با توجه به تصویری که دوست عزیز پیوست کردند مثل اینکه با یک بچه 14 ساله طرف هستیم !
پس عاقلانه نیست که از یک بچه دامین خریداری کنیم !
نمایش نسخه قابل چاپ
بزرگوار ما خودمون سرویس دهنده ایم. دیگه همدیگه رو که نمیتونیم گول بزنیم.
5000 تومن واقعا مبلغی نیست که برای مرجوع کردنش، بگید سیستم مون مشکل داره!!! من که نگفتم تراکنش بانکی. گفتم شارژ ایرانسل.
شما خرید یک شارژ 5 تومنی ایرانسل رو دو روز گوش انداختید. هر جای دنیا تشریف ببرید به این نمیگن پشتیبانی مشتری.
ثانیاً چه اطلاعات درستی؟ مگر وزارت اطلاعاته؟ یه شماره تلفن دادم گفتم 5 تومن شارژ کنیم. مث اون یکی بنده خدا که واریز به کارت نبوده بهانه بیارید باید هویت مشخص باشه.
نکنه برای واریز شارژ هم باید اطلاعات کامل هویتی به همراه قبض تلفن و کپی کارت ملی بفرستیم؟
خیلی به موقع بوددددددددددددددددددددددد د
می خواستم دامنه درختی بگیرم با چند دیگه :| برای شما 10ت بود من خیلی بیشتر بود
هرجور راحت هستید دوست عزیز
- - - Updated - - -
دوست عزیز بنده چنین حرفی به شما زدم!؟
شارژ شما زده شده
پس نیازی به شلوغ کردن و این همه جنجال نیست!
موفق باشید
- - - Updated - - -
اصلا متوجه منظورتون نشدم
ولی اگر بخاطر دو مشتری نمای معدود که از جای معدود تغذیه میشن منصرف شدید که واقعا متاسفم !
سابقه ما مشخص هست دوست عزیز
البته من منکر نقص پشتیبانی برای یکی از این دوستان نبودم ولی این مشکلات ممکن است برای هر سایتی بوجود بیاد
خداروشکر تا حالا حق کسی ضایع نشده! اگر موردی باشه که بقه اقا شما پول مارو خوردید (با مدرک البته) یک سال وی پی اس + دامین رایگان خدمتشون تقدیم میکنم!
این دو مورد بخصوص صرفا بعلت کمبود موجودی دلار بود که اونم علتش سفر صرافمون به ایران بود
که البته تلاش کردیم برای دریافت دلار (حتی از اعضای محترم همین سایت ) که...
متاسفانه اون دو روز چندین نفر درخواست ثبت داده بودند که فقط این دو بزرگوار صبر نکردند جهت تهیه دلار البته انتظاری هم نمیرفت و فرمودند که وجه رو بازگشت بدیم که اطلاعت کردیم ولی از آنجایی که در قوانین ما برای بازگشت وجه حتما باید اطلاعات تماس حقیقی ثبت بشه (ما تابع قوانین جمهوری اسلامی هستیم نه مافیای امریکا!) که دوستمون حتی یک شماره موبایل ساده هم تو سایت نزده بودند! که انگاری اطلاعات دربدر دنبال ایشون هستند!
در هر صورت کل مبالغشون برگشت داده شده بود و این حاشیه ها چیه بنده نمیدونم! ( هرچند تو اون تصویری که زده شده، قسمتهایی که به نفع خودشون نبوده رو بریدن!)
البته پشتیبانی (برای این موارد) روزهای اداری از صبح تا ظهر امکان پذیر نیست (به علت اینکه بنده در خدمت مقدس سربازی هستم) و قبل از عید هم به همین خاطر قصد فروش سایت رو داشتم که تاپیکش هم در سایت موجود هست! ولی بعدا بنا به دلایلی منصرف شدیم
و تاخیر در پاسخگویی در ساعات اداری هم صرفا به همین خاطر است.
در کل خداسرشاهده و قضاوت با خواننده محترم هست
علاقه و حوصله ای برای ادامه بحث هم ندارم. چون حرف بدی نزدم.
از مدیران محترم هم تقاضا میشه به این موارد رسیدگی بفرمایند!
باتشکر
سلام
دامین ها انی ثبت میشند یا باید تیکت جهت ثبت ارسال کنیم ؟
یدونه xyz سفارش دادم و چند تا کام و xyz دیگه هم لازم دارم
ضمنا کاش افر in هم میداشتید خیلی لازم دارم
اینم از شانس ما انگار رفته سربازی :(
اخه پول واریز کردم
باید منتظر بمونیم یا بک بزنن یا دامین ثبت کنن
با سلام خدمت شما و عرض پوزش بابت تاخیر بوجودآمده متاسفانه در مشخصاتتون کشور رو امریکا زده بودید که برای امریکا نیاز به vat id هست بخاطر همین ثبت نشده بود! که الان براتون ثبت کردیم
باز موردی وبد در خدمتیم
- - - Updated - - -
دوست عزیز لطفا سایت خودتون رو در تاپیک ما تبلیغ نفرمایید!
درضمن مال ما هم اتوماتیک هست و مشکل در مشخصات بود که در پاسخ قبل عرض شد
باتشکر