پاسخ : نظر در مورد Liferay
خیر
سورن شریف شرکت فعالی می باشد و چندین پرتال و تعدادی پرتلت که نوشتند پروژه هایی بالا دارند که تعدادشون کم نیست
اما شرکتی که ازش صحبت کردم bpms کاملا بومی روی بستر پرتال لایفری نوشتن ... و روی بستر cms لایفری کارهای کم نظیری انجام دادند همچنین از نظر بنده که بیش از 6 سال که با لایفری کار می کنم دور از تصور می باشد.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyarvex
خیر
سورن شریف شرکت فعالی می باشد و چندین پرتال و تعدادی پرتلت که نوشتند پروژه هایی بالا دارند که تعدادشون کم نیست
اما شرکتی که ازش صحبت کردم bpms کاملا بومی روی بستر پرتال لایفری نوشتن ... و روی بستر cms لایفری کارهای کم نظیری انجام دادند همچنین از نظر بنده که بیش از 6 سال که با لایفری کار می کنم دور از تصور می باشد.
با تشکر
اسم و آدرسی ازشون نیست ؟
چون اصل کلمه bpms که معمولا برای سیستم های مدیریت کسب و کار استفاده میشه .
من هم حدود 4 سال هست که مدیریت سرورهای میزبان لایفری رو داشتم و تقریبا با کارکرد سیستم آشنا هستم . الان دنبال شرکتی میگردم که پروژه ای بشه باهاشون کار کرد .
سورن شریف هم فقط حضوری کارمند میگیره .
دقیقا، این شرکتی که بنده ازش صحبت می کنم بستر BPMS کاملا بومی تولید کرده روی معماری لایفری اوم ورژن 6
سرورهاشون هم دست خودشون هست بعید می دونم کلا کارمند و یا همکار بین خودشون بپذیرند.
توی ایران به نظر من تنها شرکتی هستش که واقعا مسلط و حرفه ای داره کار می کنه ...
اگر خواستی پ خ بده مشخصات شرکت را برات بفرستم.
Tomcat استفاده می کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyarvex
دقیقا، این شرکتی که بنده ازش صحبت می کنم بستر bpms کاملا بومی تولید کرده روی معماری لایفری اوم ورژن 6
سرورهاشون هم دست خودشون هست بعید می دونم کلا کارمند و یا همکار بین خودشون بپذیرند.
توی ایران به نظر من تنها شرکتی هستش که واقعا مسلط و حرفه ای داره کار می کنه ...
اگر خواستی پ خ بده مشخصات شرکت را برات بفرستم.
Tomcat استفاده می کنید ؟
آهان . خداکنه فقط آقای خسروی نباشه ! :d
پی ام دادم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyarvex
دوست گرامی
راه اندازی و نگهداری Liferay داستان های پیچیده مربوط به خودش رو داره ....
اگر خواستین راه اندازی کنین به من خبر بدید.
نمونه سایت لایفری :
گروه وکلای یاسا
دوست عزیز این سایت با دروپال طراحی شده
اونوقت شما اینو به عنوان نمونه کار لایفری معرفی می کنی!!!؟؟؟
Liferay یک پورتال منبع باز (Open Source) مبتنی بر جاوا (Java) در سطح سازمانی (Enterprise) می باشد که قدرت و سرعت فراوانی در پردازش اطلاعات داشته و امکانات بسیار زیادی را نیز داراست. از آن جایی که برای امور سازمانی طراحی و ساخته شده، طبیعتا برای مصارف عمومی مناسب و کاربردی نمی باشد. لازم به ذکر است برای نوشتن پلاگین های آن می توان از زبان های دیگری همچون PHP و یا Ruby نیز استفاده نمود.
کتاب زیر نیز از انتشارات ناقوس درباره آن منتشر شده است:
http://naghoospress.ir/BookImages/118197.jpg
آموزش درگاه سازمانيEnterprise.Open Source.For Life)LIFERAY)||| انتشارات ناقوس | naghoospress.ir
2 فایل پیوست
ضمن تشکر از آلکس عزیز و در تکمیل فرمایشات ایشان باید عرض کنم کتاب فوق اثر سرکار خانم مهندس الهام شفیعی هستش که در شرکت سیستم آوران صدرا مشغول به فعالیت هستند می باشد
بحمدالله ایشان دارای رزومه ای خوب و موفق در سوابق آموزشی و کاری خود هستند
همچنین اثر دیگر ایشان کتاب آموزش سامانه ی مدیریت محتوای سازمانی آلفرسکو از انتشارات ناقوس میباشد
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...feray-book-jpg http://www.webhostingtalk.ir/attachm...resco-book-jpg
دریافت فهرست مطالب کتاب آموزش درگاه سازمانی لایفری * دریافت فهرست مطالب کتاب سامانه مدیرین محتوای سازمانی آلفرسکو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
آهان . خداکنه فقط آقای خسروی نباشه ! :d
پی ام دادم .
سلام مهندس .
یکسری سوال داشتم درمورده لایفری اگر براتون مقدوره یه ایمیل به من بزنید خیلی ممنون میشم .
mod.itman2016@gmail.com
- - - Updated - - -
سلام مهندس .
یکسری سوال داشتم درمورده لایفری اگر براتون مقدوره یه ایمیل به من بزنید خیلی ممنون میشم .
mod.itman2016@gmail.com
سلام
این طور سیستم هایی برای شرکت هایی خوبه که فرایند های زیاد دارند و نیاز دارند BPMS داشته باشند.
ضمن اینکه برای کارهای مشارکتی یا همون Collaboration خوبه برای یک سایت عادی و... ارزش ندارد وقت بگذارید یادبگیرید.
البته این نظر شخصی من هست.