پاسخ : اسکریپت و ربات نویسنده سایت و کانال موزیک ::: ویژه سایت های موزیک :::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
ایشون بیش از 1ماهه که میخواند برای ما سایت رو راه بندازند هیچی به هیچی آقای محترم نمیسازی پول ما رو پس بده
با سلام
ایشون متاسفانه با اینکه هاستینگ داشتن نمیدونم چرا متوجه هیچ کدوم از مسايل هاستینگ نمیشن
ایشون رفته به صورت فله ای از نت افزار هاست خرید و ۱۰ تا سایت روش بالا اورده
و هاستی که ایشون گرفته بود همه چیزش محدود شده بود
فایل xmlprc وردپرس رو بسته بودن و هیچ مدل نمیشد لیمیت رو از روش برداشت
فایل htaccess قابل تغییر یا حتی پاک کردن نبود
به طور کل تمام فعالیت ها در هاست ایشون محدود شده بود که خودشونم نمیتونستن درست کنن
هاست دانلود ایشون هم از این شرکت بود که کمترین امکان اینه که حداقل باید فایل php تو هاست دانلود ساپورت بشه
بنده چندین بار به ایشون گفتم هاست دانلود شما پی اچ پی ساپورت نمیکنه و ایشون متاسفانه نمیفهمن !
و تنها جوابی که میشنوم اینه نخیر : نت افزار بهترین هاستینگ ایرانه ! :">
هی ما میگیم php باید ساپورت شه و محدودیت ها برداشته شه هی ایشون میگن نخیر : نت افزار بهترین هاستینگ ایرانه ! :((
بنده سایت دوم ایشون رو اوردم روی هاستینگ خودم و هاست دانلود هم با هاست خودم امتحان کردم که در کمتر از ۱ دقیفه ۴۰ پست به سایت ایشون ارسال شد
و میگم مشکل از هاست شما و محدودیت ها هست
ولی کو گوش شنوا ! ممنون میشم دوستانی که وقت دارن به ایشون بفهمونن هاست باید php ساپورت کنه منظور چی هست !
ربات خریداری شده به مشکل خورد و ایشون بجای اطلاع بعد از مشکل هیچ خبری ندادن
پشتیبانی صفر و تایید نمیشه
با درود
من از ایشون اسکریت و هاست گرفتم . برای پشتیبانی هم هر ساعت که سوال کردم ایشون انلاین بودن و جواب دادن .
از نظر من تایید میشن.
http://freemusicvideo.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
___.Hrs.___
با سلام
ایشون متاسفانه با اینکه هاستینگ داشتن نمیدونم چرا متوجه هیچ کدوم از مسايل هاستینگ نمیشن
ایشون رفته به صورت فله ای از نت افزار هاست خرید و ۱۰ تا سایت روش بالا اورده
و هاستی که ایشون گرفته بود همه چیزش محدود شده بود
فایل xmlprc وردپرس رو بسته بودن و هیچ مدل نمیشد لیمیت رو از روش برداشت
فایل htaccess قابل تغییر یا حتی پاک کردن نبود
به طور کل تمام فعالیت ها در هاست ایشون محدود شده بود که خودشونم نمیتونستن درست کنن
هاست دانلود ایشون هم از این شرکت بود که کمترین امکان اینه که حداقل باید فایل php تو هاست دانلود ساپورت بشه
بنده چندین بار به ایشون گفتم هاست دانلود شما پی اچ پی ساپورت نمیکنه و ایشون متاسفانه نمیفهمن !
و تنها جوابی که میشنوم اینه نخیر : نت افزار بهترین هاستینگ ایرانه ! :">
هی ما میگیم php باید ساپورت شه و محدودیت ها برداشته شه هی ایشون میگن نخیر : نت افزار بهترین هاستینگ ایرانه ! :((
بنده سایت دوم ایشون رو اوردم روی هاستینگ خودم و هاست دانلود هم با هاست خودم امتحان کردم که در کمتر از ۱ دقیفه ۴۰ پست به سایت ایشون ارسال شد
و میگم مشکل از هاست شما و محدودیت ها هست
ولی کو گوش شنوا ! ممنون میشم دوستانی که وقت دارن به ایشون بفهمونن هاست باید php ساپورت کنه منظور چی هست !
به خاطر رفاقتی که قبلا بینمون بود جوابتون رو نمیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baahman
با درود
من از ایشون اسکریت و هاست گرفتم . برای پشتیبانی هم هر ساعت که سوال کردم ایشون انلاین بودن و جواب دادن .
از نظر من تایید میشن.
http://freemusicvideo.ir
تشکر از اعتماد و خرید شما
امیدوارم از اسکریپت ما در طول سرویس دهی راضی باشید