پاسخ : سو استافده مبین نت از کاربران و مایننیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
شما اصلا اطلاع ندارید لطفا اظهارنظر نکنید
فایل دیکد کردم و 100% فایل میانینگه . شما دارید میگید مشکل نود32 ورژن 8 هست.
در ضمن فایل از سرورشون پاک کردن .
سلام دوست عزیز
خدمت شما عرض کنم که بنده از سن 11 سالگی pdf های دبیان بیس صنعتی شریف رو مطالعه میکردم تا حالا به مدت 20 سال از اون موقع گذشته حتی اون زمان با cms ، os ، ceh ، pentest ، assembly ، c c++ c# php css html python کار کردم و مهندس it هستم ، سابقه یک دوره تدریس لینوکس در رایمند افق دوران واقع در دانشگاه انفورماتک تهران رو دارم ، اگر موردی هست که اطلاع ندارم ممنون میشم یاد آوری کنید
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام دوست عزیز
خدمت شما عرض کنم که بنده از سن 11 سالگی pdf های دبیان بیس صنعتی شریف رو مطالعه میکردم تا حالا به مدت 20 سال از اون موقع گذشته حتی اون زمان با cms ، os ، ceh ، pentest ، assembly ، c c++ c# php css html python کار کردم و مهندس it هستم ، سابقه یک دوره تدریس لینوکس در رایمند افق دوران واقع در دانشگاه انفورماتک تهران رو دارم ، اگر موردی هست که اطلاع ندارم ممنون میشم یاد آوری کنید
موفق باشید.
بابا مهندس قالب ریپ شده وردپرست منو کشته با این همه تخصص و تجربه !
لاقال ...
هیچ وقت به آموخته هات نناز به داشته هات بناز ! ( داشته های یک برنامه نویس واقعی نمونه کاراشه که نشان از تجربه و تخصصش هست و بس ) .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان روش سوء استفاده با ماین رو چطوری بررسی کنیم ؟ شاید از نت و منابع سیستم ما هم سوء استفاده میشه و خبر نداریم !
برای این مورد نظری ندارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
برای این مورد نظری ندارید ؟
توسط جاوا اسکریپت توسط سایت ها انجام میشه .
مهم نیست عزیزم بزار انجام بدن ! فوقش شما توی یک سایتی که شناخته نیست بخواین 4 دقیقه برین ! بعدش میبندینش و نمیتونه پروسه ای رو انجام بده . که البته انتی ویروس ها هم بیکار نمیشنن .
معمولا کد ها برای اینکه بیشتر کد بزن از eval استفاده میکنند و hex میکنند و ... ولی آنچنان مهمم نیست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amlaaki
بابا مهندس قالب ریپ شده وردپرست منو کشته با این همه تخصص و تجربه !
لاقال ...
هیچ وقت به آموخته هات نناز به داشته هات بناز ! ( داشته های یک برنامه نویس واقعی نمونه کاراشه که نشان از تجربه و تخصصش هست و بس ) .
مالتی یوزر و پست شما گزارش شد ، حتی فکرشم نکن که این حرف تو یک لحظه رو من تاثیری بذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
مالتی یوزر و پست شما گزارش شد ، حتی فکرشم نکن که این حرف تو یک لحظه رو من تاثیری بذاره
مالتی کدوم یوزره سایقه ؟ farrasub که نیست ؟ xD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amlaaki
توسط جاوا اسکریپت توسط سایت ها انجام میشه .
مهم نیست عزیزم بزار انجام بدن ! فوقش شما توی یک سایتی که شناخته نیست بخواین 4 دقیقه برین ! بعدش میبندینش و نمیتونه پروسه ای رو انجام بده . که البته انتی ویروس ها هم بیکار نمیشنن .
معمولا کد ها برای اینکه بیشتر کد بزن از eval استفاده میکنند و hex میکنند و ... ولی آنچنان مهمم نیست ...
درسته ضد ویرویس کاسپراسکای فوری گزارش میده که داره عمل ماین انجام میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
وات د فاز ؟ مولتی یوزر ؟ کاملا مشخصه من چی گفتم و روی حرفمم واسادم برادر !
کسی که ادعاش تا آسمون هفتم رفته قرار نیست حرفای من روش تاثیری بزاره مشخصه !
سایتی که در امضاتون گذاشتین علاوه بر اینکه خلاف تخصص و تجربه گفته شده شما هست بلکه ابتدایی ترین حالت رو نشون میده ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
درسته ضد ویرویس کاسپراسکای فوری گزارش میده که داره عمل ماین انجام میشه
اره ولی انچنان هم که برخی همکاران و دوستان فکر میکنند چیز بدی نیست حالا صاحب سایت شاید دلش بخواد از بازدیدش یکم درآمد کسب کنه البته منکر این نمیشم که در کل کار درستی نیست .
ولی خب خطری نداره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام دوست عزیز
موفق باشید.
دوست عزیز من اصلا جسارت به تخصص شما و دانش شما نکردم
اما وقتی میگم فایل دیکد شده و 100% اسکریپت برای مایننگه شما میاید میگید که مشکل از نود32 هست ( دوستان دیگه هم دیکد کردن و تایید کردن)
یعنی کلا هرچی مدرک دارید و خوندید و همش کشک
بحث مدرک و سن و سال نیست وگرنه هم از شما قدیمیتریم و هم مسن تر و هم پرمدرک تر
بنظرم با این حرفها کاملا بی ربط یه جوری میخواد تاپیک خراب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
دوست عزیز من اصلا جسارت به تخصص شما و دانش شما نکردم
اما وقتی میگم فایل دیکد شده و 100% اسکریپت برای مایننگه شما میاید میگید که مشکل از نود32 هست ( دوستان دیگه هم دیکد کردن و تایید کردن)
یعنی کلا هرچی مدرک دارید و خوندید و همش کشک
بحث مدرک و سن و سال نیست وگرنه هم از شما قدیمیتریم و هم مسن تر و هم پرمدرک تر
بنظرم با این حرفها کاملا بی ربط یه جوری میخواد تاپیک خراب کنید
خدا پدر و مادرتم بیامرزه منم همینو بهش گفتم اومده بهم میگه مولتی یوزر و ... اعتماد به سقف که میگند همینه بخدا .