در intodns چک کنید:71::71:
من مورد داشتم مشکلی وجود داشته برطرفش کردن اومدن گفتن مشکلی وجود ندارد!
یعنی آدم رو چی فرض کردن
خب اگه مشکل وجود داشته بگو رفع کردیم
این بنده خدا اهل اصفهانه. یه سرور اختصاصی میخواست به من بده از دیتاسنتر لیزوب هلند. ولی عملا یه سرور اختصاصی از هتزنر میخواست جابجا کنه با ای پی هلند. (با قیمتی تقریبا دوبرابر) خیلی اتفاقی متوجه موضوع شدم و وقتی بهشون گفتم که چرا اینکارو میکنید؟ گفتن شما که نپرسیدین ماهم نگفتیم. با بدبختی پولمو ازشون پس گرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
این بنده خدا اهل اصفهانه. یه سرور اختصاصی میخواست به من بده از دیتاسنتر لیزوب هلند. ولی عملا یه سرور اختصاصی از هتزنر میخواست جابجا کنه با ای پی هلند. (با قیمتی تقریبا دوبرابر) خیلی اتفاقی متوجه موضوع شدم و وقتی بهشون گفتم که چرا اینکارو میکنید؟ گفتن شما که نپرسیدین ماهم نگفتیم. با بدبختی پولمو ازشون پس گرفتم.
قشنگ تر نبود حرفتون با قومیت پیش نمی کشیدید؟ یعنی الان چون فرضا اصفهانی بودن این کار کردن و تو بقیه اقوام همچین موردی وجود نداره
واقعا نمی دونم چی بگم جون خواسته یا ناخواسته کلی ادم زیر سوال میبرید
مدتی هست دارم این تاپیک رو میبینم که حالا به بهونه های مختلف اپ شده ... ( همه هم در حال کوبوندن ماشاالله ) توی 2 سال اخیر فقط دیدم یه سری ها کارشون شده وایسن ببینن کی از کی ناراضیه برن بگن اره ما هم هستیم ! @-)
حالا چون بحث وب داده و اقای ایزدی هست منم بر خرودم واجب میدونم به عنوان همکار و شخصی که مدت زیادی ( حدودا 15 ماه ) با ایشون همکاری داشتم نظرم رو بگم ...
تجربه رو به صورت کلی بیان میکنم که زیاد طولانی نشه ....
کیفیت سرویس ها و خدماتشون بسیار عالی و راضی کننده بودش که ما خیلی کارارو به راحتی میتونستیم روی سرویساشون انجام بدیم اما خب بعضی مواقع مشکلات قطعی پیش میومد ( از حدود 500 روز سرویس گیری ما مجموعا 1 روز داون تایم احساس کردیم ... )
پشتیبانی در اوایل بسیار عالی بود اما به مرور زمان پاسخ دهی چه در تلگرام و چه در تیکت ضعیف شد ... اما خب چیزی نبود که برای ما مشکل ساز بشه...
برای انتقالات بزرگمون از ایشون سرور تهیه میکردیم ( بعضا لطف میکردن رایگان در اختیار میزاشتن) میتونم بگم کیفیت سرور هاشون + پورت بسیار عالی و پایدار بود ...
خود جناب ایزدی نیز فردی با دانش و مخصوصا با حوصله بودن و قطعا الانم هستن و مشکلات را کامل حل میکنن ...
مثل برخی از سرویس دهنده ها اگه مشکل و یاسوالی داشته باشی هی ارجاع نمیدن به اینورو و اونور خودشون وقت میزارن کاملا توضیح میدن و کمکتون میکنن ...
به صورت کلی تنها ایرادی که میشه گرفت کیفت پشتیبانی هستش ، که اونم چندین بار گذارش داده بودیم بهشون و ایشون هم دنبال افرادی برای استخدام بودن اما خب به قول خودشون ( که خوئ منم کاملا موافق هستم ) فردی پیدا نمیشه که بشه بهش اعتماد کرد و دسترسی جهت مدیریت و پشتیبانی بهش داد ( بلخره پشتیبان باید به سرور دسترسی داشته باشه ) پیداکردن افراد مطمئن کار سختی هست که خود همکاران و هرکسی که سایت داره اینو به راحتی میدونه ...
اگه من بخوام از 0 تا 10 به وب داده امتیاز بدم امتیاز من به صورت زیر هست :
کیفیت : 8 / پشتیبانی : 3 / دانش و علم پشتیبان : 8 / اپتایم : 9 / ادب : 9
امید وارم جناب ایزدی بتونن فردی مناسب جهت پشتیبانی اسختدام کنن ...
با ارزوی موفقت :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
مدتی هست دارم این تاپیک رو میبینم که حالا به بهونه های مختلف اپ شده ... ( همه هم در حال کوبوندن ماشاالله ) توی 2 سال اخیر فقط دیدم یه سری ها کارشون شده وایسن ببینن کی از کی ناراضیه برن بگن اره ما هم هستیم ! @-)
حالا چون بحث وب داده و اقای ایزدی هست منم بر خرودم واجب میدونم به عنوان همکار و شخصی که مدت زیادی ( حدودا 15 ماه ) با ایشون همکاری داشتم نظرم رو بگم ...
کیفیت سرویس ها و خدماتشون بسیار عالی و راضی کننده بودش که ما خیلی کارارو به راحتی میتونستیم روی سرویساشون انجام بدیم اما خب بعضی مواقع مشکلات قطعی پیش میومد ( از حدود 500 روز سرویس گیری ما مجموعا 1 روز داون تایم احساس کردیم ... )
پشتیبانی در اوایل بسیار عالی بود اما به مرور زمان پاسخ دهی چه در تلگرام و چه در تیکت ضعیف شد ... اما خب چیزی نبود که برای ما مشکل ساز بشه...
برای انتقالات بزرگمون از ایشون سرور تهیه میکردیم ( بعضا لطف میکردن رایگان در اختیار میزاشتن) میتونم بگم کیفیت سرور هاشون + پورت بسیار عالی و پایدار بود ...
خود جناب ایزدی نیز فردی با دانش و مخصوصا با حوصله بودن و قطعا الانم هستن و مشکلات را کامل حل میکنن ...
مثل برخی از سرویس دهنده ها اگه مشکل و یاسوالی داشته باشی هی ارجاع نمیدن به اینورو و اونور خودشون وقت میزارن کاملا توضیح میدن و کمکتون میکنن ...
به صورت کلی تنها ایرادی که میشه گرفت کیفت پشتیبانی هستش ، که اونم چندین بار گذارش داده بودیم بهشون و ایشون هم دنبال افرادی برای استخدام بودن اما خب به قول خودشون ( که خوئ منم کاملا موافق هستم ) فردی پیدا نمیشه که بشه بهش اعتماد کرد و دسترسی جهت مدیریت و پشتیبانی بهش داد ( بلخره پشتیبان باید به سرور دسترسی داشته باشه ) پیداکردن افراد مطمئن کار سختی هست که خود همکاران و هرکسی که سایت داره اینو به راحتی میدونه ...
شما اگه 15 ماه سرویس داری.بنده الان شاید نزدیک 3 سال بشه.
مطمئنا باشید تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!!
بنده هم منکر سرویس دهی خوبشون نیستم!از اول مشکل پشتیبانی داشتن ولی خب کیفیت سرویساشون عالی بود و آنچان به پشتیبانی نیاز پیدا نمیشد.
کسی هم به نظرم قصدش کوبیدن نیست !ایشون کارشون درسته فقط این تایپیک باز شده که شاید به خودشون بیان و به گذشته برگردند!
و در آخر ادب و باحوصله بودن و ... برای یک وبمستر به درد نمیخوره!یک وبمستر اگه سایت مهمی داشته باشه داون تایم ده ساعته پدر سایتشو در میاره و زحماتش به گور میره!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
data20
قشنگ تر نبود حرفتون با قومیت پیش نمی کشیدید؟ یعنی الان چون فرضا اصفهانی بودن این کار کردن و تو بقیه اقوام همچین موردی وجود نداره
واقعا نمی دونم چی بگم جون خواسته یا ناخواسته کلی ادم زیر سوال میبرید
نه عزیز دلم. شما اگه از اولین پست این تاپیک رو دنبال کرده باشی متوجه حرفم میشی. شما اگه خیلی حس ناسیونالیستی به شهرت داری. حتما شهرت یه مشکلی داره که یکی مثله من نوشته اصفهانی سریع بهت برخورده. کلی ادم حسابی توی اصفهان هست که چندین ساله باهاشون رفاقت دارم و هیچ مشکلی هم نخوردم باهاشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
یه عده هم مثل شما هستن که تو تاپیک ها میان خودشون رو متفاوت جلوه بدن!
هرکس هر تجربه ای رو که از شرکتی داره میتونه بیاد آزادانه بگه و شما نمیتونید بهشون برچسب بچسبونید!
شما هم تجربتون رو گفتین ممنونیم ازتون