پاسخ : فروش ویژه مسترکارت فیزیکی با نام از انگلستان
درود بر همه شما دوستان؛
دوستان ببخشید یکی دو روز درگیر بودم الان وقت کردم بیام.
1- این کارت ها دارای سقف موجودی می باشند.
2- رابط ما در انگلستان تمامی کار ها را انجام می دهد و هیچ جای نگرانی از بابت بسته شدن و... نیست.
3- رابط ما دارای ویزای دائم، شرکت ثبت شده و اعتبار در انگلستان می باشد و خود او به تمامی کار ها وارد است.
4- شما مشتری اول این کارت ها نیستید ما از این کارت ها بیش از 50 عدد فروخته ایم و همه راضی بودند بدون حتی 1% نارضایتی !
5. این کارت ها برای این با تصویر گذرنامه صادر می شوند که اگر هر گونه مشکلی پیش آمد فورا حل کنند.
اگر مایل بودید با آی دی یاهو mbjsite@att.net در ارتباط باشید زیرا بیشتر از اینجا چک می شود.
نقل قول:
2- رابط ما در انگلستان تمامی کار ها را انجام می دهد و هیچ جای نگرانی از بابت بسته شدن و... نیست.
رابط شما کیه ؟ فامیله ؟
نقل قول:
3- رابط ما دارای ویزای دائم، شرکت ثبت شده و اعتبار در انگلستان می باشد و خود او به تمامی کار ها وارد است.
یک سندی چیزی ارائه میدی که تایید کنه این حرف شما رو ؟
نقل قول:
4- شما مشتری اول این کارت ها نیستید ما از این کارت ها بیش از 50 عدد فروخته ایم و همه راضی بودند بدون حتی 1% نارضایتی !
نمونه ای از این 50 عدد رو میشه نشون بدید که ما هم ببینیم ؟
نقل قول:
5. این کارت ها برای این با تصویر گذرنامه صادر می شوند که اگر هر گونه مشکلی پیش آمد فورا حل کنند.
یعنی بانک می فهمه که ایرانی هستیم ؟ مشکلی با این قضیه نداره ، بعد کارت و حساب ، مستقیم به اسم خودمان هست یا کسی این وسط واسطه هست ؟ میشه یک چیزی بگید یا مدرکی بزارید که بانک با ایرانی بودن ما بدون داشتن اقامت مشکلی نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
رابط شما کیه ؟ فامیله ؟
یک سندی چیزی ارائه میدی که تایید کنه این حرف شما رو ؟
نمونه ای از این 50 عدد رو میشه نشون بدید که ما هم ببینیم ؟
یعنی بانک می فهمه که ایرانی هستیم ؟ مشکلی با این قضیه نداره ، بعد کارت و حساب ، مستقیم به اسم خودمان هست یا کسی این وسط واسطه هست ؟ میشه یک چیزی بگید یا مدرکی بزارید که بانک با ایرانی بودن ما بدون داشتن اقامت مشکلی نداره ؟
درود بر شما دوست عزیز؛
رابط ما فامیل نیست آشنا و دوست است که ما پس از تقریبا 2 سال کار کردن با ایشون کاملا آشنا هستیم.
این 50 عدد رو با برخی از مشتریان صحبت می کنیم اگر مایل به صحبت بودند شماره تلفنشان را به شما می دهیم.
بله! با ایرانی بودن مشکلی ندارد( با تصویر گذرنامه شما صادر می شود ) و بدون واسطه و 100% بنام شما
اگر مایل بودید با آی دی بنده در ارتباط باشید که اطلاعات کامل تری رو در اختیارتون قرار بدم.
مدرک چی بذاریم؟ که کارت بنام مشتری است؟
نقل قول:
این قسمت خیلی مهمه ، شرکتش کجا است ؟ آدرس داره ؟ شماره داره ؟ شماره تاییدیه از انگلستان ، شماره ثبتی چیزی
مثلا میشه ایمیل بانک رو بدید که ما سوال کنیم ، آقا به ما که ایرانی هستیم و اقامت نداریم ، کارت میدی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
این قسمت خیلی مهمه ، شرکتش کجا است ؟ آدرس داره ؟ شماره داره ؟ شماره تاییدیه از انگلستان ، شماره ثبتی چیزی
مثلا میشه ایمیل بانک رو بدید که ما سوال کنیم ، آقا به ما که ایرانی هستیم و اقامت نداریم ، کارت میدی ؟
درود بر شما دوست عزیز که تا خیالتان 100% جمع نشود خرید نمی کنید؛
چشم بنده از ایشون می پرسم و بهتون اطلاع می دم. هم آدرس داره و شماره وگرنه چطوری با بنده ارتباط برقرار می نمودند؟
امکان ارسال ایمیل به بانک وجود ندارد.
دوست عزیز بنده تا فردا قادر به پاسخگویی نیستم اگر امری داشتید با شماره تماس و یا یاهو مسنجر در ارتباط باشید.
ممنون
ببخشید دوستان بابت اینکه دیر پاسخ دادم. یک سری مشکلات و گرفتاری ها بود که وفت نکردم به تالار مراجعه کنم.
ببینید بنده مثل بقیه نیستم که مشتریانم رو بفرستم اینجا تعریف کنن که سرویسم عالی بود یا نبود.
دوستان اگر کسی مسترکارت می خواهد اعتماد کرده و سفارش دهد و این ریسک(؟!!!) را بپذیرد.
به اون دوستمون هم که تو انگلستان بودند عرض کنم که باید خاطره خانوادگیشون را در سایت هایی مثل فیس بوک بیان کنند چون 1- همه می دانیم کشور های اروپایی قوانینی دارند 2- اینجا "انجمن وب هاستینگ ایران" است.
من دوستم با ویزا اومده انگلیس با هزار دردسر حسای بانکی ساخت شما چطور بدون ویزا یا شهروندی برا کسی این کارا رو می کنی؟
در هر صورت موفق باشید
واقعا جای تعجب داره
تو فرومی که همه خودشون اکثرا کارهای مالی شون رو انجام میدهند و یا آشنایی کاملی با اینگونه موارد دارند باز هم از این نوع تایپیک ها دیده میشه .
من فردی رو تو انگلیس میشناسم
اگه لازم دونستید آدرس اون شخصی رو که برای شما این کار رو انجام میده بفرمایید تا یک جستجویی در باره این شخص و شرکتش انجام بشه .
مطمئنی این کارت ها حساب بانکی دارند؟
تا اونجایی که من می دونم این کارت ها با نام و ولی بدون حساب بانکی هستند.فقط هم برای افتتاح حساب کپی پاسپورت را نیاز دارند.
ار نوع Debit هم نیستند چون دبیت نیاز به حساب بانکی داره.
قیمتشون هم خیلی کمتر از این حرفهاست.
[QUOTE=shervin114;200903]واقعا جای تعجب داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Techno Pars
مطمئنی این کارت ها حساب بانکی دارند؟
تا اونجایی که من می دونم این کارت ها با نام و ولی بدون حساب بانکی هستند.فقط هم برای افتتاح حساب کپی پاسپورت را نیاز دارند.
ار نوع Debit هم نیستند چون دبیت نیاز به حساب بانکی داره.
قیمتشون هم خیلی کمتر از این حرفهاست.
باسلام همون شکلی که قبلا گفتم اصلا قصد تخریب هم ندارم این کارتها هیچ گونه امنیتی نداره ۱۰۰ درصد پول شما توش بلاک بشه.
برای مستر کارت هم شما حساب بانکی ندارید!
ویزا کارت هم مثل همین کارتهای بانک پارسیان هست یا سامان هست که به حساب شما متصل هست و پول رو از تو حساب شما کم میکنه.
برای مستر کارت به اسم شما باید Credit Check بشید تو انگلیس! من نمیدونم این دوستمون چه شکلی شما رو کردیت چک میکنن(سیستم خیلی دقیقی هست هیچ راه پیچوندی هم نداره!)
برای ویزا هم باید حساب باز کنید که به همین سادگی با کپی پاسپورت باز نمیکنن!!
درآخر به هم پیشنهاد میکنم اصلا این کار رو انجام ندن!! چون میدونم بعدا میاین اینجا تایپیک میزنید آی کارت بلاک شد یا آی فلانی د ز د ه و ... . بعدش این دوستمون میاد میگه شما نباید فلان کار رو میکردید و بسار کار رو میکردید ...!!!
موفق باشید.