پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
سلام ، آفر 2 گیگ رم موجود هست؟
سلام خدمت شما ، بله کلیه افر ها بروز رسانی شدند و قابل سفارش میباشند!
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
با سلام
یه سرور 1 گیگ رم خریداری شده اما متاسفانه دو روز هت منتظریم که تحویل بدید تو تیکت هم اعلام کردیم که نیاز به نصب میکروتیک هست
اگر پشتیبانی و جوابگویی رو سریع تر انجام بدید بهتر است
با سلام پیرو پیام بالا و عدم تحویل سرور بعد از 4 روز از زمان خرید ( سرور میکروتیک بدون هیچ کانفیگی ) توسط ایشان به هیچ عنوان خرید از ایشون توصیه نمیشه
بنده که از خرید پشیمان و منصرف شدم گرچه پول توسط افرادی مثل ایشان برگشت داده نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shirdel
با سلام پیرو پیام بالا و عدم تحویل سرور بعد از 4 روز از زمان خرید ( سرور میکروتیک بدون هیچ کانفیگی ) توسط ایشان به هیچ عنوان خرید از ایشون توصیه نمیشه
بنده که از خرید پشیمان و منصرف شدم گرچه پول توسط افرادی مثل ایشان برگشت داده نمیشه
دوست عزیز تاخیر از سمت ما بو ده درست ، ولی 10 هزار تومان هزینه ایی نیست که ما نخوایم بدیم به شما ، میتونید با ارسال درگاه هزینه رو دریافت کنید
اگر نیاز به سرویس دارید ، در تیکت جدید با عنوان دریافت سرویس با رم رایگان ایجاد کنید ، به شما 512 مگ رم رایگان هم تعلق خواهد گرفت
موفق و موید باشید
توی تبلیغاتشون تو سایت نوشتن ویندوز 2003 حالا که خرید کردم میگن ویندوز 2003 ندارم فقط 2008 بعد میگم پول برگشت کنید میگه باشه الان یک ماه پولم برگشت نمیزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
توی تبلیغاتشون تو سایت نوشتن ویندوز 2003 حالا که خرید کردم میگن ویندوز 2003 ندارم فقط 2008 بعد میگم پول برگشت کنید میگه باشه الان یک ماه پولم برگشت نمیزن
سیستم عامل ویندوز سرور 2003 ارائه نمیکنیم!!!!!!!!! در ضمن شما از این آفر خرید نکردید!!
ویندوز سرور 2003 نصب نمیکنیم رو سرور ها!
برای بازگشت وجه هم درگاه ارسال کنید برگشت میخوره!
موفق باشید
سلام ، یک عدد سرور مجازی برای میزبانی سرور دانلود نیاز دارم ، سرور با هارد بالا موجود دارید؟
من یک سرور ازشون خریدم ، بعد چند روز داون شد و امکان لاگین نیست ،
الان 10 روز هست که من دسترسی به سرور ندارم و پشتیبان تلگرامشون هم جواب نمیدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
code
من یک سرور ازشون خریدم ، بعد چند روز داون شد و امکان لاگین نیست ،
الان 10 روز هست که من دسترسی به سرور ندارم و پشتیبان تلگرامشون هم جواب نمیدند
با سلام ، در حال انتقال سرور هستیم ، به محض بالا اومدن سایت ، برای دریافت سرویس جدید اقدام کنید!
کلیه دوستانی که سفارش هاشون معلق هست به محض اتمام انتقال سرور ، سایت بالا میاد و سرویس هاشون تحویل خواهد شد!
دوستانی هم که درخواست بازگشت وجه داشتید به محض بالا اومدن سایت تیکت ارسال کنید و هزینه اتون برگشت خواهد خورد
+ منابع کاملا رایگان!!
دوستان عزیز و مولتی یوزر:)) ، شما هم به کارتون ادامه بدید:105: ، بلکه موفق بشید ، نیاز به پول داشتید@-) ، تماس بگیرید کمکتون کنم!:63:
موفق باشید:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MASTER OC 7
سلام ، یک عدد سرور مجازی برای میزبانی سرور دانلود نیاز دارم ، سرور با هارد بالا موجود دارید؟
با سلام خدمت شما ، بله ، چقدر هارد نیاز دارید؟