پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
سلام
چند ماهه سرویس دارم ازشون و کاملا ازشون راضیم.
پشتیبانی سریع و در حد عالیه
انشالله ماه های آینده هم تهیه میشه
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
سلام. اگه تعداد بخوایم تخفیف هم میدین؟
باسلام خدمت کاربران و دوستان عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razmjo
سلام
چند ماهه سرویس دارم ازشون و کاملا ازشون راضیم.
پشتیبانی سریع و در حد عالیه
انشالله ماه های آینده هم تهیه میشه
ضمن تشکر از حسن انتخاب و اعتماد جنابعالی ، در خدمت شما بودن نیز افتخار ما هست. به امید رضایت و همکاری دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
سلام. اگه تعداد بخوایم تخفیف هم میدین؟
باسلام
احتراما تخفیفهای دائمی علاوه بر تخفیفهای ماه اول همانند همین آفر فعال فعلی نیز موجود هست. برای سفارشات تعداد بالا نیز امتیازات ویژه ای در نظر گرفته شده است. میتوانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر از طریق تیکت ناحیه کاربری در ارتباط باشید تا خدمتتون تقدیم گردد.
**در حال بروزرسانی قالب سایت هستیم. از تمامی عزیزان بخاطر تکمیل نبودن، عذرخواهی میکنیم. آدرس دسترسی پورتال : Tatso.IR/clients
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها-------------
- سرور جدید از آلمان اضافه شد.
------------بروز رسانی ظرفیت پلانها--------------
سلام
استفاده از تورنت بر روی وی پی اس های آلمان مجاز هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MNAGHASH
سلام
استفاده از تورنت بر روی وی پی اس های آلمان مجاز هست ؟
باسلام خدمت شما دوست گرامی
بله روی همه لوکیشنها استفاده از تورنت هیچ محدودیتی ندارد.
در خدمتتون هستیم
بانقدیم احترام
سلام خسته نباشید. یک عدد سرور کانادا تهیه شد. شماره صورتحساب #1505 .
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moontoise
سلام خسته نباشید. یک عدد سرور کانادا تهیه شد. شماره صورتحساب #1505 .
ممنونم
باسلام خدمت شما
ضمن تشکر از حسن اعتماد و انتخاب جنابعالی ؛ سرویس شما در حال راه اندازی هست و اطلاعات در ناحیه کاربری سایت خدمتتون ارسال خواهد شد.
باتقدیم احترام
آفر فعال هست ؟ امکان خرید داریم ؟
سرور ویندوز رم 2 گیگ سفارش داده شد منتظر تحویل هستم
باسلام خدمت کاربران و دوستان گرامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir-mammad
آفر فعال هست ؟ امکان خرید داریم ؟
بله آفر همچنان فعال هست و در خدمتتون هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python68
سرور ویندوز رم 2 گیگ سفارش داده شد منتظر تحویل هستم
باتشکر از حسن انتخاب و اعتماد جنابعالی ، تمامی سفارشات معلق ، تحویل داده شده است. امیدواریم از کیفیت نیز راضی باشید.
باتقدیم احترام : Tatso.IR