پاسخ : [دانلود کنید] نرم افزار شیراز حساب (حسابداری،فاکتور زنی، فروش فایل،فروش اکانت،سیستم تیکت و...)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
خیر موردی برای فورک ندارد
فقط صبر کنید شنبه fork بزنید روی github چون روی گیت فعلا نیستیم.
فقط redistrubutite نکنید همین نام باشه و استفاده تجاری از سورس نشه مگر ساخت پلاگین ممنون.
اگر fork بزنیم و تو قسمت کپی رایت اسمتون رو بزاریم چطور؟ :-?
کاش یه سری قانون انتشار مجدد برا سورس بزارید.
پاسخ : [دانلود کنید] نرم افزار شیراز حساب (حسابداری،فاکتور زنی، فروش فایل،فروش اکانت،سیستم تیکت و...)
سلام
بالای سایت http://shirazsoft.com/register هست.
بله قوانین را منتشر می کنیم اگر پیشنهاد دارید در مورد سورس در خدمتم.
انتشار مجدد نداشته باشیم بهتره است اگر مورد خاص هست در انجمن یا تیکت بگید تا باهم صحبت کنیم. انتشار مجدد بهتره نداشته باشیم تا همه متمرکز کار کنند چون قسمت ماژول ها بزودی فعال میشه و خیلی کار را راحت می کند برای توسعه دهندگان برنامه های خاص خواهیم داشت.
درگاه واسط پرداخت تحت عنوان "واسط پرداخت" نیز اضافه شد.(واسط پرداخت شخصی)
نیمه شعبان اولین RC2 منتشر می شود.
جهت استفاده از نسخه فعلی می توانید از طریق سایت و یا مخزن اقدام فرمایید.
جهت پشتیبانی:
رایگان: از طریق انجمن سایت نرم افزار شیراز
حرفه ای: از طریق تیکت
ارسال ایده ها:
برای ارسال ایده های خود از طریق انجمن اقدام کنید.
من دو هفته س ، واسه نصب ش موندم !
چرا انقدر سخته ؟ من حتی گام به گام با آموزش داخل سایت نصب کردم ولی نشد متاسفانه ...
سلام
وقت بخیر
دلیل سخت بودن نصب این هست که از ابزارهای مدرن برنامه نویسی مثل composer و npm استفاده می شود.
اگر مشکلی برای نصب دارید لطف بفرمایید در انجمن یا در سایت تیکت بزنید.
دوستان در اون جا پشتیبانی خوبی دریافت کرده اند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
من دو هفته س ، واسه نصب ش موندم !
چرا انقدر سخته ؟ من حتی گام به گام با آموزش داخل سایت نصب کردم ولی نشد متاسفانه ...