پاسخ : آیا راه اندازی سایت فیلم و سریال رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
به نظرم درآمد ازسایت های فیلم وسریال حرام است وبرکت ندارد.
تا وقتی فتوا های همین مجتهدین سلیقه ای باشه به نظر من خوب و بدشون تو دید مردم با هم می سوزه.
منظورم از سلیقه ای نمونه فتوایی هست که میگه د.ز.د.ی مسلمون از خدمات و محصولات غیر مسلمون حلاله!!!
همین الانش صدا و سیمایی که شما به عنوان مرجع تماشای حلال استفاده میکنید همش د.ز.د.ی از همون غیر مسلمون هایی هست که با یه فتوا برای خودشون حلال کردن :d
ببینید کار بد کار بده مگه نه؟ پس گناه هم گناهه حالا فرقی نمیکنه الان گناه رو من و شما انجام بدیم یا علامه ده و نفر اول یه کشور.
پس چرا د.ز.د.ی بقیه از ما باید گناه حساب بشه اما د.ز.د.ی ما از کسانی که صرفاً دینشون اسلام نیست باید حلال باشه؟؟؟
باور کن شما همین الانشم کامپیوترت پر از حرامه :d
جسارت نشه حرام که صرفاً محتوای مستــهجن نیستش که همین که شما الان ویندوز د.ز.د.ی و فتوشاپ د.ز.د.ی و گیم های د.ز.د.ی داشته باشید یعنی محتوای حرام دارید مگه نه؟؟
مگر اینکه شما هم دستورات خوب و بد سلیقه ای رو قبول داشته باشید و فکر کنید صرفاً اینکه به کشور خودتون خدمت کنید یعنی میرید بهشت و بس.
مثل قضیه جنگ ایران و عراق که هر دو کشور اتفاقاً مسلمونن و هر دو جبهه هم اتفاقاً با نیت بهشت جنگیدن فقط ما این ور مشهد رو داشتیم و با تقدس عدد 8 جنگیدیم و اونا کربلا رو داشتن و با تقدس عدد 3.
دونفر از دوستان با پیام خصوصی پیشنهاد همکاری داده اند.
منتظرم تا ببینم پیشنهادات بیشتری میشه یانه
ممنون دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
دونفر از دوستان با پیام خصوصی پیشنهاد همکاری داده اند.
منتظرم تا ببینم پیشنهادات بیشتری میشه یانه
ممنون دوستان
دوست عزیز من خودم سرمایه دارم اگه بخام سایت فیلم بزنم.ولی درامدش حرامه.با دیدن این فیلم ها جامعه به فساد وتباهی کشیده میشه.من وطیفه اسلامی و شرعی و دینی خودم میدونم شما رانهی از منکر کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
دوست عزیز من خودم سرمایه دارم اگه بخام سایت فیلم بزنم.ولی درامدش حرامه.با دیدن این فیلم ها جامعه به فساد وتباهی کشیده میشه.من وطیفه اسلامی و شرعی و دینی خودم میدونم شما رانهی از منکر کنم.
شما اگه فهم و شعور آنسانیت داری،سرت به کار خودت باشه.اگه میخوای نهی کنی و تو زندگی مردم سرک بکشی و همه رو مطیع خودت بدونی هیچ جایی برات نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
حقیقتا تا قبله این پستتون فک میکردم دارین شوخی میکنین. ولی میبینم واقعا به این چیزا اعتقاد دارید. فیلم نمایش ترومن رو برای تاینی موویز کار کردم. بعد از 1 هفته همون کار بنده رو با انکد تاینی موویز که در دقیقه 9 فیلم تبلیغ متنی سایتش در گوشه سمت راست برای چند دقیقه ظاهر میشه رو در شبکه نمایش دیدم.
موفق و پیروز باشید و امیدوارم با این رویه سرمایتون چند برابر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
چه فیلم هایی؟
با سلام
دوست خوبم این کار هزینه زیادی داره اگر توانایی مالی ، انرژی و وقت کافی ندارید از همین الان بگذاریدش کنار./
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
با سلام
دوست خوبم این کار هزینه زیادی داره اگر توانایی مالی ، انرژی و وقت کافی ندارید از همین الان بگذاریدش کنار./
موافقم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
نزنی بهتره
موافقم.