لوگوتیک مال شماست؟ سایتش باز نمیشه. در صورت تایید نشدن طرح چه باید کرد؟ باید هزینه طرح جدید داد؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
لوگوتیک مال شماست؟ سایتش باز نمیشه. در صورت تایید نشدن طرح چه باید کرد؟ باید هزینه طرح جدید داد؟!
من یکی سفارش دادم، تحویل دادن
به نظرم کلا جذاب نبود، حالا شاید اشتب از طرف من بود که نتونستم بگم چطور لوگویی میخوام!
البته این رو هم اضافه می کردید که ما 3 تا طرح برای شما زدیم و هر 3 طرح بر اساس نمونه ای که شما ارسال کرده بودید اجرا شد و بابت هر طرح اضافه هم هیچ هزینه ای دریافت نکردیم! و فقط وقت طراح ما گرفته شد.
وقتی مشتری مطمئن نیست چه طرحی میخواد از ما هم کاری ساخته نیست.
موفق باشید.
والله چه عرض کنم! ایشون سه بار برای من طرح زدن، که هیج کدومش باب دل نبود، آخری شده این که دیگه طرح نهایی شده
- - - Updated - - -
والله چه عرض کنم! ایشون سه بار برای من طرح زدن، که هیج کدومش باب دل نبود، آخری شده این که دیگه طرح نهایی شده
دوست عزیز اگه نتونستی ایده ای که مد نظر داریو برسونی پس دیگه مقصر خودتی نه طراح و دلیلی نداره جنجال درست کنی
شما به نقاش میسپاری خونتو رنگ کنه 2 هفته بعد برمیگردی میبینی رنگ خونه به دل ننشسته.نقاش گناهی داره؟خب معلومه تا وقتی ایده خواسته تو دقیق بیان نکردی رنگ خونه و طرح لوگوت اونی که میخوای از آب در نمیاد
ایشون برای ما هم يه سفارش لوگو انجام داد.لوگو اول انصافا خیلی خوب بود اما به کار ما نمیخورد.مقصرم خودم بودم که توضیحاتم ناقص بود.لوگو دوم دقیقا همونی شد ک میخواستم.چون ایده مو این سری واضح بیان کردم.طراح که توی ذهن منو شما نیست.
طراحی یه پروژه دو طرفه ست.منم به اندازه طراح توی نتیجه کار نقش دارم
مدتی هست که اعتبار این تاپیک به اتمام رسیده.دوستان برای دریافت تعرفه و نمونه کارها در تلگرام در ارتباط باشن.
مدیران لطفا تاپیک رو ببندن