این قیمت رو الان دیگه مایل نیستم به کسی بدم. این سرور رو خودم قبلا خریده بودم که با 25% تخفیف خریدم. به عبارتی این سرور دست دوم بود که با این قیمت می خواستم بدم. چون بدردم نمی خورد می خواستم زود تر بفروشم حتی زیر قیمت.
نمایش نسخه قابل چاپ
این قیمت رو الان دیگه مایل نیستم به کسی بدم. این سرور رو خودم قبلا خریده بودم که با 25% تخفیف خریدم. به عبارتی این سرور دست دوم بود که با این قیمت می خواستم بدم. چون بدردم نمی خورد می خواستم زود تر بفروشم حتی زیر قیمت.
هر كسي كه باشه ميگه با اين قيمت و اين hardware واقعا شك برانگيز است.مثل خود من زماني كه يه سرور را ميخواستم بگيرم.باور نميشد بعد سرور را كه تحويل گرفتم چك كه كردم ديدم چيزي كه همه چيز درسته. عزيزم من به شما حق ميدم كه به عنوان ريسك بزرگي است.
ولي تا الان خدا را شكر مشكلي نبوده و امروز سومين سرورم را هم order دادم.
دیگه از این به بعد تصمیم گیری با خودتون هست
بسم الله :-o@-)
network:Organization;I:saeed bamavadat
network:Street-Address:emam hasan st
network:City:estahban
network:State:fars
network:Postal-Code:74518
network:Country-Code:IR
network:Tech-Contact;I: hostmaster@hivelocity.net
ایولا ! آی پی به نام خودتون گرفتید یا قضیه چیز دیگه ای هستش؟
کدوم ip رو میگید؟
این ip دیگه بنام من ثبت شده عزیز.
من کارم اینه که با شرکت های امریکایی کار می کنم به اسم ایرانی. حالا چه ایران تحریم باشه چه نباشه.
به خاطر همین می گم که احتمال بسته شدن سرور وجود نداره
حالا کیا اعتماد می کنند که به نام من سرور بگیرند؟؟
http://ekstreme.com/phpcounter/dnsch...=206.51.230.20
گفتم که بهتون من تا حالا یکی دو تا دونه سرور نخریدم از اینها که شما اینطوری صحبت می کنید.
من تا حالا تعداد خیلی زیادی از اینها سرور خریدم نمی خوام هم بگم که چند تا هست چون اون وقت بعضی از دوستان باز هم می خوان از کار من ایراد بگیرند.
بهر من چیز اظافی دیگه واسه توضیح دادن ندارم.