پاسخ : درخواست آفر برای سرور با پهنای باند نامحدود
چقدر حرص میخورید بابا -
چرا 10Mb - شش ترابایت مصرف کنید بالاتر بگرید که بتونید بیشتر مصرف کنید - بحث پولش هم نیست این سرور خوبه ؟
10Mbps, 100Mbps, 1Gbps+ available
Dual Core Intel E5200
4GB RAM
2x 500GB HDD
از این مدل 3 تا برای استفاده شخصی گرفتیم - یه چیزی بگم واقعا پهنای باندشون عالی است یک دو سالی میشه کار میکمنم با این دیتا سنتر
100Mb/s
یا یک گیگ نمیگرید ؟
لازم نیست شما تست کنید میتونید از این این اقا VPS بگیرید با هر مشخصاتی که میخواهید ایشون حرف شما رو میزد البته تقریبا نمایش مشخصات: info_dlsong - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
من قصد زدن ندارم - از نظر دانش فنی هم (مخصوصا در زمینه ویندوز و شبکه) اریا عزیز از من دانش بیشتری دارد
ولی آریا جان مستقیما به شعور خیلی ها توهین بود اون حرفت که گفتی اعتماد نکنید (بخاطراختلاف نظر سر واژه ها؟؟)
نقل قول:
چونه زدن تخصص اصلی ایرانی ها هست که فقط فرسایش ایجاد می کنه ... دنیا این موارد رو نمی پسنده، یکم اصلاح کنید خودتون رو
منم همچین نظری دارم;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedPC
چه قدر آفر :دی
سلام
دوست عزیز من آفرم تو امضام موجوده
موفق باشید
1Gbps Unmetered تو دیتاسنترهای معتبر آمریکایی کمتر از $3000 نیست ;)
@ info_dlsong: شما با مصرف پهنای باند نامحدود (بالای 30 ترابایت در ماه) مشکلی ندارید؟ 3-4 تا مشتری دارم که بابت هزینه پهنای باندی که ازشون میگیرم یه کم براشون سخته. شما مشکلی ندارید با این مسئله؟ + با تورنت هم که مشکلی ندارید، درسته ؟ (آمریکا!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
1Gbps Unmetered تو دیتاسنترهای معتبر آمریکایی کمتر از $3000 نیست ;)
@ info_dlsong: شما با مصرف پهنای باند نامحدود (بالای 30 ترابایت در ماه) مشکلی ندارید؟ 3-4 تا مشتری دارم که بابت هزینه پهنای باندی که ازشون میگیرم یه کم براشون سخته. شما مشکلی ندارید با این مسئله؟ + با تورنت هم که مشکلی ندارید، درسته ؟ (آمریکا!)
علیکم سلام
تورنت که خود DataCenter گفت مشکلی نداره (ولی به کپی رایت حساس هست)
من مشکل پهنای باند ندارم ولی بخاطر اینکه کیفیت کار پایین نیاد من پورت هارو محدود میکنم (تو این مصرف بالا)
سوال دیگه ای دارید در خدمتم
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
میتونم سرور جدید برای این مشتریانتان تهیه کنم (البته اگر تصمیمشان قطعی باشد)
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
مشتاقم نام دیتاسنتر معتبر امریکایی ++++ هزینه ی بالای 3000 دلار برای پورت نامحدود را ببینم
نقل قول:
تورنت که خود DataCenter گفت مشکلی نداره (ولی به کپی رایت حساس هست)
تورنت = دانلود فایلهای دارای کپی رایت!
مطمئن باشید فایلهای اوپن سورس رو با تورنت دانلود نمیکنن! ;)
نقل قول:
من مشکل پهنای باند ندارم ولی بخاطر اینکه کیفیت کار پایین نیاد من پورت هارو محدود میکنم (تو این مصرف بالا)
الان محدوده یا نامحدود ؟!
مطمئن باشید 2 تا مشتری مصرف بالا بیاد رو سرورت نمیتونی ساپورتش کنی ;)
حرف شما مثه این میمونه بگی هاست دانلود نامحدود میدم ولی حق دانلود آپلود ندارید!
نقل قول:
میتونم سرور جدید برای این مشتریانتان تهیه کنم (البته اگر تصمیمشان قطعی باشد)
اگه به کیفیت اهمیتی نمیدادم تا الان 20 تا سرور از FullDisConnect و ... گرفته بودم (1Gbps UM) ;)
نقل قول:
مشتاقم نام دیتاسنتر معتبر امریکایی ++++ هزینه ی بالای 3000 دلار برای پورت نامحدود را ببینم
با این دیتاسنترها تماس بگیر ببین 1Gbps UM Dedicated رو چند بهت میدن ;)
SingleHop.Com
Softlayer.Com
HandyNetworks.Com
XLHost.Com
و و و ...
یا اصلاً دیتاسنتر رو بیخیال شو! از پرووایدرهای اینترنت مثل ATT بپرس ببین چی بهت میگن :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
تورنت = دانلود فایلهای دارای کپی رایت!
مطمئن باشید فایلهای اوپن سورس رو با تورنت دانلود نمیکنن! ;)
الان محدوده یا نامحدود ؟!
مطمئن باشید 2 تا مشتری مصرف بالا بیاد رو سرورت نمیتونی ساپورتش کنی ;)
حرف شما مثه این میمونه بگی هاست دانلود نامحدود میدم ولی حق دانلود آپلود ندارید!
اگه به کیفیت اهمیتی نمیدادم تا الان 20 تا سرور از FullDisConnect و ... گرفته بودم (1Gbps UM) ;)
با این دیتاسنترها تماس بگیر ببین 1Gbps UM Dedicated رو چند بهت میدن ;)
SingleHop.Com
Softlayer.Com
HandyNetworks.Com
XLHost.Com
و و و ...
یا اصلاً دیتاسنتر رو بیخیال شو! از پرووایدرهای اینترنت مثل ATT بپرس ببین چی بهت میگن :)
سلام
من مشتری های زیادی دارم که از تورنت استفاده میکنن و فایل های اوپن سورس دانلود میکنن (لینوکس هم میشه با تورنت دانلود کرد;))
آخه چه ربطی داره بیت تورنت یک پروتکل هست من ربطش با کپی رایت رو نمیتونم متوجه بشم
بطور مثال چاقو تو خونه ی همه پیدا میشه - هم میتونی استفاده نادرست داشته باشی هم درست !!!!
کسی که چنین مصرفی داره یعنی اینکه اکثر مواقع در حال مصرف پورت هست - این باعث میشه کیفیت کار پایین بیاد برای سایر یوزر ها (در نتیجه پورتش رو مثلا به 50Mbps محدود میکنم {البته همیشه این مقدار رو در دسترس خواهد داشت}) - من هیچ سیستم مانیتورینگ پهنایی روی این سرور ندارم در نتیجه میتونن هر چقدر دوست دارن دانلود کنن و هر چقدر دوست دارن آپلود کنن (از نظر حجمی)
ببینید FDC اومده به کل سرور هاش پهنای باند نامحدود داده (من تا به حال اگه زیاد مصرف کرده باشم 9TB بوده {این یعنی یوزر هایی کم مصرف هم هستند} بطور مثال چنین پهنایی برای دیتاسنتر 30 دلار هزینه داره
ولی کسی که در ماه 330TB مصرف داره شاید برای دیتاسنتر 3000 دلار هم هزینه داشته باشه - ولی FDC میانگین گرفته و بطور مثال رو سرور من این پورت رو داره 200 دلار میده
شما میری از سینگل هاپ درخواست پورت نامحدود میکنی (100% اونا فکر میکنن شما میخوای در ماه حداقل 150TB رو مصرف کنی و در نتیجه بله یک قیمت بالا میگن)
سیاست کاری FDC تو این قضیه عالی بوده و من و مشتری هام راضی هستیم
موفق باشید
بنده شخصا بدون هیچ کاری 4 ترابایت مصرف دارم
روزی های که سرم خلوت میشه و خوب استفاده دارم
به 6 میرسد
عکس میگیرم نشان میدهم