پاسخ : باگ مهم در دایرکت ادمین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
من هم دایرکت ادمین رو ترجیح میدم هرچند اون اوایل که لایسنس cpanel ما را دشمنان مرتب گزارش می دادند و باطل می شد خیلی روی ماندن روی cpanel اصرار داشتیم ولی با یک کوچ اجباری به دایرکت ادمین فهمیدیم که این کنترل پنل بسیار بهتر است.
در مورد کاربر پسند بودن هم ما قالبی برای دایرکت ادمین مشتری ها طراحی کردیم که بسیار زیبا و ریسپانسیو و کاربر پسند تر هست.
مشکل ما اینجاست که کاملا تعصبی با cpanel برخورد می کنیم
بنده هم اوایل این طوری بودم ولی حدود 5 سالی هست کوچ کردم روی دایرکت ادمین
ولی بعد از اینکه زمانی با کار کردنش گذشت واقعا متوجه سبکی کنترل پنل روی سرور شدم و به هیچ عنوان فشار روی سرور نبود و خیلی راحت کار می کردم
و حتی خیلی ها گیر دادن به ویرایشگر کنترل پنل
ولی دلید نمیشه که شما بخواید روی سرور بخواید کدهاتون رو ویرایش کنید
من برنامه نویس میشناسم روی نوت پد معمولی کد میزنه و برنامه نویس میشناسم که روی نوت پد پلاس کد می زنه
پس ارتباطی به ویرایش گر نداره و توی کنترل پنل ها خیلی اهمیت بالایی داره همون طور که گفتم سرعت و امنیت و سبکی هست و از همه مهم تر امنیت فعلا حرف اول رو میزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
چه قدر از کنترل پنل ها سر رشته دارید؟
فکر نمی کنم از روی لحن گفتارتون حتی کوچیکترین شناختی داشته باشید
اگر تفاوت و امنیت و سبکی لود دایرکت ادمین رو با سی پنل بدونید هیچ وقت چنین حرفی رو نمی زنید
لطفا قبل از بیان هر چیزی کمی تحقیق کنید
- - - Updated - - -
کاری به کاربر پسند بودن سی پنل ندارم
سی پنل کاربر پسند تره
ولی امنیت و سبک بودن و اشغال نکردن منابع سرور، حرف اول رو در کنترل پنل ها می زنه
بنده به شخصه سایت های بزرگ ایرانی که روی لینوکس دارن پشتیبانی میشن رو دیدم 100% همشون به قطع از دایرکت ادمین استفاده می کنن
و اکثریت سایت هایی هم که هک شدن رو روی کنترل پنل سی پنل مشاهده کردم
من فقط یه کاربرم و نظرمو راجب مشکلات مسخره ای که داره گفتم
در ضمن سی پنل هم کم باگ نداره
بحث سبکی و استفاده کم از منابع هم بیشتر به درد ادمین سروری میخوره که میخواد اورسل کنه (:|
برای من کاربر که میخوام یه فایل 1 گیگیو دی کمپرس کنم و دایرکت ادمین نمیتونه ----> دایرکت ادمین چیزی بجز آشغال نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigcowboy
بحث سبکی و استفاده کم از منابع هم بیشتر به درد ادمین سروری میخوره که میخواد اورسل کنه (:|
برای من کاربر که میخوام یه فایل 1 گیگیو دی کمپرس کنم و دایرکت ادمین نمیتونه ----> دایرکت ادمین چیزی بجز آشغال نیست
مشکل دی کمپرس کردن شما مطمئنا از دایرکت ادمین نبوده و سروری که می خواستید روی آن این کار را انجام دهید مشکل داشته و درست کانفیگ نبوده. ما فایلهای خیلی حجیم تری را کمپرس یا دی کمپرس می کنیم و مشکلی که گفتید را تا بحال مشاده نکردیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigcowboy
چیزی که شما میگید اصلا روی منطق نیست
سبک بودن یا نبودن هم اصلا ربطی به اورسل نداره
سبک بودن فقط دست شخصی که می خواد کار کنه رو باز می کنه
وقتی منی که مثلا با یه سرور 100 هزار تومنی می تونم 20 تا سایت روی کنترل پنل دایرکت ادمین بدون هیچ فشاری بالا بیارم
ولی حالا ببینم می تونم همین کار رو روی همون سرور هم با cpanel انجام بدم
و حتی امنیتی که گفتم واقعا به چشم دیدم و حتی دیدم که روی سی پنل و یا کامپونت های سی پنل چه طوری راحت سرور رو هک می کنن
شما فایل 1 گیگی رو که می خواستید آپلود کنید آیا از هاستینگتون سوال کردید حداکثر اندازه آپلود چه قدر کانفیگ شده؟
آیا اصلا اون سروری که گرفته بودید مجازی بوده یا اختصاصی یا حتی هاست اشتراکی بوده ؟
اگر هاست اشتراکی باشه که کلا ماجراش فرق داره
پس لطفا تعصبی برخورد نکنید
همون فایلی هم که می گید آپلود نشده اگر با سی پنل هم روی همون کانفیگ بسته می شد هم نمی تونسید آپلود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
چیزی که شما میگید اصلا روی منطق نیست
سبک بودن یا نبودن هم اصلا ربطی به اورسل نداره
سبک بودن فقط دست شخصی که می خواد کار کنه رو باز می کنه
وقتی منی که مثلا با یه سرور 100 هزار تومنی می تونم 20 تا سایت روی کنترل پنل دایرکت ادمین بدون هیچ فشاری بالا بیارم
ولی حالا ببینم می تونم همین کار رو روی همون سرور هم با cpanel انجام بدم
و حتی امنیتی که گفتم واقعا به چشم دیدم و حتی دیدم که روی سی پنل و یا کامپونت های سی پنل چه طوری راحت سرور رو هک می کنن
شما فایل 1 گیگی رو که می خواستید آپلود کنید آیا از هاستینگتون سوال کردید حداکثر اندازه آپلود چه قدر کانفیگ شده؟
آیا اصلا اون سروری که گرفته بودید مجازی بوده یا اختصاصی یا حتی هاست اشتراکی بوده ؟
اگر هاست اشتراکی باشه که کلا ماجراش فرق داره
پس لطفا تعصبی برخورد نکنید
همون فایلی هم که می گید آپلود نشده اگر با سی پنل هم روی همون کانفیگ بسته می شد هم نمی تونسید آپلود کنید
آپلود نه ، دی کمپرس کردن یه فایل گنده مثل زیپ یا جی زی که خودم به چشم خودم دیدم که همین دایرکت ادمین بیس بار هنگ میکرد تازه اگه فایل با اسم فارسی توش باشه که کلا میرینه تو اسم فایل و هزار جور باگ دیگه
بحث کانفیگ نیست ، کمپرس و دی کمپرس بحثی نیست که نیاز به منابع بالایی داشته باشه چون یه بحث خیلی خیلی خیلی خیلی قدیمیه
با همون سروری که این مشکلو داشت همون فایلو دیکمپرس کردم اونم با php ، چطور ؟ با استفاده از بافر درسته نزدیک به نیم ساعت زمان برد و شد ! ولی همین دایرکت ادمین عزیزتون نتونست !!!
بحث کامپیوتر بحث اسم و برند و اینچیزا نیس دوست عزیز تو دنیای کامپیوترا هرچی کارایی بهتری ارائه بده برندس و اون یکی آشغال
همین سی پنل هم هزارتا باگ داره ولی حداقل حداقل ازین باگای ابتایی نداره و کارو بهتر راه میندازه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigcowboy
آپلود نه ، دی کمپرس کردن یه فایل گنده مثل زیپ یا جی زی که خودم به چشم خودم دیدم که همین دایرکت ادمین بیس بار هنگ میکرد تازه اگه فایل با اسم فارسی توش باشه که کلا میرینه تو اسم فایل و هزار جور باگ دیگه
بحث کانفیگ نیست ، کمپرس و دی کمپرس بحثی نیست که نیاز به منابع بالایی داشته باشه چون یه بحث خیلی خیلی خیلی خیلی قدیمیه
با همون سروری که این مشکلو داشت همون فایلو دیکمپرس کردم اونم با php ، چطور ؟ با استفاده از بافر درسته نزدیک به نیم ساعت زمان برد و شد ! ولی همین دایرکت ادمین عزیزتون نتونست !!!
بحث کامپیوتر بحث اسم و برند و اینچیزا نیس دوست عزیز تو دنیای کامپیوترا هرچی کارایی بهتری ارائه بده برندس و اون یکی آشغال
همین سی پنل هم هزارتا باگ داره ولی حداقل حداقل ازین باگای ابتایی نداره و کارو بهتر راه میندازه
جناب دو نکته رو متذکر بشم:
1.اینکه Extract فایل های با حجم مختلف چون مسلماً هر چی حجم فایل فشرده بیشتر باشه نیازمند زمان بیشتری هم هست باید در تنظیمات Administrator دایرکت ادمین (که فقط مدیر سرور می تونه تغییر بده) مقدار Time Out روی عدد بالایی باشه تا بتونه مثلاً یه فایل 1 گیگی رو Extract کنه چون اگه حین Extract به محدودیت Time Out برسه مسلماً مراحل کار نصفه قطع میشه.
2.داشتن فایل های با نام فارسی چه در دایرکت ادمین و چه در سی پنل اصلاً پیشنهاد نمیشه.شما تو همون سی پنل هم با نام های فارسی در مواقع خاص به مشکل می خورید.مثلاً ممکنه یه روز قصد انتقال هاست خودتون رو به یه هاست دیگه داشته باشید و بکاپ سی پنل رو در هاست جدید Extract کنید و ببینید همه نام ها چرت و پرت شدن یا وقتی اسم فارسی یه فایل طولانی باشه واقعاً نمیشه درست مدیریتشون کرد خدایی عدم امکان ایجاد فایل با نام فارسی دیگه عیب حساب نمیشه چون هیچ جا این کار رو نمیکنن.
حتی آپلودسنتر هایی هم که از مردم فایل میگیرن و با همون نام حتی اگر فارسی باشه لینک میدن قضیه اشون اینطوریه که اسم فایل رو یه اسم هش شده مثلاً MD5 شده یا هر جور دیگه میذارن و بعدش تو دیتابیس این هش رو به نام فارسی اصلی اون تو یه ردیف ارجاع میدن و موقع نمایش لینک یه فایل بر اساس نام فارسی تو URL همین هش رو از دیتابیس میگیرن و فایلش رو نمایش میدن.
دوستان عزیز اینجا تاپیک فروش نیستا که اومدین و می خواین اینجارو به گند بکشید !
یک بحث کوچیک در مورد باگ بود تموم شد و رفت کسی نگفت بیاین از تخصص هاتون در مورد بهتر بودن کدام کنترل پنل بحث کنید که !
همینه که هست عرضه دارین بهترشو بنویسید و حتی با قیمت بیشترم ارائه بدین ... ( خیلیا سطحی دیدن و اومدند بزنند از جمله خودم ولی وقتی وارد پروژه میشی میفهمی دنیا دنیای دیگست تبدیل ده ها هزار کامند به ... ) ...
خوشبختانه باگ برطرف شد : https://directadmin.com/features.php?id=2030
به 1.52 اپدیت کنید .
از بتا كه استفاده كنيد اين مشكل نيست