اره اپتایم جالبی داره همراه با پینگ عالی برای گیم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان به نظرم اعتماد به اسیاتک خیلی بده در اینده تمام سایت بزرگ که روی این دیتاسنتر هستن ضرر بسیاری میکنند شما مثل اینکه یادتون رفته همین چند وقت پیش بود نزدیک یک روز کل دیتاسنتر اسیاتک و کلی سایت دانلود و سایت معروف down شدن من پیشنهاد نمیدم برید سمت دیتاسنتر دیگه ولی درکل من دیتاسنتر افرانت خیلی قبول دارم بسیار پشتیبان فنی خوب و خوش برخورد دارن واینکه باهمه راه میان مخصوصا کسایی که سایت پربازدید یا سایت دانلود دارن یا رایگان میدن یا با قیمت قوق العاده پایین
تجربه شخصیم میگه آسیاتک اصلا کارآمد نیست
با سلام
ممنون از نظرات راهنمایی شما عزیزان.
دیتاسنتر آسیاتک انتخاب شد. هم از نظر ترافیک مشکلی نداریم و هم هزینه نسبتا مناسب. همچنین دیتاسنتر تازه تاسیس آسیاتک در برج میلاد که از تجهیزات نو و شکبه کاملا استیبلی برخورداره.
ما سرورای جدیدمون رو تازه اون مرکز راه اندازیشون کردیم تا امروز مشکلی نداشته و واقعا از کیفیتش راضی هستیم .
دیتاسنتر های زیادی رو امتحان کردیم افرانت، پارس آنلاین، زیرساخت، مخابرات تبیان ولی میشه گفت درحال حاضر بهترین کیفیت رو تا به امروز از همین آسیاتک گرفتیم.
بنده هم به کسایی که تو این مورد یعنی انتخاب دیتاسنتر برای میزبانی سرور تردید دارن پیشنهاد میکنم سرورشون رو تو این مرکز کولو کنن.
اگه سوالی در مورد این دیتاسنتر داشتید بفرمایید شاید تونستم از تجربه ای که داشتم راهنماییتون بکنم. :67:
پیروز باشید.
باتشکر
سلام
با توجه به تجربه و تعداد سرورهای که داریم فقط اسیاتک، برج میلاد
اپتایم برق 100%
اپتایم شبکه 99.98%
که واقعا عالی هست برای دیتاسنتر ایرانی
آسیاتک خوبه ولی بعضی موقعا قطعی داره
رسپینا کمتر ... ولی پهنای باند تمیزی داره !
درود
با رسپینا کار نکردیم اما با آسیاتک کار کردیم سرویس دهی و پایداریشون خوبه ما راضی هستیم.
موفق باشید
دوستان در ضمن کسانی که از دیتاسنتر اسیاتک واقع در برج میلاد سرور دارن راضی هستن یا ...