پاسخ : سایتی که محصولات من رو رایگان گذاشته و شکایت از وی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
این متن شما که به قول معروف نعل وارونه زدن هست سفسطه ای بیش نیست
اصلا چنین چیزی نیست این بابا که سایت زده به خوبی من مطمئن هستم که کل مجموعه تخت گاز رو از بنده خریداری کرده و بعد به صورت رایگان گذاشت
هیچ جای ایران این مجموعه رو نداشتند مگر اینکه از سایت و بنده خریداری کنند چون من بیش از یک ده فروشگاه دارم خیلی چیزام تو خواب هم اینا نمی بینند و خیلی کارهایی کردم که اینها روحشون هم خبر نداره
پس الکی همینطوری جمع آوری نبوده من هر کدوم از این محصولات رو موهام سفید کردم با کیفیت دی وی دی گذاشتم همینطوری نخود و لپه که نیست فکر کردی کردند تو گونی فروختند
شاید خودت کارهات این شکلی هست بنده خیر
من فکر می کنم شما سن و سالی ازتون گذشته چون لجبازی دهه شصتی ها رو دارین توی عدم تغییر کردن ;;)
این شخص مشخصا در حال کسب درآمد با فروش تبلیغات برای وب سایتشان هستند و حالا اینکه از کجا فیلم های خود را میارند بحث جداگانه ای است.
ببینید اگر من جنسی رو به سرقت ببرم بعد بذارم برای فروش و یکی از من بخره و اینبار رایگان در اختیار دیگران بگذاره زیاد نمیشه به طرف خورده گرفت. چون نه من و نه اون شخص کار درستی نمی کنیم. حالا چون فرصت و فضای جامعه به شکلی است که این سرقت ها را عرف می داند دلیل نمی شود به خومون دروغ بگوییم که اصل قضیه چیست.
من شخصا نظر خودم رو گفتم و برداشت من از ماهیت کسب و کار دیجیتال امروزه - من نه به شما خرده گرفتم و میگم کار شما اشتباه بوده و نه اینکه اون طرف کار اشتباهی کرده - صرفا باید دیدگاهمون رو به دنیا به روز رسانیم کنیم چون اگر تجارت خود را پویا نکنیم خیلی زود افراد منعطف از ما بازار رو دستشون میگیرند.
نقل قول:
ا کیفیت دی وی دی گذاشتم همینطوری نخود و لپه که نیست فکر کردی کردند تو گونی فروختند
حالا یه چیزی ، من یه بررسی کردم اسکرین شات ها رو ، مثلا این :
http://up.fatopgear.ir/view/2242334/...pgear.ir_s.jpg
اینکه النن کپچر شده از ماهواره هستش آرم BBC این حرفا ، یعنی هیچ زحمتی نداره این کار ، نه سینک دوبله ای کردی شما نه کیفیت خاصی ارائه دادین ! ماشالله حتی کراپ هم نشده
فقط یه چیزی ، این مجموعه از فصل 14 به بعدش با کیفیت BluRay 1080p موجوده بدونه هیچ واترمارکی و با بهترین کیفیت ، اگر شما اومدین با این کیفین دادید بیرون ، و دوبله رو روش سینک کردین ، بعد حداقل میشه گفت شما زحمت کشیدین!
این هم سورس بوری یه فصلش :
Top.Gear.S15.1080p.BluRay.x264-aAF - 21 GB
حالا همه اینا رو که گفتم بخاطره این بود که مشتری بشی خواستی بهت اینارو بفروشم :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
ببخشید یعنی این سایتی که داره متصل هست به رز بلاگ؟
اخه تو چی میگی عمو تو که فرق وبلاگ و سایتو نمیدونی در حدی نیستی به کسی بگی چیزی بزاره توی وبش :71:
یه حوری گفتی محصولمو من گفتم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
مسئله شکایت و این داستان ها نیست
همین چهار تا افکار مثل این هست میان اینجاهاست و سرور و ... رایگان میزراند برای دانلود به امید اینکه بعد سایتشون بگیره و بعد تبلیغ بگیرند و از این داستان ها
همین افکار امثال شما هست که چهار تا کسب و کار مثل ما که سال هاست فروشنده ایم رو نابود کرده
نه اخوی. شما تفکرت از همون اول باعث نابودیت بوده.
شمایی که محصول یکی دیگه رو با دریافت هزینه میدی دست مردم
باید فکر اینجاشو میکردی که یه روزی یه نفر پیدا میشه اینارو رایگان در اختیار مردم بذاره و کسب و کار جعلی شما رو کساد کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
این متن شما که به قول معروف نعل وارونه زدن هست سفسطه ای بیش نیست
اصلا چنین چیزی نیست این بابا که سایت زده به خوبی من مطمئن هستم که کل مجموعه تخت گاز رو از بنده خریداری کرده و بعد به صورت رایگان گذاشت
هیچ جای ایران این مجموعه رو نداشتند مگر اینکه از سایت و بنده خریداری کنند چون من بیش از یک ده فروشگاه دارم خیلی چیزام تو خواب هم اینا نمی بینند و خیلی کارهایی کردم که اینها روحشون هم خبر نداره
پس الکی همینطوری جمع آوری نبوده من هر کدوم از این محصولات رو موهام سفید کردم با کیفیت دی وی دی گذاشتم همینطوری نخود و لپه که نیست فکر کردی کردند تو گونی فروختند
شاید خودت کارهات این شکلی هست بنده خیر
جناب شما اون dvd هایی که میگی رو از کجا آوردی؟
از یه بنده خدایی خریدی دیگه.
خودت که برنامه رو تولید نکردی.
شما که اومدی dvd مردم رو به یه عده دیگه میفروشی، خودت در مظان اتهام سرقت هستی !!!!
حالا از این ناراحت هستید که یه نفر اومده اینارو سرقت کرده؟ میگن د*د که از د*د بزنه بهش میگن شاه د*د !!! این رفیق ما هم همینه.
از نظر بنده شما هیچکاری نمیتونی کنی ...
محصول ماله شما نبوده ک ... شاید شبکه هایی ک دارن پخش میکنند بتونند هم از شما هم از ایشون شکایت کنند ( اونم ن توی ایران ! ) ... ولی شما نه
بیا برو از دانلودها و سایر سایت های دانولد هم شکایت کن دارن کارهای کرک میذارن
تاپیک جالبی بود.مدتی بودم از این دست تاپیک ها نداشتیم
استارتر عزیز شما یا توی این مملکت زندگی نمیکنی یا تو محله شما اوضاع فرق داره.
خیلی از دوستان صاحب یک اثر هستند و اون اثر رو ثبت هم کردند الان دارند از اثرشون سو استفاده میکنند هیچ کاری هم نمیتونند بکنند.بعد شما اومدی یک مجموعه رو فروختی حالا یکی رایگان گذاشته میخوای شکایت کنی ازش:105:
مشکل برات پیش اومده کسگم؟
خیلیم خوب کرده رایگان گذاشته به تو چه ؟ بگو سوزشت از تلکه کردن ملته همین کاره تو هم که درست نیست کسگم بعدشم هیچ مالکیتی رو برنامه نداری که هر وقت داشتی برو شکایت کن بیخودیم کسیو تخریب نکن تو دو تا دز دی میکنی ولی این بنده خدا از د ز د د ز د ی میکنه و مفت در اختیار ملت میزاره رابین هودیه واسه خودش تو چی:)):)):)):)):))
این همه کانال تو تلگرامه دارن سریال گلشیفته رو پخش میکنن مالک اون اثر غر نمیزنه اوقت توعه بچه قرتی سوزش گرفتی .... اول بدون کجا زندگی میکنی بعد تاپیک بزن
من فک می کردم منطق "شما پیشرفت نکن که بازار خراب نشه هممون با همون جنس 10 سال پیش یه نونی بخوریم" از احمقانه ترین چیز هایی هست که تو این کشور دیده میشه.
ولی این تاپیک یک سطح کاملا جدیدی رو معرفی کرد واقعا ...
کلام اخر
هیچ ادعایی نمیتونید بکنید یا کری کنید این طرف رو چون مالکیتی نسبت به این مجموعه ندارید
موفق باشید
دوست عزیز شما میتونید شکایت کنید و درخواست براورد خسارات بدید.
خسارات ها به این شکل تعیین میشود که محاسبه میکنند که این لینک چندبار دانلود شده و ضربدر مبلغ فروش شما میشود که باید کامل خسارات رو تقدیم کنند و جریمه و دوندگیش هم براشون جدا هست.