7 مگابیت!
همسایمون داره :65:
نمایش نسخه قابل چاپ
7 مگابیت!
همسایمون داره :65:
دریافت و ارسال؟نقل قول:
7 مگابیت!
همسایمون داره
احتمالا با ماهواره هست
دوست عزیز منظور ضریب اشتراک نیست!!!!
تبدیل بیت به بایت هستش
اینترنت نا محدود به معنای کلمه واقعی هستش!
سرعت فقط در ایران کیلوبیت نیست!!!
کلا همه جای دینا واحد انتقال سرعت بیت هستش
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سایر سرعت هل هم که دوستان گفتند همگی بستگی به Provider و فاصله از اون داره
در مواردی که سرعت بالاتره ....خود provider این کار رو میکنه که به مشتره هاش حال بده واسش تبلیغ بشه....چون داره پول پهنای باند رو داره میده ..اگر خالی بمونه واسش فرقی نمیکنه
پس بهتره که بده
در مورد محدودیت سرویس های خانگی که اعمال نمیشه ... به دلیل نبود قانون و مجری برای نظارت هستش....(در بعضی موارد با ارایه مدارکی از پژوهش دانشگاه میشه رسمی تا 512 گرفت)
اما شرکت هایی مثل پارس آنلاین چنین ریسکی رو نمیکنن
بنده هم قصد جسارت نداشتم
اما خب بیشتر افراد از این مسائل خبری ندارند!
نرخ انتقال داده در کل جهان (نه قط ایران) بر حسب بیت در ثانیه هست ( bit per second یا همان bps) و واحد ذخیره اطلاعات هم بایت هست ( Byte )
چون بیشتر افراد فقط واحد بایت رو میشناسند ، در نرم افزارهای دانلود سرعت دانلود بر اساس بایت نشون داده میشه.
دلیل این هم که شما پهنای باند 128 کیلوبیت میگیری و سرعتت 10 کیلو بایت نمیشه ! یا از 50 کیلوبایت برثانیه هم بالا میره مستقیما برمیگرده به شرکت ارائه دهنده خدمات (ISP).
از آنجا که اصولا کم پیدا میشه شرکتی که کارش درست باشه !!!!!!!! وقتی اکانت با پهنای باند نامحدود میگیری ، آنقدر شیر میکنن که سرعت از اونی که باید کمتر هست و وقتی هم بصورت محدود میگیری (مثلا 3 گیگ ماهانه) ، سرعت بالا میدن که زود ترافیکت تموم بشه و مجبور به خرید ترافیک بیشتر بشی !!!!!!!!
البته گاهی بعضیا خوب بلد نیستن از این کارها و سرعت و کیفیت رو در حد مطلوب ارائه میدن ;)
مثلا من الان از پلن اول اینتر نا محدود شاتل که سرعتش 64 کیلوبیت هست استفاده میکنم اما چون پورت خالی دارند ، سرعت دانلودم تا 20 کیلوبایت (160 کیلوبیت) هم بالا میره !
بگذریم ...
دنیا کجاست و ما کجاییم ......
درسته در دنیا بیت هست ! من به اشتباه کلمه ایران رو آوردم !
اتفاقا باید تقسیم بر 8 بشه ولی نه این سرعتی که تو ایران اعلام میکنند ! من الان adsl 256 دارم ولی تو سایت تست سرعت میگیرم میزنه 1mbps سرعت دانلودمم 170kbps به بالاس ! البته روزها ...
من خیلی دوست دارم از طریق ماهواره اینترنت بگیرم ولی درست نمیدونم باید پیشه کی برم و چیا بگیرم ... (میدونم غیر مجاز هست ) !!! ولی من با 80 تومن میتونم اینترنت 2مگابایت نامحدود بگیرم از طریق ماهواره ولی تو ایران با این پول اینترنت 384 30 گیگ میده پارس انلاین :|
دوست عزيز من تو مخابرات اپراتور دوم تلفن هستم شركت www.aloiran.comبزودي اسمشو مي شنويد اينجا 2 مگ داريم
روستاهای هند به اینترنت ۲ مگابیتی متصل شدند
???? ??? ???? ?? ?????? ??:???????? ??? ?? ??????? ? ??????? ???? ????!
:71:=))