ایران کشور آزادیه هر کی هرکاری دلش میخواد میکنه قانونم میاد بقیه رو محدود میکنه :((:-$
نمایش نسخه قابل چاپ
ایران کشور آزادیه هر کی هرکاری دلش میخواد میکنه قانونم میاد بقیه رو محدود میکنه :((:-$
من از آرین پال سرویس دارم. مشکلی نداره.
هدف **لترینگ این هست که هر کس به دلایل واهی از ملت پول نگیره. بالاخره باید نظارتی باشه.
نباید همیشه از دیدگاه فرد ذینفع نگاه کرد. فرض کنید یه بار شما متضرر شید. اون وقت میگید چرا نظارت نمی کنند روی درگاه ها.
سلام و احترام
***** شدن مجددا این درگاه ها توسط کارگروه مصادیق خودسرانه بوده و بدون اطلاع
جمعی از دوستان و فعالان این حوزه در حال پیگیری می باشیم تا این مشکل یکبار برای همیشه حل شود
فایل پیوست 36260
فایل پیوست 36261
من #کارآفرینم_*****_نکنید
@cafeWMbot
https://t.me/newway2pay
یعنی جمعه روز ***** کردن است ؟
حق دارن بابا
روزی هزارتا کلاهبرداری میشه
یه سر برین پلیس فتا ببینید چه خبره
همینجوری که نمیشه هر کی خواست بیاد کلاهبرداری کنه به وسیله این سایت ها !
یکمم حق بدین به اون بیچاره ها که سرسون کلاه رفته
به نظرم دیگه استفاده کردن از درگاه های واسط دیگه مشکل تراشیدن برای سایت خودتون است. درسته اکثر سایت ها از طریق درگاه های واسط پرداختشونو انجام میدن ولی اگه از همون درگاه دو نفر کلاه برداری بکنند و گزارشی به دست پلیس فتا و کمیته برسه حتما بدون چون و چرا ***** میکنن.
برای رهایی از این مشکل یک نماد بگیرید و برای همیشه از درگاه های واسط خلاص بشین.
آتیش بگیره این تلگرام که به همه چی گند زده !
یکی از اولین مخالف درگاه های پرداخت خودم بودم.
ولی وقتی همه گیر شد - ما هم استفاده می کنیم. می تونند اعلام کنند مثلا تا شهربور حداکثر می تونید از این درگاه ها استفاده کنید ... بعدش ممنوع شه.
توی این کشور و خیلی کشورها از خیلی راه ها خلاف می کنند ، راهش پاک کردن صورت مسئله نیست.
فروش انواع مواد مخدر - فیلم های پو+رن - ق+مار اینترنتی - کلاه+برداری های مختلف و ده ها کار خلاف و غیرقانونی دیگه که از طریق درگاه های واسط انجام میشود.
بنظر من (شخصی )
مقصر کارگروه *****ینگ نیست!
مقصر اصلی عدم سواد کافی در بین کاربران اینترنتی هست !
بنظر شما دوستان عزیز دولت و ... چطوری جلوی کلاه برداری را بگیره . وقتی بالای 50درصد از پرداختی ها داخل تلگارم و ... همه کلاه برداریه . مجبوره خشک و تر با هم بسوزونه .
من حق میدم بهش!
واقعا سواد اینترنتی 90% مردم ایران زیر خط فقره . (خودمون نگاه نکنیم) طرف میشناسم فوق لیسانس داره ویخواد بره تو گوگل کلمه "google" توی آدرس بار سرچ میکنه !
مشکل از خود ما ها هست که میخوایم از هرچی سوئ استافده کنیم !
کانال تلگارمی (جوک) شده بنگاه درامدی طرف . روزی بالای 1 میلیون درامد . ( حالا ما خودمون ... بدم با کار درست هفته ای یه میلیون کار نمیکنم)
در اصل نباید ***** کنن . باید فرهنگ سازی بشه . به جای درسهای چرت و پرت که دانش آموز میخونه چهار کلمه درست و حسابی یادش بدن .
به جای لعن و نفرین کارگروه . یه راه کار برای مقابله با کلاه برداری بفرمایید !
شاید به گوششون رسید!
پیشنهاد خود من اموزشه . آموزش درست . از پایه ! (شاید 10 سال دیگه بشیم مثل الان هند)
در کل هر اتفاقی برامون بیفته حقمونه !
حق هممون هست . نگید نه من فلانم .