پاسخ : معتبرترین شرکت های ارائه دهنده سرور مجازی vps در ایران
سلام
میتوانیم با قیمت های بسیار مناسب به شما ارائه خدمات کنیم
سرور اختصاصی یا مجازی با کیفیت و پایداری بالا
با بهترین قیمت و سخت افزار
حدود 2 سال است که با 6 دیتاسنتر داخلی درحال فعالیت هستیم
اکثر دیتاسنتر ها پایداری 97-99% دارند
چه مشخصاتی نیاز دارید تا یک افر برای شما ارائه شود
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashnas
ممنونم از وقتی که گذاشتید و تایپ کردید.من یک سامانه فروش بلیت دارم. نباید هیچوقت قطع بشه. هرچند قطعی همیشه هست. ولی مثلا سایتی مثل ایران کنسرت روی افرانت هستش. هیچوقت سابقه قطعی نداشته. من هم همچین چیزی میخوام. ولی خب افرانت سرویس ارائه نمیده فعلا
- - - Updated - - -
برای شما از همون ابتدا سرور اختصاصی ایران رو پیشنهاد میدم
در زمینه هاست اگر لازم بود می تونم بهتون اطلاعاتی از سرویس های خودمون بدم شاید بدردتون خورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
برای شما از همون ابتدا سرور اختصاصی ایران رو پیشنهاد میدم
در زمینه هاست اگر لازم بود می تونم بهتون اطلاعاتی از سرویس های خودمون بدم شاید بدردتون خورد
ممنون از شما. ولی الان روی هاست هستم. ولی جواب نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashnas
ممنونم از وقتی که گذاشتید و تایپ کردید.من یک سامانه فروش بلیت دارم. نباید هیچوقت قطع بشه. هرچند قطعی همیشه هست. ولی مثلا سایتی مثل ایران کنسرت روی افرانت هستش. هیچوقت سابقه قطعی نداشته. من هم همچین چیزی میخوام. ولی خب افرانت سرویس ارائه نمیده فعلا
- - - Updated - - -
سلام. ممنونم از درک بالای شما. احساس میکنم فراسو خوب باشه. ولی ****** قیمتش خیلی بالاست
درود؛
شما باید ببینید آپتایم بین المللی مد نظرتون هست یا آپتایم داخلی؟ اگر آپتایم داخلی مد نظرتان است اکثر دیتاسنتر های داخلی پایداری خوبی دارند. مسائل دیگری هم مطرح است مانند پهناباند ، هزینه ها ، و.. موارد مختلفی باید بررسی شوند تا بتوان بهترین پیشنهاد را به شما ارائه داد.
در صورت تمایل میتوانید در ارتباط باشید. مشاوره رایگان است!
چت آنلاین // ارسال تیکت // ارتباط در تلگرام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود؛
شما باید ببینید آپتایم بین المللی مد نظرتون هست یا آپتایم داخلی؟ اگر آپتایم داخلی مد نظرتان است اکثر دیتاسنتر های داخلی پایداری خوبی دارند. مسائل دیگری هم مطرح است مانند پهناباند ، هزینه ها ، و.. موارد مختلفی باید بررسی شوند تا بتوان بهترین پیشنهاد را به شما ارائه داد.
در صورت تمایل میتوانید در ارتباط باشید. مشاوره رایگان است!
اتفاقا بهتره که از دیتاسنتر های خارجی استفاده کنید. سرور مجازی های خارجی به مراتب بهتره و قطعی نداره. من سایتم سرعتش در ایران 12 بود الان شده 3 ثانیه مثل برق شده.
باسلام
امكان سرويس دهي به شما با شرايط عالي بدون هيچ گونه قطعي را داريم
https://xzn.ir/vps/vps-iran
ضمنا پشتيباني فني رايگان به شما ارايه مي شود كه حتي اگر قطعي نرم افزاري روي خود سرور داشتيد سريعا توسط ما برطرف گردد .