قحطی نیومده اما مشکل من زمان هست که الآنم فقط 10 روز برام مهلت باقی مونده باید برم آلمان توی همچین زمانی هم کسی کارت دست آدم نمیده که :((
نمایش نسخه قابل چاپ
قحطی نیومده اما مشکل من زمان هست که الآنم فقط 10 روز برام مهلت باقی مونده باید برم آلمان توی همچین زمانی هم کسی کارت دست آدم نمیده که :((
اطلاع رسانی کنید. و در صورت امکان، اقدام کنید:
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2268669
اصفهان- خبرنگاركيهان:
فردي كه از طريق اينترنت مبلغ 90 ميليون ريال از شهروندان اصفهاني كلاهبرداري كرده بود توسط كارآگاهان پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات شناسايي و دستگير شد.
سرهنگ ستار خسروي سرپرست پليس فتاي اصفهان اظهار داشت: در پي كسب خبري مبني بر اينكه فرد يا افرادي با ايجاد سايتهاي اينترنتي اقدام به تبليغات گسترده پيرامون صدور انواع كارتهاي اعتباري بين المللي و ارسال حواله هاي ارزي كرده و از اين طريق اقدام به كلاهبرداري از شهروندان مي كنند موضوع در دستور كار ماموران پليس قرار گرفت.
وي افزود: با تشكيل تيم هاي مجرب پليسي و انجام تحقيقات گسترده، در نهايت سرنخ هايي از اين سايت به دست آمد و مشخص شد فردي به نام «احمدرضا- الف» 23ساله با ايجاد و مديريت سايتهاي متعدد اينترنتي كاربران زيادي را كه خواستار صدور كارتهاي بين المللي و ارسال حواله هاي ارزي و ريالي به ساير كشورهاي خارجي بوده اند ثبت نام كرده و با گرفتن مبالغ متعددي از كاربران اينترنتي مبادرت به كلاهبرداري اينترنتي در سطح ملي كرده است.
سرهنگ خسروي اظهار داشت: با شناسايي متهم 11 نفر از شكات پرونده نيز شناسايي و مشخص شد كه متهم از اين افراد 90 ميليون ريال كلاهبرداري كرده است.
وي افزود: با هماهنگي مقام قضايي نامبرده طي عملياتي در يكي از مجتمع هاي تجاري اصفهان دستگير شد و به بزه انتسابي اقرار كرد.
با سلام به همه دوستان
بنده هم جزو مالباختگان این گروه می باشم. باید عرض کنم بنده خودم امروز در آگاهی اصفهان بودم و لازم می دانم چند نکته را متذکر شوم :
اول باید بگم که خبر روزنامه کیهان در مورد احدی پور اشتباه است !!!!!!!!!هر احمدرضا . الف که احدی پور نمیشه !!!!!!!
لطفا دقت بفرمایید:
من خودم با بازپرس پرونده و مسئول رسیدگی به این پرونده صحبت کردم . این بار دوم کلاه برداری او می باشد که بار اول مبلغ 8 میلیارد تومان کلاهبرداری کرده که مبلغ 15 میلیارد وثیقه برای او مقرر شده بود . ولی این بار مبلغ کلاهبرداری به 16 میلیارد تومان ارتقا یافته است و طبق اطلاع بنده 35 نفر هم شاکی کنونی این پرونده می باشند که باز هم به تعداد آنها اضافه می شود و بنابر اظهارات مسئول این پرونده کار طرف تمام است . ضمنا من در جایی دیدم که بعضی ها قصد شکایت از این فرد را ندارند. من اکیدا خواهش می کنم که به هر نحو ممکن شکایت کرده و نگذارند حق شان پایمال شود.
با تشکر
ضمنا اگر توضیحات بیشتری در این خصوص خواستید یک ایمیل به من بزنید تا راهنماییتان کنم.
jack.bmp1364@gmail.com
#-o
دمش گرم مگر بسش نبوده میرفته فرار میکرده خب از نظر شما چند روز دیگه آزاد میشه و چند نفر به حقشون میرسن؟