همچنان شما دعوت میکنم پاسخ هایی که قبلا بهتان داده شد را مرور نمایید، بنده مثل شما وقت خالی ندارم بخوابم مجدد از اول توضیح بدم..
نمایش نسخه قابل چاپ
والا اینطوری کارکردن زمان زیادی نمیخواد و فقط قوه تخیل میخواد که شما داری
بنده میگم سورس مشکل داره دلیل هاش روهم با جزئیات گفتم اگر شما قبول نداری میگم سورس رو به یک برنامه نویس نشون بدیم اگر گفت بعله تمام مشکلات با آمدیت به نسخه جدید حل میشه بنده مبلغی رو هم جهت جبران خسارت شما می پردازم.
اگر از زیر این کار در برید یعنی خودتون هم واقف هستید که سورس مشکل داره و فقط دارید از زیرش در میرید.
کسی از عزیزان که این پست رو میخونن اگر با اندروید آشنایی دارن اعلام کنن.
سایت سیبروید sibroid.com تنها فروشنده این سورس هست و خرید و فروش اون به هیچ عنوان چه از لحاظ قانونی و چه از لحاظ شرعی مجاز نیست و مشکل داره !
شما سورس کامل همین تلگرام غیر رسمی رو ماه پیش از سایت خود ما خریداری کردید, با این که میدونستید فروش اون به غیر , به هیچ عنوان مجاز نیست الان با نصف قیمت دارید به جماعت بی خبر میفروشید؟!
ما این مورد رو 100درصد از طریق قانون پیگیری میکنیم , هم شما و هم اونایی که از شما خریداری کردن باید پاسخ گو باشید!
سلام خدمت شما آقای اکبری !
در تلگرام نیز در پاسختان اعلام شد و مجدد در همین جا نیز اعلام میگردد ...
ما حدود 2 ماه پیش از شما یک سورس خریداری کردیم ( تلگرام ) که صحیح هست ... و در این مورد بحثی نیست
اما طبق قوانین سایت شما فروش سورس شما غیر قانونی هست ( که البته به دلیل اپن سورس بودن نمیتونه باشه ) که البته ما هم این مورد را رعایت کردیم و یک نسخه توسعه داده شده ( اعمال تغییرات و ترکیب یک سورس دیگر ) نسخه ای شبیه نسخه مال شما را به وجود اورده است ... پس هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی سورسی که ما در حال فروش آن بودیم کاملا متعلق به خود ما میباشد ...
بله در همون تلگرام پاسختون هم گرفتین!
شکایت نامه برای شما تنظیم شده و ما 100درصد پیگیر این قضیه خواهیم بود! در نهایت مشخص میشه همه چیز!
البته شما اولین نفر نیستی و ما تا حالا چندین مورد داشتیم که از طریق قانون برخورد کردیم باهاشون , بلف هم نمیزنیم تو همون تلگرام خواستین پیام بدید تصاویری از شکایت نامه های قبلی ارسال کنم براتون!
ما چندین ماه زحمت نمیکشیم برای ساخت و تولید یک برنامه که در آخر امسال شما بیان اون رو از ما بخرن بعد برن سورس 1.5 میلیونی رو با قیمت 350 تومن بفروشن !
در مورد اوپن سورس بودن سورس هم به عرض شما برسونم که سورس خام خود تلگرام اپن سورس و کاملا رایگان هست نه اون سورسی که شما از ما خریدی , ما چندین ماه برای تولید اون برنامه و پنل مدیریت اون زحمت کشیدیم شما اومدی میگی با یه برنامه دیگه مخلوطش کردم؟! شما ظاهرا هیچی از قوانین کپی رایت نمیدونی و از لحاظ شرعی هم یه جورایی کلاه سر خودتون دارید میذارید!
فروش 1 خط از اون کدهایی که ما نوشتیم و زحمت کشیدیم براش به هیچ وجه حلال نیست ! همین امسال شما جلوی پیشرفت جامعه رو میگیرن, هیچ برنامه نویسی دیگه دلش نمیخواد برای یه پروژه زحمت بکشه چون تو همون فروش اول میبینه که برنامش به 10 نفر دیگه فروخته شده و پولش تو جیب یکی دیگه رفته!
منتظر ابلاغیه دادسرا باشید فقط! خدانگهدار
درخواست عودت وجه داریم جناب همونطور که خودتون هم میبینید طراح اصلی هم نظرشون رو ثبت کردند.
آقای اکبری نظرشان را نسبت به نسخه خودشان دادن و چون شباهت زیادی هم بین دو سورس وجود داره ممکنه به اشتباه افتاده باشند که در این رابطه بنده جناب اکبری طرف حساب هستم ...
در رابطه با بازگشت هزینه هم همانگونه که 100 ها بار در تلگرام به شما گفته شد محصولات دانلودی شامل گارانتی بازگشت وجه نمیگردد .
سورس برای ایشون ارسال شده و تایید کردن که سورس خودشون هست
ازشون درخواست کردم به جواب غیر منطقی شما که فقط آپدیت آپدیت هست پاسخ بدن فکر میکنم صلاحیت دارن که سورس رو بررسی کنن چون هرچی باشه سورس خودشون هست. اینکه سورس مشکل داره و قدیمی هست ثابت شده هست هم برای ما هم برای شما منتهی برای اینکه از زیرش نتونید در برید نیاز به تایید آقای اکبری هم هست .
طبق قانون خودتون اگر مشکل سورس و ناقص بودنش اثبات بشه مجبور به عودت وجه هستید چه دانلودی چه غیر دانلودی.
مجدد خدمتتان اعلام میشود اگر شما نتونستین به درستی اجرا بگیرید دلیل بر مشکل داشتن سورس نمیباشد چندین بار به شما گفته شد اگر مشکل دارد لاگ ارسال کنید تا راهنمایی کنیمتون اما شما هیچ گونه فایلی برای ما ارسال نکردید .
همچنان به صورت کاملا واضح اعلام میکنم سورس کاملا سالم و بدون مشکل میباشد .
پ.ن : در صورت ادامه بحث پاسخی به صحبت های شما ارسال نمیگردد ...