پاسخ : نظرسنجی : بهترین پیام رسان ایرانی کدم است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
اخیرا همیار های ۷ هزار تومانی چنین نظر سنجی های در سطح نت برقرار میکنند طبق سیستم شما آیا امکانش نبود یک گزینه با عنوان هیچ کدام برای نظر سنجی خود قرار بدید؟ جمع بندی نتیجه چنین نظر سنجی هایی یقینا به کشف علوم جدید و کمک به عبور از دروازه های علم و دانش خواهد پیوست.
دوست عزیز شما نظرسنجی ایجاد کن ، گزینه هیچ کدام را هم قرار بده ، وقتی من میخوام یکی را انتخاب کنم دیگه هیچ کدام برام مفهومی نداره و اونها که نظرشون مثل حال حاضر خودم هیچ کدام هست نظرشون و نظرم محترم ولی هدفم اینه که اگر فردا دسترسی به تلگرام محدود شد بتونم یکی از اینها را انتخاب کنم
من نمایندگی بیمه دارم و خیلی از مشتری های فعلی مخصوصا اونها که آسانسور و یا بیمه حمل و نقل دارند از طریق تلگرام سریع درخواست صدور بیمه میکنند و فردا اگر دسترسی محدود شد بتونم یکی از اینها را استفاده کنم و قرار هم نیست به اونها روش دور زدن ***** را آموزش بدم ، شما دنبال علم باش از وجناتت هم پیداست دانشمندی ، بالاتر هم عرض کردم که دانشمند هستی ولی متاسفانه مشتری های بنده دانشمند نیستند !
لطف کن اسپم نده بزار به نتیجه برسم
انتقال پیام با دود هم لطفا اضافه کنید
به قدری ازشون باگ رو شده ادم جرئت نمیکنه حتی ثبت نام کنه چه برسه به فعالیت
باسلام، هیچ زمان شما صد در صد محدود نخواهید شد که مجبور به انتخاب از این لیست شوید، اما بابت سوال شما، گپ چند قدم از باقی جلوتر است مخصوصا با راه اندازی پرتال توسعه دهندگان ـش.
گپ به نظرم از نظر ابزارهای توسعه خیلی جلوتر از بقیه است اگر بودجه و حجم تبلیغاتی که برای سروش می کنند را براش خرج می کردند چیز خوبی می شد.
حداقلش اینکه در همین زمان یک تیکت تو گپ کمتر از 2 روز پاسخ میدهند ولی همون تیکت تو سروش بعد از یک ماه هنوز خبری از پاسخ نیست!
سروش از نظر تعداد ظاهرا بالاترین آمار مخاطب ها را داره ولی از نظر api و همکاری با توسعه دهندگان ته جدول!! بعد از کلی درگیری با سروش بالاخره یک نفر از داخل شرکت سروش پیدا کردم که فرمودند باید حضوری بیایید قرارداد ببندیم برای دریافت api!!!:)):))
امکان *****کردن تگرام که تقریبا صفره ولی چیزی که بیشتر تهدید کننده به نظر میاد تصویب قانون مهاجرت اجباری به پیام رسانی های بومی و جرم تلقی شدن استفاده از تلگرام برای کسب و کارهای رسمی هست!! نامه ها و خبرهای رسمی و غیررسمی اش تا حالا چندباری پخش شده!:-|
واقعا هیچکدوم
همیشه نباید جبر رو قبول کرد
ولی فک کنم گپ قابل قبول تر هست