پاسخ : 🌐راهکار مناسب ، امن و رایگان برای نمایندگان ریسلو🌐
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام و احترام بنده خواستم ازون نمایندگی بگیرم اما اسم ریجستر رو دیدم کنار کشیدم شما چطوری تضمین میدید اینا مارو بلاک نکنن؟ ما طی تیکت و تماس هایی که باهاشون داشتم گفتن که کشور ایران نمیتونه از ما خرید کنه .
شما زمانی که از شرکت فراسو نمایندگی دریافت میکنید یعنی نماینده ما هستید نه نماینده رجیسترر این سوال رو از ما پرسیدید یا رجیسترر ؟ از ما سوال کنید که با یوزر ایرانی مشکل دارید یا خیر مطمئنن مشکلی نداریم
قبلا هم خدمت شما عرض کردیم ما سرویس خودمان را تضمین میکنیم نه دریافت مستقیم سرویس از رجیسترر را، تمام تمهیدات لازم برای فعالیت با رجیسترر از سمت فراسو انجام شده و رجیسترر هیچ مشکلی با فراسو و نمایندگان و مشتریان فراسو ندارد، شما با اطمینان میتوانید با مشخصات کاملا ایرانی دامنه ثبت و انتقال کنید .
قرار داد فراسو با رجیسترر با هویت کاملا رسمی و حقوقی و شرکتی رسمی گرچی بسته شده ( شرکت فراسو در گرجستان به صورت واقعی و نه فیک و ساختگی در حال فعالیت تجاری معمول و دارای شرکت رسمی میباشد ) و نه یک ثبت نام و دریافت نمایندگی، اطلاعی از بابت اینکه این رجیسترر با ایرانی ها کار میکند یا نمیکند نداریم چرا که نیازی نداریم بدانیم تمام فعالیت های مرتبط با دامنه در شرکت گرجی فراسو از ابتدا با این رجیسترر بوده و حدود 6 ماه هم هست که دامنه های وب سایت ایرانی فراسو نیز از کانال این رجیسترر در حال ثبت و تمدید و انتقال بوده اند .
تماما سرویس ارائه شده توسط نماینده ما زیر مجموعه شرکت فراسو میباشد نه رجیسترر اوپن پرووایدر، شما نه در پنل رجیسترر لاگین میکنید نه دامنه ثبت میکنید نه دامنه انتقال مبدهید نه دامنه تمدید میکنید نه تنظیمات دامنه انجام میدهید نه پول پرداخت میکنید پنل فراسو پنل اصلی دامنه شما میباشد و تمام نیاز های شما در پنل فراسو براورد میشود .
در نهایت به صورت خلاصه ما کاربر ایرانی رجیسترر نیستیم و تنها مشتریان ما ایرانی هستند، در نتیجه مشکلی نیست و نخواهد بود اما در بدترین حالت و در دشوارترین شرایط تحریم که بر فرض محال بخواهند جلوی این موضوع را هم بگیرند سوال من از شما این هست که شما تضمینی دارید که هر رجیسترر دیگری چنین کاری نکند ؟ اگر بخواهیم تضمین 100% داشته باشیم باید بهتون عرض کنم بروید و دامنه .ir ثبت کنید چرا که هیچ رجیسترری از ترکی و آلمانی و روسی هیچ تضمینی وجود ندارد که روزی مجدد بخواهند مشتریان خود را ترد کنند . ما فقط میتونیم سوپاپ ها امنیتی رو بالا ببریم تا نشتی نداشته باشیم مطمئنن موضوع تحریم دست ما نیست و لابی هم در بین سناتور های آمریکا یا سازمان ملل نداریم که بخواهیم تضمین 100% به کسی بدهیم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedonline
وقت بخیر،
امکان پنل مجزا دقیقا کی فراهم میشه؟
پروژه پنلی که در برنامه داریم متاسفانه قابل ایجاد سریع نیست، با دیدی که به آینده داریم پنل باید بسیار قدرمند و بدون مشکل و ایراد باشد و پنل موضوع بسیار حساسی میباشد با توجه به اینکه بیشتر پنل مستقیم درخواست کاربرانی هست که دامنه ثبت میکنند در حال راه اندازی پنلی فقط برای کاربر نهایی میباشیم که کاربر شما و ما که دامنه ثبت میکنند بتوانند در پنلی مجزا از فراسو و شما دامنه خود را کنترل کنند این پنل در حدود 2 الی 3 هفته آینده رو نمایی میشود .
منتظر یک سورپرایز دیگر هم از ما باشید در آپدیت بعدی ماژول نمایندگان امکانات فوق العاده ای اضافه شده است در راستای حمایت از درامدزایی نمایندگان از کانال شبه رجیسترر فراسو
امکان ارائه پنل مجزای دامنه به کاربر فراهم شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
امکان ارائه پنل مجزای دامنه به کاربر فراهم شد
سلام و وقت بخیر
میشه دمویی از این پنل قرار بدین؟
همچنین الان امکان استفاده از این پنل را داریم؟ به چه صورت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
auuob
سلام و وقت بخیر
میشه دمویی از این پنل قرار بدین؟
همچنین الان امکان استفاده از این پنل را داریم؟ به چه صورت؟
پنل دمو نداره، شامل تمامی امکانات کامل میباشد .
در حال حاضر امکان دریافت پنل برای نمایندگان به صورت خودکار از طریق سایت فراسو وجود دارد ، اواخر این هفته ماژول whmcs نمایندگان نیز آپدیت میشود که کاربر شما به راحتی بتواند دسترسی پنل دامنه را دریافت و از آن پس به پنل مجزا نیز دسترسی داشته باشد .
- - - Updated - - -
تصویر از صفحه مدیریت سمت کاربر ، یک دامنه ثبت شده در whmcs
http://uupload.ir/files/b2uz_2017-09-10_17-32-00.jpg
تصویر صفحه اصلی پنل مجزای دامنه
http://uupload.ir/files/s7n_2017-09-10_17-37-57.jpg
سلام . دو سال هست که از سرویس های فراسو استفاده میکنم ، این پنل ریسیلری ثبت دامنه بین المللی رو هم تست کردم، خیلی خوب و کار راه انداز و مطمئنه .
میتوایند از این لینک تغییرات و آپدیتهای پنل نمایندگی فراسو را مشاهده کنید
https://www.faraso.org/internation-d...panel-version/
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojjatele
سلام . دو سال هست که از سرویس های فراسو استفاده میکنم ، این پنل ریسیلری ثبت دامنه بین المللی رو هم تست کردم، خیلی خوب و کار راه انداز و مطمئنه .
با سلام تشکر از شما همکار گرامی
سلام
واقعا پیشرفت خیلی خوبی فکر میکنم در حوزه دامنه های بین المللی بوده است . من چند تا از دامنه هام رو الان داشتم انتقال میدادم به این ریجسترا جدید که توسط فراسو ارائه میشه کلا یک حس جدیدی بود .
قبلا موقع انتقال اصلا معلوم نبود که وضعیت به چه صورت هست ، اگر هم راهی بود به سادگی حال حاظر نبود .
خسته نباشید به تیم فراسو میگم ، به امید پیشرفت روز افزون بیشتر + خداقوت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas141
سلام
واقعا پیشرفت خیلی خوبی فکر میکنم در حوزه دامنه های بین المللی بوده است . من چند تا از دامنه هام رو الان داشتم انتقال میدادم به این ریجسترا جدید که توسط فراسو ارائه میشه کلا یک حس جدیدی بود .
قبلا موقع انتقال اصلا معلوم نبود که وضعیت به چه صورت هست ، اگر هم راهی بود به سادگی حال حاظر نبود .
خسته نباشید به تیم فراسو میگم ، به امید پیشرفت روز افزون بیشتر + خداقوت
تشکر از شما در تلاش هستیم تا حد امکان روند امور دامنه توسط خود کاربر به طور کامل قابل انجام باشد و باز پشتیبانی را از شرکت خدمات دهنده کم تر نماید ، همچنین امکانات ارائه شده سمت ارائه دهنده سرویس به قدری کامل باشد که نیاز به ارتباط با پشتیبانی ما نداشته باشد و تمامی اومور رو نماینده ما بدون تاخیر جهت پرسش و پاسخ خودش انجام دهد .
تا به این مرحله عمده این هدف تحقق یافته و مدام در حال کار و افزایش امکانات پنل جهت سهولت نمایندگان و کاربران هستیم .
نسخه جدید ماژول
ماژول نسخه آخر نمایندگان امکان ارائه پنل مستقیم به کاربران شما را دارست و امکانات دیگر که در صفحه مربوطه توضیح داده شده است نمایندگان محترم با بروزرسانی ماژول میتوانند از این امکانات استفاده نمیایند .