این ویسی کشی رو به ما هم یاد میدی؟ حداقل یک آموزشی چیزی بزار تونستی.. بریم چت روم رو بتر***یم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی از ایشون سرویس داره کیفیتش چه جوری هست نحوه تحویل دادن سر موقع می دن یا نه
در کل راضی هستید یا نه
ممنون می شم صادقانه جواب بده
من سه ماهی هست که از سرورشون خدمات میگریم و همین الان یه وی پی اس لینوکس دیگه سفارش دادم و هفته دیگه هم میخوام یکی دیگه ازشون بگیرم.
پشتیبانی خوب و اخلاق خوب باعث شده به کارشون 20 بدم .
فقط یکم تو ارائه سرویس تاخیر داره اونم میزاریم به اینکه امروز جمعه بوده و من سفارش دادم ولی در کل من کاملا از خدماتشون راضی هستم . خیلی راضی هستم .
agha mohsen adame khosh barkhord va khobi hastan
vali faghat man ye taghaza dashtam az dostan ke ye mojasame bozooorge badgholi az ishon besazan
man ke to in 4 rooz nesfe moham sefid shod
albate hanouz ham montazere zohoreshon hastim
شما اجازه می دهید که خود مشتری لینوکس مورد نظرش را نصب کنه ، چون خیلی مهم هست برام !!!
اومیدم سفارش بدیم سایت بالا نمیاد !
کسی از این آقا محسن خبری نداره؟ من هم تیکت گذاشتم 10 ساعتی جواب نداده بود.بعدش هم سایتش بالا نمی آید. پینگ هم نمیده. یعنی داره سرورش را جابجا میکنه؟
خوب اگه بخواد همین برنامه برای مشتری ها هم تکرار بشه چی؟
از دوستانی که از ایشون سرویس گرفتند تقاضا میکنم بگویند سرویسشان الان فعاله یا نه؟
اگه ایشونو دیدید بگین سرویس من هم از کار افتاده موبایلشون که یه هفته خاموشه
سرویس من هم از کار افتاده... سایت هم بالا نمیاد... موبایل شون هم خاموشه و کلا بدون هیچ اطلاعی غیب شدن ایشون! چرا هاستینگ ایران اینطوریه؟ از هر کی سرویس میگیری 1 هفته کار میکنه فقط!!!
برای ما که فعاله ، 2تا وی پی اس ارزشون دارم یکی ویندوز و یکی دیگه میکروتیک ، داره مثل بنز کار میکنه ..... 8-}