سلام
خیلی خوبه که واحد تجاری گرفتیید اگر مشکلی هم باشه اون شرکتی که همراه شما هست میتونه کمکتون کنه .
شرکت بیمه و همراه اول مثال بود که گفتم مثلا وقتی میخواهید با این شرکت ها قرار داد ببندید اون ها توی دفتر مالیاتی شون می نویسند که با شرکت شما قرار داد بستند ، پس حتی اگر شما هم توی دفترتون ننویسید . مالیات از این جا می فهمه که دارید سرش رو کلاه میزارید . و همین چیزای ساده براتون داستان میشه .
بحث بیمه رو هم باز این شرکت های واسط می تونن کمکتون کنند .
کلا این که بایک ادم این کاره پیش برید به نفع تون هست ، شما برای ثبت شرکت هزار جور هزینه دارید . یا بهتره کسی نره سراغش یا میره درست بره .
البته این رو هم بگم ، نه خوبه خیلی پیگیر باشید که برید همه کار رو خودتون بکنید ، نه این طور هم خوبه که کلا ندونید که اون شرکت داره چی کار میکنه ، حد وسط خوبه .
اما در مورد مالیات ما باید چند درصد از درامد کل بدیم مالیات سالانه / اطلاع دارید؟
فرمول های خاصی داره ، که فکر میکنم همون شرکتی که داره کارها رو براتون انجام میده به موقعش در جریان وضعیت فعلی قرار میده .
- - - Updated - - -
اگر می بنید اشتباه است ، جلوی ضرر رو هر جا بگیرید ، منفعت هست . این نظر من هست .
ثبت شرکت توی ایران کلا دردسر داره ، البته نه تنها ثبت شرکت بلکه گرفتن هر مجوزی واقعا دردسر داره ، و هرچی مجوز بیشتر == دردسر بیشتر .
به جای این که یک کاری بکنند که همه بیان قانونی کار کنند و برای فعالیت خودشون شرکت ثبت کنند ، برای تنبلی خودشون یک کاری کردن که اینقدر مجوز گرفتن سخت باشه که شما وسط کار بیخیال بشی .
یا شما که شرکت ثبت میکنی ، یک بلاهایی سرتون میاره که صدبار از کاری که کردید پیشیمان بشید .