پاسخ : کلاهبرداری سایت parsvps.co پارس وی پی اس
الان تقریبا هشت سال شد تو این انجمنم.یه دونه آدم درست که هاستینگ داره تو اینجا پیدا نشد!!(بلانسبت یه سریا)تا میتونید از آدمای اینجا سرویس نگیرید!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deltamusic
الان تقریبا هشت سال شد تو این انجمنم.یه دونه آدم درست که هاستینگ داره تو اینجا پیدا نشد!!(بلانسبت یه سریا)تا میتونید از آدمای اینجا سرویس نگیرید!!
شکلک تعجب پیدا نکردم متاسفانه
منم هستم برای شکایت همه مدارک رو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
من کارشون رو توجیه نکردم اصلا
ولی میگم گاهی وقتا انقدر مشکلات زیاد میشه شما نمیتونی بخوابی آنلاین شدن در انجمن هم با باز کردنش اتفاق میوفته بازم میگم من خبری از ایشون ندارم و نمیدونم من در مورد سری پیش توضیح دادم که میدونستم
راستی من کمانگر هستم
در مورد این موارد من بهشون ایمیل دادم ایشالا که جواب من رو میدند با همفکری حل میکنیم شاید مشکل سرور دارند و دیتاسنتر بسته ایشون رو به خاطر ابیوز و ... که اگر اینجوری باشه من سرور خالی دارم بهشون میدم
یادمه آخرین پیامی که به من داده بود این بود که میخوام از او وی اچ فرانسه سرور بخرم ابیوز هتزنر دیکه داره خیلی زیاد میشه مشتریا همش دارند خلاف میکنند
شرمنده جناب کمانگر بله اشتباه توی فامیلی شما تایپ شده پوزش میخوام چون کلا درگیر این ماجرا هستم.
ایشون به گفته شما بارچندمشون هست که من خبر ندارم ولی مدیران انجمن باید این کاربران مسدود کنن نه مدیران از منِ کاربر ناراضی باشه نه کاربر به دلیل بی تفاوت بودن مدیران ناراحت بشه.
به هر حال منتظر اقدام مدیران انجمن هستیم که اقای امیر مدیر ارشد انجمن هم این تاپیک دیدن انشالله که اقدام لازم انجام میدن و به کاربران و فروشندگان انجمن ثابت می کنن جای د.ز.د توی انجمن وب هاستینگ نیست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dlyekgame
من یک تاپیک زدم میگفتن تهمت نزن بعدشم که نمی دونم چرا تاپیکی خیلی واضح بود حذف شد یعنی این انجمن باهاش همکاری داره؟ اگه چرا حذف کردن یوز کاربریش رو حذف کنن یک هاستینگ دیگه میزنه و دوباره خیلی ها رو بدبخت میکنه فقط مدارک جمع کنید شکایت تنها راهش اینه
نه اینطوری ها هم نیست با یوزر جدید بیان فوری کسب درامد کنن نمیشه هیچ کس حاضر نمیشه از یوزری که 4 تا تاپیک فروش نداره خرید کنه.
امسال مثل زمانی کلاهبردار کم هستن و توی این انجمن تا به امروز پیشگیری لازم شده ولی این مورد بخصوص مدیران واکنش نشون نمیدن. لااقل برای تسکین و حمایت از یوزر ها اکانت ایشونو برای همیشه مسدود کنن تا ما هم یکم از ناراحتی مون کم بشه.
کد PHP:
Down for Maintenance (Err 3)
سرور های جدید از دیتاسنتر او وی اچ تحویل گرفته شده در حال کانفیگ سرور ها هستیم بعد از اتمام تمامی سرور ها به مشتریان ایمیل میگردد.
پوزش بابت پاسخ ندادن درخواست به دلیل درخواست های زیاد موقتا ناحیه کاربری بسته شد
امید وارم صحت داشته باشه و مشکل دوستان عزیز حل شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
کد PHP:
Down for Maintenance (Err 3)
سرور های جدید از دیتاسنتر او وی اچ تحویل گرفته شده در حال کانفیگ سرور ها هستیم بعد از اتمام تمامی سرور ها به مشتریان ایمیل میگردد.
پوزش بابت پاسخ ندادن درخواست به دلیل درخواست های زیاد موقتا ناحیه کاربری بسته شد
امید وارم صحت داشته باشه و مشکل دوستان عزیز حل شه
اینو ما 4 روزه می بنیم صحت نداره هیچ دروغ هم هست.
خوشبختانه اونقدر توی این انجمن بودم که میدونم اطلاعات مهممو روی اینجور سرورا نگه ندارم
روی سرور که از ایشون دارم چند تا اسکریپت ساده ران داشتم که ....
اما صحبت های دوستمون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
یادمه آخرین پیامی که به من داده بود این بود که میخوام از او وی اچ فرانسه سرور بخرم ابیوز هتزنر دیکه داره خیلی زیاد میشه مشتریا همش دارند خلاف میکنند
شما الان میگید تقصیر مشتریا هست که ایشون سایت و هم بسته و رفته یعنی قهر کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
خوشبختانه اونقدر توی این انجمن بودم که میدونم اطلاعات مهممو روی اینجور سرورا نگه ندارم
روی سرور که از ایشون دارم چند تا اسکریپت ساده ران داشتم که ....
اما صحبت های دوستمون
شما الان میگید تقصیر مشتریا هست که ایشون سایت و هم بسته و رفته یعنی قهر کرده؟
خیر گفتم در مورد مشکل جدید نمیدونم
من دیدم دارند میگن ایشون قبلا هم کارش بوده گفتم قبلا من شاهد بودم مشکل چی بود الانم گفتم گفتم گفتم خودمم از ایشون خبری ندارم آخرین پیام ایشون این بود
اکی؟
دوستان من تعجب میکنم چطور وقتتونو با اینطور تاپیکا تلف میکنید؟!
قضاوتی با این قضیه ندارم
اگر واقعا فکر میکنید بهتون ضرری وارد شده بصورت رسمی یک اظهاریه قضایی برای ایشون بفرستید چند روز بهشون مهلت بدید که سرویستونو برگردونن و ضررتونو جبران کنن
اگر عمل نشد شکایت کنید.
با اینجا تاپیک زدن هیچی حل نمیشه !
چند نفر با هم هماهنگ بشید و شکایت تنظیم کنین
مطمئنا به نتیجه خواهید رسید
اصلا جای درنگ نیست