پاسخ : آیا کاربر پاسخ های ارسال تیکت را مشاهده کرده است؟! [ TicketHBS ]
دوستانی که نظر میدن فکر نمیکنم نظراتشون بدرد کسی دیگه ای بخوره ! هر مدیر هاستینگ و یا فروشنده محصولی خودش میدونه چه چیزی نیاز هست برای سایتشون استفاده کنه و یا چه چیزی استفاده نکنه و... !
یکم دیدگاهتونو به این موارد بهتر کنید ,جناب T.Toosi یه افزونه نوشتن و برای فروش گذاشتن هر کی تمایل داره میخره هرکی هم نداشته باشه نمیخره ! اونایی که هم ادعای چیزی رو دارن برن به مدیران فروشگاهای افزونه و قالب و... دیدگاهتونو بنویسید و بگید چرا این افزونه رو گذاشتین توی سایتتون بدرد من نمیخوره باید ورش داری ! اگر خریدار نیستید پس تخریب هم نکنید !
یکم منطقی باشید:53:
پ.ن : کاربرای ایرانی کاری کردن بجای حمایت از رضا پرستش بهش فُحش دادن و اون بخاطر این چیزا توی یه برنامه ای گریه کرد ! حمایت نمیکنید تخریب هم نکنید !
بنده با آقای T.Toosi حدود 3 سال هست دارم کار میکنم و واقعا کارشون عالیه ,خدا نگهدار:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wapmaster
:53:
پ.ن : کاربرای ایرانی کاری کردن بجای حمایت از رضا پرستش بهش فُحش دادن و اون بخاطر این چیزا توی یه برنامه ای گریه کرد ! حمایت نمیکنید تخریب هم نکنید !
حمایت در ج جهتی اخه ؟
از ما استفاده بکنه بره بالا ؟!
در مورد این پلاگین بسیار خوبی هست این مورد و بنده هم تهیه اش میکنم .
باسلام،
ما به اسپم های کاربران زیر 100 پست عادت داریم.
در بحث مارکتینگ و تجربه کاربری مبحثی داریم به نام user intent که برای تحلیل رفتار های کاربر در سیستم های اتوماسیون نیاز به اطلاعاتی همچون مدت زمان انتظار کاربر در سایت برای دریافت پاسخ یا حتی تعداد رفرش های کاربر قبل از رسیدن به پاسخ و صد ها پارامتر دیگر نیاز است، در ایران تعداد سایت هایی که رفتار های کاربر را جهت ارتقای خدمات خود کنترل می کنند انگشت شمار هستند و ما هم افتخار می کنیم که یکی از استفاده کنندگان این ماژول جهت تحلیل رفتار های کاربران خود استفاده می کند یا یکی دیگر از استفاده کنندگان ماژول، آلماهاست می باشد که جهت اطمینان مشاهده Abuse های کاربران خود استفاده می کند.
اگر مدت کوتاهی هم دنبال کننده ما بوده باشید حتما شاهد محصولات کاربردی یا سرویس هایی بوده اید که در ایران برای اولین بار توسط ما ارائه شده است، پس هیچ زمان فرانویس اقدام به تولید محصولات Unused نکرده است و نخواهد کرد.
روی همه نسخه ها درست کار میکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
روی همه نسخه ها درست کار میکنه؟
باسلام، از 6.3 تا آخرین نسخه هماهنگ است.