با تشکر از همه دوستان.
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر از همه دوستان.
امیدوارم عکس ضمیمه همه چیزو نشون بده !
این مسئله کاملا واضح بود من میخواستم صحبت آی پی رو بکنم که گفتم ارزش نداره و بیخیال شدم
ولی من به شخصه چون خودم سابقه مدیریت انجمن دارم از این کار شما خوشم نیمومد بهتر بود خصوصی به خودشون تذکر میدادید چون برای دوستان که مشهوده خودشون هم روشن میشدند
سلام این آی پی که نوشتید برای آی اس پی هست!
و این آی اس پی برای بیشترین نقاط زنجان هست و سرویس دهی می کند. و چندین شهرستان را تحت پوشش قرار داده است.
همان طور که در تصویر ملاحظه می کنید. چند کاربر وجود دارد و دو کاربر نیست!:106: که بگویید من هستم. من موندم چرا این قضیه تموم نمی شه!
دیگه بیشتر از این کش ندید دوست عزیز همه انیجا میدونن آی پی و آی اس پی چی هست با این که آی پی در ایران دینامیک هست ولی نورم خاصی و بازه های خاصی برای اختصاص و گردش در شبکه داره!
کاربری که تو یه روز یهو پیدا بشه تو همون یه روز تو یه تایپیک 4 تا پست بده که تنها پست هاش هم همین چهار تا هست کاملا روشنه گه قضیه چیه من با این که از ای پی ها مطلع نبودم مطمئن بودم
دوست خوبم این از باهوشی شماست که می دونستید!
من دانشجو هستم و از اولش که اومدم این مبحث رو زدم قصدم فقط معرفی سرویس بود و از زمانی که گیگانت را راه اندازی کردیم افراد زیادی از این موضوع مطلع بودند که من قراره یه سایت هاستینگ راه بیندازم حالا می خواین باور کنید یا می خواین باور نکنید اینم شده قضیه انتخابات که همه می خوان هم دیگه رو تخریب کنند.البته بعضی ها...
کل این مبحث رو به ا... کشیدند اصل قضیه فقط پست اولی بود که زدم اما متاسفانه بعضی ها اومدن و خواستن کار و بار مارو کساد کنند که خدا رو شکر می کنیم به منظور خود دست نیافتند و برای اطلاع دوستان بگم کسانی که می خواهند سرویسی رو تهیه کنند فقط به این نوشته های دوستان اکتفا نمی کنند و خودشون عقل دارند و با یک مقایسه ساده خوب را از بد تشخیص می دهند.
در رابطه با iran2000 که به گفته شما من هستم! مطمئن باشید منم از این انجمنا کم نمی دونم و اگه می خواستم خودم باشم با یه پروکسی چنجر لاگین می کردم.
به قوله دوستان این جور کارا یکم بچه بازی و قدیمی هست.
امیدوارم موضوع برای همه روشن شود و نخواهند با حرف های بیهوده خودشان را بالا ببرند و وقت بقیه دوستان را نیز بگیرند. در ضمن تخریب کاربر که بعضی ها انجام دادند قوانین انجمن رو رعایت کردند یا نه؟
قانون شماره 10) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نماييد و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهاي نامتناسب با سوالتان خودداري نماييد
قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد
قانون شماره 13) لطفاً در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک بحث عمومي باز کنيد
قانون شماره 18) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
قانون شماره 25) هرگونه بحثي که موجب انحراف تاپيک ها از مسير اصلي خود بشود که به نوعي برخلاف قوانين انجمن باشد در صورت تشخيص مديران، در صورت لزوم تاپيک و يا بحث هاي اضافه حذف خواهد شد. بنابراين کاربران موظف هستند از تاپيک هاي ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگيري کنند. در صورتي که کاربري باعث انحراف تاپيک هاي ارسالي شما شد ميتوانيد لينک تاپيک را براي مدير آن انجمن ارسال نمائيد تا در صورت لزوم با آن کاربر برخورد شود.