پاسخ : بیمه بازنشستگی و....!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
مشکل
تامین اجتماعی به نظر من این هست که مبالغی که شما پرداخت می کنید رو نمی تونید پس بگیرید ولی در بقیه بیمه ها بعد 5 سال اول کل مبلغ واریزی قابل برداشت هست بعد 5 سال اول هم با سود قابل برداشته .
بقیه بیمه ها شما خودت مشخص می کنی که ماهانه چقدر واریز کنی ولی در تامین اجتماعی اینگونه نیست
بقیه بیمه ها طبق جداولی مشخص می کنند که در فلان سال شما چقدر حق برداشت از صندوق ذخیره ات داری ولی در تامین اجتماعی اینگونه نیست
و مزیت های زیاد سایر بیمه ها نسبت به تامین اجتماعی
از جهت پرداخت و دریافت پول، درسته که در بیمه های دیگر دست فرد باز هست و پول پرداختی قابل بازگشت و دریافت هست و ... ولی در هنگام دریافت مستمری بازنشستگی ، بیمه های دیگر به هیچ عنوان جای تامین اجتماعی را نمی توانند بگیرند چون پرداخت مستمری تامین اجتماعی مادام العمر هست، بطور مثال پدرخانم اینجانب، از 63 سالگی که بازنشسته شده تا الان که 84 سالش هست، بطور مستمر داره حقوق بیشتر از یکمیلیون تومن ماهیانه میگیره ، دفترچه درمان هم داره و هر سال هم مقداری حقوقش رو افزایش میدهد که در بیمه های دیگر این کار به هیچ عنوان امکانپذیر نیست و فقط چند سال محدود (به میزان پولی که به شرکت بیمه پرداخت کرده اید) مستمری میدهند که حقوق پرداختی شان هم محدود و اندک هست !
و در کل بیمه های خصوصی دیگر ، بیشتر جنبه پس انداز کردن پول مثل صندوق پس انداز بانک ها و همچنین پرداخت غرامت مرگ و حوادث به بازماندگان بیمه شده را دارند و از جهت پرداخت حقوق بازنشستگی مادام العمر، به هیچ عنوان قابل مقایسه با تامین اجتماعی نیستند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
از جهت پرداخت و دریافت پول، درسته که در بیمه های دیگر دست فرد باز هست و پول پرداختی قابل بازگشت و دریافت هست و ... ولی در هنگام دریافت مستمری بازنشستگی ، بیمه های دیگر به هیچ عنوان جای تامین اجتماعی را نمی توانند بگیرند چون پرداخت مستمری تامین اجتماعی مادام العمر هست، بطور مثال پدرخانم اینجانب، از 63 سالگی که بازنشسته شده تا الان که 84 سالش هست، بطور مستمر داره حقوق بیشتر از یکمیلیون تومن ماهیانه میگیره ، دفترچه درمان هم داره و هر سال هم مقداری حقوقش رو افزایش میدهد که در بیمه های دیگر این کار به هیچ عنوان امکانپذیر نیست و فقط چند سال محدود (به میزان پولی که به شرکت بیمه پرداخت کرده اید) مستمری میدهند که حقوق پرداختی شان هم محدود و اندک هست !
و در کل بیمه های خصوصی دیگر ، بیشتر جنبه پس انداز کردن پول مثل صندوق پس انداز بانک ها و همچنین پرداخت غرامت مرگ و حوادث به بازماندگان بیمه شده را دارند و از جهت پرداخت حقوق بازنشستگی مادام العمر، به هیچ عنوان قابل مقایسه با تامین اجتماعی نیستند !
بله هر چیزی مزیت خاص خودش رو داره ولی باز به نظر من با توجه به تورم یک میلیون تومان مبلغی نیست از طرفی در بقیه بیمه ها مثلا شما در سال 10 هم می تونید باز خرید کنید با مبلغ بالا مثلا در پارسیان و طرح بنده مبلغ بالای 100 میلیون بازخرید داره در سال دهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله هر چیزی مزیت خاص خودش رو داره ولی باز به نظر من با توجه به تورم یک میلیون تومان مبلغی نیست از طرفی در بقیه بیمه ها مثلا شما در سال 10 هم می تونید باز خرید کنید با مبلغ بالا مثلا در پارسیان و طرح بنده مبلغ بالای 100 میلیون بازخرید داره در سال دهم
اگه حق بیمه رو دو یا چند برابر پرداخت کنید می توانید به جای یک میلیون، مثلا ماهی سه میلیون حقوق بازنشستگی بگیرید و تا 5 الی 7 برابر یعنی و ... قابل افزایش هست
و نکته مهم اینکه: یک میلیون تومنی حقوقی که گفتم مربوط به زمان حاضر هست و هر سال 15 الی 20 درصد بنا به میزان تورم آن سال، به حق بیمه بیمه شده ها و حقوق بازنشستگی افراد از طرف تامین اجتماعی افزوده میشود تا مبزان تورم را جبران کند !
و در کل بستگی به خودتان دارد که چقدر حق بیمه پرداخت کنید و در اینمورد، جزئیات رو در دو پاسخ قبل تر بطور دقیق توضیح دادم ، توصیه می کنم جهت دریافت اطلاعات بیشتر و رفع ابهامات به اتاق های مشاوره تامین اجتماعی در ادارات تامین اجتماعی در شهر های تان مراجعه کنید .
ممنون از راهنمائی تمامی دوستان
تامین اجتماعی رو انتخاب میکنم، چون خودم بیشتر با تامین اجتماعی خیالم راحته هر چی باشه اداره و سازمان دولتی هست... درسته شخصی ها هم قوی هستند و خوب کار می کنند و پلن های خوبی دارند، به هر حال با تامین اجتماعی من خیالم راحته
ولی موندم دفترچه در مانی بردارم یا نه؟
و اینکه بدون دفترچه قیمت الانش ماهانه چقدره؟
و اینکه اگه مثلا برادرم مغازه دار باشه و پروانه کسب داشته باشه و منو بیمه کنه اون موقع باید چقدر پرداخت کنیم؟