سرور از داخل بگیریم به صرفه تر هست؟ یا سرویس دهنگان داخلی هم افزایش میدن با همون شدت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور از داخل بگیریم به صرفه تر هست؟ یا سرویس دهنگان داخلی هم افزایش میدن با همون شدت؟
شبکه سرورای ایران درسته به پای خارج نمی رسه ولی به شخصه خیلی هم ناراضی نیستم.
و مهمتر اینکه راه حل بهتری هم سراغ دارید ؟
سرورهای ایران هم مشکلات خودش رو داره، مهمترینش کیفیت پایین لینک خارج به داخل هست، برای کسایی که سئو براشون اولویت هست مهمه،
یه مساله دیگه هم پشتیبانی هست، ما الان با یکی از دیتاسنتر های ایران که کار می کنیم، جرات نمی کنیم هارد دیسک رو عوض کنیم چون میگن که ما فقط ساعت اداری و روز این کارو می کنیم،
یه مساله دیگه اینکه این قضیه گرونی در نهایت روی قیمت دیتاسنتر های خارجی هم تاثیر میذاره، چون اون ها هم برای پهنای باند و تجهیزات هزینه دلاری می کنن، ولی تاثیرش احتمالا یه مقدار کمتر و کندتر باشه،
ولی با تمام این صحبت ها شاید چاره ای جز این نباشه...
این دومین باره که بنده و احتمالا بعضی از دوستان این بحران رو تجربه میکنیم. بار قبل من مجبور شدم برای چند سال فعالیت نکنم که البته ضرر زیادی کردم. وقتی برگشتم یکی از ریسلرهای خودمو دیدم که جزو 10 هاست اول ایران قرار گرفته که البته باعث خوشحالیه ولی نشون میده که اینطور وقتها کسی که حمایتی داشته باشه و بتونه ادامه بده برد کرده. من اون زمان حمایتی نداشتم و البته الآن هم دارم به سختی خودم رو میکشونم و امیدوارم دوباره کم نیارم.
اتفاقی که در همچین زمانی میفته اینه که همه هزینه های ما بالا میره. حتی هزینه سرور ایران چون سخت افزاری که برای ارتقای سرورمون نیاز داریم چند برابر شده. از اونطرف حتی یک ریال هم نمیتونیم خدمات رو گرون کنیم و حتی باید ارزون کنیم. چون مردمی که نیازهای اولیشون رو نمیتونن برآورده کنن دیگه پولی برای خرید هاست براشون نمیمونه.
این اتفاق هشت سال پیش برای همه ما افتاد و منی که دلار اینترنتی رو 700 تومن میخریدم در اوج گرونی یک بار 6000 تومن پول دلار دادم برای حدود 15 سرور اروپایی و آمریکایی و همین باعث شد که دیگه ادامه ندم و البته تا چندماه مجبور شدم مشتریان رو سرویس بدم که تقریبا همه چیزم رو از دست دادم.
البته این مشکلات مختص شغل ما نیست ولی ما تخصصی داریم که در هیچ دانشگاهی تدریس نمیشه و در همه جای دنیا افرادی با این تخصص بالاترین امنیت شغلی رو دارن ولی ما...
دوستان یک طوری گفتگو میکنن، انگار مشکل فقط برای حوزه تجارت الکترونیکه!!!
بابا سرمایه کل هاستینگ ها و دیتاسنترهای ایرانی رو بزاری رو هم، به سرمایه یک کارخونه مثل هپکو نمیرسه!!!!
وقتی تمام صعنت و اقتصاد ایران بیمار شده، بحث فقط این نیست که آیا مردم پول هاست دارن بدن یا نه!! مردم توان تمدید سرور اختصاصی دارن یا نه!!!
یکم چشماتون رو باز کنید! مردم آبادان برای زنده موندن و تامین آب تو صف واستادن!!
اندکی صبر.... :))
کسی تونسته از بانک مرکزی ارز بگیره برای این کار:
۹ - تامین و انتقال ارز بابت هزینه اجاره و حق اشتراک شبکههای اطلاعاتی و بازاریابی دیجیتال (اینترنت، رویترز، گوگل و...) با ارائه درخواست متقاضی غیردولتی منضم به اصل صورتحساب و با تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حداکثر به میزان مندرج در آن تا سقف ۸۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها بلامانع است.
؟
شما جزئی از این جامعه نیستید نه؟!
فرض مثال هم که شما اینجا راه حل پیدا کردین!! یا دلار 1000تومانی پیدا کردین برای تمدید سرورهاتون
وقتی مردم یا جامعه مشکل داره، وقتی نون ندارن بخورن، وقتی آب ندارن رفع تشنگی کنن
آخه تجارت الکترونیک کیلویی چنده؟
تا زمانی که مردم مشکل دارن دوست من، شما هم مشکل داری، اقتصاد مشکل داره
اوضاع پیچیده تر از اونیه که چندتا شرکت جمع شن از وب هاستینگ تاک بیان راه حل پیدا کنن
یا خودتون رو به خواب زدین، یا واقعا نمیتونید درک کنید چه خبره!
- - - Updated - - -
در ضمن تاسف واقعا عمیقی میخورم به حال اونایی که زیر پست شما تشکر زدن!