پاسخ : فروش ویژه سرورهای مجازی آلمان با تخفیف 50 درصد همیشگی + 1024 مگابایت رم به صورت هدیه برای هر سفارش
سلام.آفرتون موجود هست هنوز؟
- - - Updated - - -
این هدیه هنوز ارائه میشود؟
نقل قول:
با تشکر .
به مناسبت عید سعید فطر 2 گیگ رم رایگان در صورت سفارش هر کدام از سرویسها ارائه می شود
پاسخ : فروش ویژه سرورهای مجازی آلمان با تخفیف 50 درصد همیشگی + 1024 مگابایت رم به صورت هدیه برای هر سفارش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MostafaBestMan
سلام.آفرتون موجود هست هنوز؟
- - - Updated - - -
این هدیه هنوز ارائه میشود؟
[/COLOR][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]
سلام
کلیه افرها موجود هستند و میتوانید سفارش داده و پس از پردخت به صورت آنی سرویس را تحویل بگیرید
برای سرورهای سری 2 هدیه رم 2 گیگ همچنان فعال است
با سلام
افر هنوز ادامه داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
با سلام
افر هنوز ادامه داره ؟
سلام
بله افرها موجود هستند
درود
دوست عزیز امکانش هست پلن اول که 15000 هزار تومان هست رو به صورت 30 گیگ ssd بدید به جای هارد دیسک؟ برای دانلود و اپلود میخواستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
درود
دوست عزیز امکانش هست پلن اول که 15000 هزار تومان هست رو به صورت 30 گیگ ssd بدید به جای هارد دیسک؟ برای دانلود و اپلود میخواستم.
سلام
ssd تنها برای پلن های بالا در نظر گرفته شده . هزینه این سرویس با هارد ssd 30000 تومان خواهد بود
یوزر قبلی من 2 سال پیش بن شده بود به دلیلی
من از اقا سرور خرریدم و واقعا راضی هستم
پشتیبانی عالی
+ ملزومات رایگانی که به سرور اضافه شده واقعا تشکر می کنم
حتما برای خرید از ایشون شکی نداشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsvps
سلام
کلیه افرها موجود هستند و میتوانید سفارش داده و پس از پردخت به صورت آنی سرویس را تحویل بگیرید
برای سرورهای سری 2 هدیه رم 2 گیگ همچنان فعال است
درود
آفر پابرجاست ؟
یک سرور خریداری شد و با کنترل پنل تحویل داده شد.کیفیت بسیار خوب و مناسب هستش.
دوست عزیز نرخ ثابت هست دیگه برای این تاپیک؟