پاسخ : درخواست سرور مجازی رم 4 گیگ {خرید سالیانه}
سلام با هارد ssd nvme قابل ارائه هست که بسیار با کیفیت تر از ssd هست . تحویل سیستم عامل اتوماتیک هست در مورد نیاز به reinstall هم مشکلی نیست انجام میشه
پلن های ssd nvme :
https://smartyservers.com/clients/cart.php?gid=6
اگر هارد ساتا هم بخواهید قابل ارائه هست . رم ها ddr4 هستن و کیفیت سی پی یو هم فوق العاده بالا هست . پنل حرفه ای مدیریت سرور مجازی نیز ارائه میشه .
سلام
سرور مورد نظر شما با بهترین کیفیت از آلمان با درایو nvme قابل ارائه است
سرویس درخواستی ماهیانه 40 هزار تومان
جهت دریافت تخیف در پرداخت های سالیانه در تماس باشید
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634520442
02634521407
Telegram : m_kamangari
با سلام با توجه به شرایط اعلام شده توسط شما ، سرویس مورد نظر شما از آمریکا و فرانسه و ایران قابل ارائه میباشد
میزبانی بدون مشکل ، در صورت خرید سرور های فرانسه و آمریکا به صورت سالانه دو برابر منابع دریافت خواهید کرد!
آفر هارو خدممتتون معرفی میکنم! کیفیت سرویس و آپتایم سرویس ها کاملا تضمین شده میباشد
آفر آمریکا :
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 3 Core \ Hard : 50 GB SSD OR 150 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 400 هزار تومان خواهد بود! + دوبرابر منابع رایگان!
آفر فرانسه :
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 3 Core \ Hard :150 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 490 هزار تومان خواهد بود! + دوبرابر منابع رایگان!
آفر ایران :
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 2 Core \ Hard : 50 GB SSD OR 100 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 450 هزار تومان خواهد بود! + ترافیک نامحدود!
آفر ایران 2:
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 2 Core \ Hard : 100 GB SSD OR 500 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 650 هزار تومان خواهد بود! + ترافیک نامحدود!
09337438066
https://t.me/ovhwebsup
http://client.ovh-web.in
ما کیفیت سرویس هارو تضمین خواهیم کرد ، گارانتی بازگشت وجه با شرایط قابل ارائه میباشد
آپتایم کلیه سرویس ها تضمین شده و با کیفیت بالا خواهد بود
OVH VPS SSD
CPU: 4 Core
RAM: 6144MB
SSD: 50GB
BW: Unlimited
Port: 1Gbps
IP4: 1 Free - 14 Contry Europe
Data Center: OVH FR - UK - FL
ماهانه 70 هزار تومان
سالانه 770 هزار تومان
سبد خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
درود،
بنده نیاز به یک سرورمجازی برای یک وبسایت معمولی (شخصی با یک سری قابلیتها و سرویسها دارم، وبسایت بزرگ و گنده ای نیست و وبسایت شخصی هست) + راه اندازی آزمایشی یک سرور گیم (World of Warcraft) دارم.
پهنای باند نامحدود و یا مناسب نیاز هست.
CPU مورد نیاز 2 تا 3 Core و یا بیشتر.
هارد مورد نیاز حدود 50 گیگ SSD و یا بیشتر. (نوع هارد پیشنهادی است.)
سرعت و آپ تایم و پشتیبانی مناسب. (البته پشتیبانی خاصی رو نیاز ندارم، کانفیگ و ... رو هم خودم انجام میدم و فقط نصب CentOS با شماست، ممکن هست بعد از مدتی نیاز به نصب مجدد سیستم عامل یا تغییر آن بشم و تمام، سرعت و آپتایم مهم هست.)
منابع اختصاصی. (بعد از مدتی نگید از منابع فلان قدر استفاده شده فلان شده و 1000 تا مشکل رو رونمایی کنید.)
سرویس ها برای خارج کشور هست اما سرور ایران هم اگه مناسب باشه موردی نیست. لوکیشن رو هم خودتون اعلام کنین.
(مشخصات سرور بهتر با قیمت مناسبی ارائه بدید خرید میشه، در صورت نیاز، نیاز به ارتقا سرور هم دارم.)
عجله ای برای خرید ندارم و تا یک ماه هم این تایپیک باز و بررسی میشه.
چون برای یکسال میخوام، لطفا طوری نباشه که به مشکل بخورم یا هر چیزی ...
به دلایل مختلف بسته یا ساسپند نشه.
در صورتی که نیاز به بسته شدن سرویس بود قبلش نیاز به اطلاع رسانی دارم که اگر شد سرویس رو ارتقا بدم و یا بازه زمانی رو برای انتقال سرور در نظر بگیریم مثلا 1 هفته، در ضمن در صورت بسته شدن سرویس نیاز هست بگم هزینه ای رو بابت چیزهایی که بعضی ها میگن خسارت و ... پرداخت نمیشه و اینکه نیاز هست فروشنده الباقی هزینه رو تا ماهی که استفاده شده به بعد رو برگشت بزنه.
لطفا وبسایت فروش همراه با نماد اعتماد ملی رو هم اعلام کنید.
تایپیک های فروش و سابقه فروش شما هم در این انجمن بررسی میکنم.
درنهایت بهترین سرویس دهنده و بهترین قیمت به عنوان خرید نهایی انتخاب میشه.
در ضمن نیاز به خرید سرورهای مختلف هم در بازه های مختلف دارم. (هم برای خودم و هم مشتریانم "برنامه نویس وب و اندروید هستم و در زمینه هوشمند سازی و الکترونیک نیز فعالیت دارم.")
اینکه موارد رو کامل گفتم و یکم سخت گیرانه بود برای محکم کاری هست، چون 10 سالی هست توی اینکار هستم و میبینم که مشکلات مختلف و پاسخ های عجیبی دریافت میشه، و واقعا توی این زمینه هم مثل اکثر زمینه های کامپیوتری یکسری به سوء استفاده میپردازن و یک سری هم فقط به درآمد اولیه و کوتاه فکر میکنن و بعد وقتی نیاز به پشتیبانی و پاسخ گویی هست شونه خالی میکنن.
چون من خودم در زمینه کاری خودم وقتی کسی نیاز به پشتیبانی داره اینجوری رفتار نمیکنم، لذا برای اینکار هم انتظار همچین چیزی رو دارم.
لطف کنین در صورت امکان موارد رو اینجا بگید تا اگر کسی لازم داشت، طبق این شرایط خرید کنه.
در صورتی که تمامی موارد بالا رو قبول دارید در این تایپیک ارسال داشته باشید.
با تشکر فراوان محمودی
سلام
در خدمتتون هستیم با درایو های SSD پرسرعت از آلمان و مجازی ساز KVM با قابلیت تحویل آنی پس از پرداخت با ۷ سال سابقه
نصب انواع سیستم عامل های ویندوز و لینوکس تنها با یک کلیک
در صورتی که نیاز به پکیجی داشتید که در لیست موجود نبود کافیست با بخش فروش در ارتباط باشید تا خدمتتون تقدیم شود
sales@novinvps.com
سرور مجازی آلمان SSD |
SSD-1024 |
SSD-2048 |
SSD-3072 |
SSD-4096 |
SSD-6144 |
هارد دیسک |
۲۵ گیگ SSD |
۵۰ گیگ SSD |
۷۵ گیگ SSD |
۱۰۰ گیگ SSD |
۱۵۰ گیگ SSD |
رم |
۱۰۲۴ مگابایت |
۲۰۴۸ مگابایت |
۳۰۷۲ مگابایت |
۴۰۹۶ مگابایت |
۶۱۴۴ مگابایت |
تعداد هسته |
۱ عدد |
۲ عدد |
۳ عدد |
۴ عدد |
۴ عدد |
CPU |
XEON-E31271v3 |
XEON-E31271v3 |
XEON-E31271v3 |
XEON-E31271v3 |
XEON-E31271v3 |
ترافیک |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
مجازی ساز |
KVM |
KVM |
KVM |
KVM |
KVM |
زمان تحویل |
آنی |
آنی |
آنی |
آنی |
آنی |
هزینه ماهیانه |
۲۸,۰۰۰ تومان |
۵۶,۰۰۰ تومان |
۸۴,۰۰۰ تومان |
۱۱۰,۰۰۰ تومان |
۱۵۷,۰۰۰ تومان |
هزینه ۳ ماهه |
۸۰,۰۰۰ تومان |
۱۶۰,۰۰۰ تومان |
۲۴۰,۰۰۰ تومان |
۳۱۵,۰۰۰ تومان |
۴۴۰,۰۰۰ تومان |
هزینه ۶ ماهه |
۱۶۰,۰۰۰ تومان |
۳۴۰,۰۰۰ تومان |
۴۸۰,۰۰۰ تومان |
۶۲۰,۰۰۰ تومان |
۹۰۰,۰۰۰ تومان |
هزینه سالیانه |
۳۱۵,۰۰۰ تومان |
۶۰۰,۰۰۰ تومان |
۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان |
۱,۲۵۰,۰۰۰ تومان |
|
سفارش آنلاین |
ثبت سفارش |
ثبت سفارش |
ثبت سفارش |
ثبت سفارش |
ثبت سفارش |
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 3Core x 1200 Mhz
رم: 4 گیگ
هارد: 50 گیگ SSD
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 99 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
درود،
تاپیک اصلاح شد.
وبسایت شخصی خودم برای معرفی سروییس ها و نمونه کارها و یکسری خدمات هست که دو زبانه هست.
بهتر هست خارج از کشور باشه اما سرور با قیمت مناسب داخلی هم موردی نیست.
اگر میخواید دو بخش باشه باید هم ایران بگیرید هم امریکا.
ما یک برند عربی ران کردیم گیم سرور عرب رو تامین میکنیم. در این خصوص تجربه داریم.
در ایران هم 8 سالی هست گیم سرور میدیم.
اما اگر میخوای کلا با یه لوکیشن باشه که به نظر من اشتباه داری میکنی نظرم المان چون از ایران پینگش 90 هست. از اونرم که خوبه.
اگر سوالی داری حتما بپرس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
درود،
بنده نیاز به یک سرورمجازی برای یک وبسایت معمولی (شخصی با یک سری قابلیتها و سرویسها دارم، وبسایت بزرگ و گنده ای نیست و وبسایت شخصی هست) + راه اندازی آزمایشی یک سرور گیم (World of Warcraft) دارم.
سرعت و آپ تایم و پشتیبانی مناسب. (البته پشتیبانی خاصی رو نیاز ندارم، کانفیگ و ... رو هم خودم انجام میدم و فقط نصب CentOS با شماست، ممکن هست بعد از مدتی نیاز به نصب مجدد سیستم عامل یا تغییر آن بشم و تمام، سرعت و آپتایم مهم هست.)
منابع اختصاصی. (بعد از مدتی نگید از منابع فلان قدر استفاده شده فلان شده و 1000 تا مشکل رو رونمایی کنید.)
سرویس ها برای خارج کشور هست اما سرور ایران هم اگه مناسب باشه موردی نیست. لوکیشن رو هم خودتون اعلام کنین.
(مشخصات سرور بهتر با قیمت مناسبی ارائه بدید خرید میشه، در صورت نیاز، نیاز به ارتقا سرور هم دارم.)
در صورتی که نیاز به بسته شدن سرویس بود قبلش نیاز به اطلاع رسانی دارم که اگر شد سرویس رو ارتقا بدم و یا بازه زمانی رو برای انتقال سرور در نظر بگیریم مثلا 1 هفته، در ضمن در صورت بسته شدن سرویس نیاز هست بگم هزینه ای رو بابت چیزهایی که بعضی ها میگن خسارت و ... پرداخت نمیشه و اینکه نیاز هست فروشنده الباقی هزینه رو تا ماهی که استفاده شده به بعد رو برگشت بزنه.
در ضمن نیاز به خرید سرورهای مختلف هم در بازه های مختلف دارم. (هم برای خودم و هم مشتریانم "برنامه نویس وب و اندروید هستم و در زمینه هوشمند سازی و الکترونیک نیز فعالیت دارم.")
اینکه موارد رو کامل گفتم و یکم سخت گیرانه بود برای محکم کاری هست، چون 10 سالی هست توی اینکار هستم و میبینم که مشکلات مختلف و پاسخ های عجیبی دریافت میشه، و واقعا توی این زمینه هم مثل اکثر زمینه های کامپیوتری یکسری به سوء استفاده میپردازن و یک سری هم فقط به درآمد اولیه و کوتاه فکر میکنن و بعد وقتی نیاز به پشتیبانی و پاسخ گویی هست شونه خالی میکنن.
چون من خودم در زمینه کاری خودم وقتی کسی نیاز به پشتیبانی داره اینجوری رفتار نمیکنم، لذا برای اینکار هم انتظار همچین چیزی رو دارم.
لطف کنین در صورت امکان موارد رو اینجا بگید تا اگر کسی لازم داشت، طبق این شرایط خرید کنه.
با تشکر فراوان محمودی
باسلام خدمت شما دوست عزیز
از آلمان / فرانسه / کانادا در خدمتتون هستیم
همه سرورها کلاستر هستند و آپتایم فوق العاده بالا و نزدیک به صد تضمین شده هست.
پهنای باند نیز نامحدود هست. منابعی که ارائه میشه ، کاملا اختصاصی هست. کیفیت تضمینی.
هارد سرورها SAS هست که سرعت به مراتب بالاتری نسبت به sata و .... رو براتون به ارمغان خواهد آورد. همچنین سرورها ، درایو ssd هم دارن که برای swap ازشون استفاده میکنیم
مجازی ساز سرورهامون vmware هستند. نصب سیستم عامل و مراحل راه اندازی به صورت دستی انجام میگیره و برای حفظ کیفیت ، از روی تملپت ، ران نمیشن.
سرور مجازی رم 4 گیگ ddr4
هارد 100 گیگ sas رید پرسرعت
پردازنده 2 کور کاملا اختصاصی و بدون لیمیت
ماهیانه 50 هزار تومان در سایت درج شده
با تخفیف دائمی و همیشگی ، 29 هزار تومان آفر ویژه و محدود خدمتتون تقدیم میگردد
https://tatso.in/server.html
هر 100 گیگ هارد sas اضافی 10 هزار تومان
هر 1 گیگ رم ddr4 اضافی 10 هزار تومان
هر هسته پردازنده اختصاصی 8 هزار تومان
هر آی پی اضافی ، 8 هزار تومان
نصب و راه اندازی سیستم عامل درخواستی شما و ریلود سرور هر ماه یکبار رایگان
کانفیگ حرفه ای و امنیتی سرور + لایسنسها نیز با هزینه ای بسیار مناسب خدمتتون تقدیم خواهد شد
اگر از کیفیت یا به هر دلیلی از سرور ناراضی بودین ، امکان انصراف میسر هست
میزبان چندین سرور گیم هستیم و در این مورد نیز میتونیم جهت راه اندازی و ... در خدمتتون باشیم
تازمانیکه عملی خلاف قوانین دیتاسنتر انجام نگیره و ابیوز دریافت نکنین ، مشکلی با میزبانی شما نداریم و سرویس اصلا ساسپند نمیگردد.
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2ستاره هستیم و همچنین ثبت شده در سایت ساماندهی کشور که میتونین در صفحه اصلی تاییدیه هارو مشاهده بفرمایین
جهت دریافت نمونه سرورها ، تست قبل از خرید و مشاوره بیشتر میتونین از طریق تیکت ناحیه کاربری و یا چت آنلاین سایت و یا تلگرام در ارتباط باشید : @tatso_in
مجموعه تجاری تاتسو ؛ ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
http://tatso.ir
https://tatso.in
041-34520804
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2ستاره
ثبت شده در سایت ساماندهی کشور
گارانتی عودت وجه در صورت نارضایتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
درود،
با تشکر فراوان محمودی
با سلام
سرور مجازی مورد نظر شما از بهترین دیتاسنترهای جهان با مشخصات زیر قابل تقدیم است :
Ram 4096
O.S : Windows 2003 - 2008 - 2012 , Linux , Mikrotik
Cpu : 4 Core , 6000 MHz
Port : 1Gbit
Bw : Unlimit
Uptime : 99.9%
ماهانه 50 تومان
منابع کاملا اختصاصی
با کیفیت و پشتیبانی تضمینی
7 روز گارانتی بازگشت وجه
با 4 سال سابقه درخشان
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت
دارای لوگوی صلاحیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
دارای پنل ریبوت و مشاهده منابع سرور
جهت مشاوره یا خرید ، تیکت یا پ.خ بدین
http://top-vps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iServerco
باسلام
آفرهای که اعلام میکنیم با تمامی شرایط ذکر شده شما سازگار است :
offer1
CPU : 4Core X 1000MHz
RAM : 4GB DDR4
HDD : 200GB SATA
Port : 1GBit/s
Bandwidth : Unlimited
Price : 500000T/yearly
----------------------------------
offer2
RAM : 5GB DDR4
HDD : 75GB SSD NMVe
Price : 650000T/yearly
-----------------------------------
offer3
RAM : 4GB DDR3 ECC
HDD : 500GB SATA
Price : 600000T/yearly
تمامی سرویس ها دارای گارانتی بازگشت وجه در کل دوره می باشند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
www.iserverco.ir
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
domainlover
سلام با هارد ssd nvme قابل ارائه هست که بسیار با کیفیت تر از ssd هست . تحویل سیستم عامل اتوماتیک هست در مورد نیاز به reinstall هم مشکلی نیست انجام میشه
پلن های ssd nvme :
https://smartyservers.com/clients/cart.php?gid=6
اگر هارد ساتا هم بخواهید قابل ارائه هست . رم ها ddr4 هستن و کیفیت سی پی یو هم فوق العاده بالا هست . پنل حرفه ای مدیریت سرور مجازی نیز ارائه میشه .
ماهی 93 تومن خیلی زیاد هست نماد عتماد هم ندارین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
سلام
سرور مورد نظر شما با بهترین کیفیت از آلمان با درایو nvme قابل ارائه است
سرویس درخواستی ماهیانه 40 هزار تومان
جهت دریافت تخیف در پرداخت های سالیانه در تماس باشید
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634520442
02634521407
Telegram : m_kamangari
قیمت شما مناسب هست اما نماد اعتماد ندارین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
با سلام با توجه به شرایط اعلام شده توسط شما ، سرویس مورد نظر شما از آمریکا و فرانسه و ایران قابل ارائه میباشد
میزبانی بدون مشکل ، در صورت خرید سرور های فرانسه و آمریکا به صورت سالانه دو برابر منابع دریافت خواهید کرد!
آفر هارو خدممتتون معرفی میکنم! کیفیت سرویس و آپتایم سرویس ها کاملا تضمین شده میباشد
آفر آمریکا :
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 3 Core \ Hard : 50 GB SSD OR 150 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 400 هزار تومان خواهد بود! + دوبرابر منابع رایگان!
آفر فرانسه :
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 3 Core \ Hard :150 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 490 هزار تومان خواهد بود! + دوبرابر منابع رایگان!
آفر ایران :
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 2 Core \ Hard : 50 GB SSD OR 100 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 450 هزار تومان خواهد بود! + ترافیک نامحدود!
آفر ایران 2:
Ram : 4 GB DDR3 \ Cpu : 2 Core \ Hard : 100 GB SSD OR 500 GB SATA 3
هزینه سالانه این سرور به صورت آفر و قیمت ویژه سالانه 650 هزار تومان خواهد بود! + ترافیک نامحدود!
09337438066
https://t.me/ovhwebsup
http://client.ovh-web.in
ما کیفیت سرویس هارو تضمین خواهیم کرد ، گارانتی بازگشت وجه با شرایط قابل ارائه میباشد
آپتایم کلیه سرویس ها تضمین شده و با کیفیت بالا خواهد بود
منظور از 2 برابر منابع چی هست؟ اعمال شده در گفتتون یا نه بعدش اعمال میکنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
OVH VPS SSD
CPU: 4 Core
RAM: 6144MB
SSD: 50GB
BW: Unlimited
Port: 1Gbps
IP4: 1 Free - 14 Contry Europe
Data Center: OVH FR - UK - FL
ماهانه 70 هزار تومان