ممنون میشم دوستان در این مورد بنده رو راهنمایی کنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من از سایت hover.com پرسیدم تا حدودی از جوابش اینو فهمیدم که گفت ایرانی ها میتونن توی سایت ما ثبت کنن به شرط اینکه آدرس کارت اعتباری که باهاش پرداخت میکنید با آدرس پروفایل یکی باشه
یعنی باید ویزا یا مستر کارت خودمون پرداخت کنیم؟و آدرس حساب بانکیمون هم مال ایران باشه؟اینجوری نمیشه ثبت کرد که؟
میگم همگی ایمیل تندی بزنیم به ریسلو و بگیم که ما مسخره شما نیستیم که دلت خواست ثبت کنی دلت خواست ثبت نکنی شاید یه فکری بکنن به حالمون.منظورم اینه که خیلی راحت با سازش نرقصیم
کد:Iranian's can certainly register domains in Hover, just make sure that the registration information is accurate and that the billing information used to register the domain is also valid and matches because the registries do check to verify the informationAs long as it's a valid credit card, it is accepted
دوستان بیشتر به فکر پیدا کردن جایگزین ریسلو باشید. اینکه تحریم کرده یا نکرده و اینکه کلّا میخواهد با مشتریان ایرانیاش چکار کنه، در روزهای آینده دقیق تر مشخّص میشه. یعنی 18 جولای که سه روز دیگه هست. 18 نوامبر و یا سپتامبر(توی kb این رو زده)، هم که چند ماه دیگه هست. یعنی مثل این شعره نباید باشید که چو فردا شود، فکر فردا کنیم. باید از همین الان فکر فردا کنید. چون فردا ممکنه دیر باشه.
نباید بهش باج داد
دوستان جایگزین پیشنهاد بدید
خوب الان دقیقاً مشکل اینجور شرکتها همین هست. وگرنه زیاد هستند شرکتهایی که با ایرانیها کار میکنند ولی مشکل اینه که فقط با کارتهای بین المللی کار میکنند که اون وقت مشکل تفاوت آدرس Profile و Billing Address به وجود میآید. یعنی این حالت فقط در صورتی امکان پذیر هست که مثل شرکت روند تازه(www.ouriran.com) یک دفتر هم در کشوری مثل کانادا داشته باشید که مشخّصات خود شما کانادایی یا... باشه و فقط Userها ایرانی باشند.
در مورد ایمیل زدن به Resello، فایدهای نداره، چون همانطور که دوستان فرمودند، اونها هم دلشون نمیخواد که نونشون آجر بشه. الان اونها هم دارند فکر میکنند که چکار کنند؟ همین که اولش واحد پول رو به روپیه تغییر دادهاند، علتش این بوده که فکر کردهاند این راهی برای فرار از فشارهای قانونی وارد شده بهشون هست. پس بهتره بجای اینکه نامه خشن بنویسید، نامهای حاوی راهکار بنویسید و راه حل رو نشونشون بدهید(البتّه اگر میتوانید). مثلاً راه حل میتواند این باشه که یک زیر مجموعه توی روسیه یا حتّی همون هند بزنند و همه ایرانیها رو منتقل کنند به اونجا. چون الان تنها جایی که قوانین تحریم رو تا حدودی اعمال نمیکنه، همین روسیه هست. اصلاً من از این Reseller Club و هندیها در تعجّب هستم که چطور تصمیم گرفتند برای حلّ مشکل تحریم یک شرکت توی هلند بزنند. چرا همون شرکت رو مثل خود Reseller Club توی همون هند تأسیس نکردند؟ چون هند به هر حال کمتر از اتّحادیه اروپا و هلند قوانین تحریم رو اجرا میکنه.
فشارهای قانونی هم خیلی قضیه سادهای داره. لازم نیست که آمریکا بیاد لیست مشتریهای شرکتهای Registrar رو بررسی کنه. همین اندازه که مقدار زیادی پول وارد حساب بانکی شون میشه و معلوم میشه که سورس این پولها از بابت درآمدی هست که از فروش دامنه به مشتریان ایرانی بدست آورده اند و پولها از از طریق ایران به حسابشون وارد شده، کافی هست تا بانکی که تویش حساب دارند، بهشون هشدار بده که اگر به این روند ادامه دهند، حسابشون تخته میشه و ممکن هست که به مراجع قانونی معرفیشان کند. این مشکل باعث میشه که اصولا هر شرکتی خصوصاً در اروپا آمریکای شمالی بخواهد زیادی با ایرانیها کار کند، به معضل برخورد کند و عطای درآمدش را به لقایش ببخشد. تا وقتی این مشکل حل نشه، هر شرکتی که ما برویم در آمریکا، اروپا و کانادا، همین میشه آخرش. حتّی اگر اولش بگن قدم شما بر چشم.
اونایی که credit card معتبر دارید برید سمت توکاز
با این چیپ رجیستری ها نمیشه درست کار کرد.
من دو تا دومین تو ریسلو دارم میخوام ببرم name.com وضعیت transfer lock تو پنل ریسلو no هست ولی تو همه whois ها وضعیت دامین رو clientTransferProhibited زده نمی دونم به خاطر مسخره بازی پنلشون هست یا سر این ماجرا قفلیم .
فعلا تیکت زدم ببینم چی میگن . کسی نظری نداره؟
دوستان من بدون ارسال پاسپورت ایرانی آکانتم وریفای شد.. یعنی اونها هیچ مدرک ایرانی از من ندارن.... اطلاعات شخصی پنل را هم خارجی پر کردم.... آیا ممکنه آکانت منم به مشکل بخوره؟
دوستانی که در نیم الان دارن فعالیت می کنن ، نکاتشو بگن از عضویت تا ثبت
دوستان ما نزدیک بیستا دامین داریم پیش طلاهاست بنه نظرتون مشکل میخوریم؟