مرسی ممنون خوب بود ولی آمورشتون نصفه بود
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه برای بقیه کار لازمه که فسفر یکمی بسوزونید :d
بیا و خوبی کن ! می بخشید که خواستم کارتون رو راه بندازم و تاپیک آموزشی رو بهتون معرفی کردم !!!!!
اونایی که از برنامه نویسی سر در میارن اون چیزی که باید متوجه میشدن رو متوجه شدن ......... آموزش بطور کامل هست و انتظار نداشته باشید تمام ندانسته های خودتون رو دیگران با یک تاپیک در اختیارتون بذارن ! همین آموزش رو اون کسایی که بلد هستند هم ارائه ندادن و بهتون میگن پول بدید براتون طراحی کنیم .......
کلا" بیخیال ! حوصله سربه سر گذاشتن با بچه هایی مثل شما رو ندارم دوست عزیز ...
اول اینکه دوست گرامی شرکت ما داخل این انجمن هیچ فعالیت مالی ای نداره و نخواهد داشت ! دوم اینکه بنده تاپیک آموزشی رو بهتون معرفی کردم و فقط برای شرکت های درست و حسابی کار طراحی وب انجام میدیم و نه بچه هایی مثل شما که وقتی داریم راهنماییشون می کنیم طلبکار هستند و میگن چرا آموزش نصفه دادین ! شما وقتی با لحن طلبکارانه در مقابل راهنمایی کسی حرفی میزنید انتظار نداشته باشید با لحن خوب جواب بگیرید!
بزرگترین دلیل اینکه خیلی شرکت ها در این انجمن و انجمن های مشابه حضور پیدا نمی کنند نیز همین مسائل است! بخاطر هیچ و پوچ باید در مقابل بچه هایی مثل شما جوابگوی مسائلی باشند که واقعا" خنده داره !!! انگار که از بنده طلب دارید ......... !
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
اول اینکه دوست گرامی شرکت ما داخل این انجمن هیچ فعالیت مالی ای نداره و نخواهد داشت ! دوم اینکه بنده تاپیک آموزشی رو بهتون معرفی کردم و فقط برای شرکت های درست و حسابی کار طراحی وب انجام میدیم و نه بچه هایی مثل شما که وقتی داریم راهنماییشون می کنیم طلبکار هستند و میگن چرا آموزش نصفه دادین ! شما وقتی با لحن طلبکارانه در مقابل راهنمایی کسی حرفی میزنید انتظار نداشته باشید با لحن خوب جواب بگیرید!
بزرگترین دلیل اینکه خیلی شرکت ها در این انجمن و انجمن های مشابه حضور پیدا نمی کنند نیز همین مسائل است! بخاطر هیچ و پوچ باید در مقابل بچه هایی مثل شما جوابگوی مسائلی باشند که واقعا" خنده داره !!! انگار که از بنده طلب دارید ......... !
عجب گیری کردیم ها.اینقدر نگو بچه شما جای پسر کوچیک من هستی.ایشالاه deltgostar مثل دفعه قبل کمکم میکنن.با تشکر از کسانی که درست کمک کردن
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
خوب دوستان من این قالب رو واسه خودم نمیخواستم میخواستم درست کنم رایگان بزارم واسه همه.تا شب خودم میسازم رایگان میزارم همه استفاده کنن
ادم خندش میگیره از جواب دادن به سوال ها در این انجمن !!!
اینجا هم که اخرشه
یک مشت دیونه امدن بچه مردم رو دیونه کردن
خک تو سرتون با این جواب دادنتون