پاسخ : 📱 📞 فروش ویژه شماره مجازی دائمی آمریکا Google Voice فقط 12 هزار تومان 📞 📱
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infernal1990
سلام
ID تلگرامتون درسته؟
درصورت امکان به من پیام بدید
قصد خرید شماره دارم
@MrTajik
ممنون
سلام
بله مشکلی نداره، همون آی هست، الان بهتون پی ام دادم
ارادتمندم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
آقا لطفاً یه توضیح بدید چه طوری میشه تماس اس ام اس با این شماره ها دریافت کرد؟ مگر فیزیکی هستن؟ لطفاً به بنده یه توضیح بدید و اینکه اینا تضمینی هستن که فردا پس فردا مسدود نشن و مشکلی نداشته باشن؟
سلام
اینها اکانت گوگل هستند، شما با نرم افزار هایی که روی گوشیتون نصب میکنید میتونید ازش استفاده کنید. تماس دریافت کنید، تماس بگیرید، اس ام اس و ...
که البته یک نسخه از اس ام اس های دریافتی نیز روی جیمیلتون ارسال میشه
این شماره ها خود سرویس گوگل هست، همانطوری که خودتون در جریان هستید تمامی محصولات گوگل لایف تایم قابل استفاده هستند و مطمئن هستند
پاسخ : 📱 📞 فروش ویژه شماره مجازی دائمی آمریکا Google Voice فقط 12 هزار تومان 📞 📱
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadiroohi
سلام
اینها اکانت گوگل هستند، شما با نرم افزار هایی که روی گوشیتون نصب میکنید میتونید ازش استفاده کنید. تماس دریافت کنید، تماس بگیرید، اس ام اس و ...
که البته یک نسخه از اس ام اس های دریافتی نیز روی جیمیلتون ارسال میشه
این شماره ها خود سرویس گوگل هست، همانطوری که خودتون در جریان هستید تمامی محصولات گوگل لایف تایم قابل استفاده هستند و مطمئن هستند
من یکی میخوام دوست عزیز فقط متوجه نشدم! نرم افزار خاصی برای استفاده دارن؟ کسی نمیتونه ازمون سرقتش کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
من یکی میخوام دوست عزیز فقط متوجه نشدم! نرم افزار خاصی برای استفاده دارن؟ کسی نمیتونه ازمون سرقتش کنه؟
با سلام
مشکلی نداره در تلگرام در ارتباط باشید تقدیم کنم @Userver
خیر مشکلی از این بابت نیست، نرم افزارهای مورد نیز خود گوگل میباشند و اکانت نیز در جیمیل خود شما میتواند ترنسفر گردد و مشکلی از اون بابت نیست
ارادتمندم
سلام،
نیاز به پسورد جیمیل ما هست یا خیر ؟
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
نیاز به پسورد جیمیل ما هست یا خیر ؟
با احترام.
با سلام و عرض ادب
خیر قربان نیازی به پسورد شما نیست، مشخصات اکانت برایتان ارسال میگردد، بعد از ورود امکان ترنسفر توسط خودتان وجود دارد و نیازی به پسورد توسط ما نیست.
ارادتمندم
یک شماره خریداری شد و فوری تحویل داده شد.یک موردی هم بود که ایشون با حوصله و اخلاق مناسب حل کردند.تشکر میکنم.
1 فایل پیوست
با سلام، اکانت تلگرام ساخته شده با این شماره ها قابلیت ارسال پیام به افرادی که شماره رو در لیستشون ندارند رو داره یا محدود شده هستش؟
فایل پیوست 36494
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianfar
با سلام، اکانت تلگرام ساخته شده با این شماره ها قابلیت ارسال پیام به افرادی که شماره رو در لیستشون ندارند رو داره یا محدود شده هستش؟
فایل پیوست 36494
سلام
خیر به صورت پیش فرض روی اکثر شماره های که تست شده است همچین مشکلی وجود ندارد. این مشکل معمولا برای شماره های مجازی روسیه و چین و .... وجود دارد. ولی این شماره ها خیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadiroohi
سلام
خیر به صورت پیش فرض روی اکثر شماره های که تست شده است همچین مشکلی وجود ندارد. این مشکل معمولا برای شماره های مجازی روسیه و چین و .... وجود دارد. ولی این شماره ها خیر
بنده با شماره های مجازی آمریکا اکانت رو ایجاد و تست کردم و این پیغام رو داده ولی گوگل ویس رو تست نکردم، ازونجایی که گوگل ویس هم در هر صورت شماره مجازیه آیا شما شخصا تست کردید تلگرامی که با شماره گوگل ویس ایجاد شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianfar
بنده با شماره های مجازی آمریکا اکانت رو ایجاد و تست کردم و این پیغام رو داده ولی گوگل ویس رو تست نکردم، ازونجایی که گوگل ویس هم در هر صورت شماره مجازیه آیا شما شخصا تست کردید تلگرامی که با شماره گوگل ویس ایجاد شده؟
خیر هیچ مشکلی ندارد، بله شخصا تست کرده ام، دوستان زیادی هم تو انجمن هستند که خرید و تلگرام نیز فعال کرده اند.
شماره های مجازی رایگان آمریکا همانند Textnox و تسکت پلاس و .... دارای شرایطی هستند که شما میفرمایید. این شماره ها شماره های خود گوگل هستند و از آنجایی که محدودیت در ایجاد آنها وجود دارد همانند سایر شماره های مجازی ریپورت و اسپم نیستند.