آره فهميدم .مرسي. مدير سرور هم همينو گفت مدير سرور آي پي يوزر و لينك دانلود اين بر نامه وي ام ور رو ميده يا همين VMware vSphere Client كه نصب دارم وقتي برم تو گذينه ها اضافه تر ميشن و من ميتونم پارت بندي كنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آره فهميدم .مرسي. مدير سرور هم همينو گفت مدير سرور آي پي يوزر و لينك دانلود اين بر نامه وي ام ور رو ميده يا همين VMware vSphere Client كه نصب دارم وقتي برم تو گذينه ها اضافه تر ميشن و من ميتونم پارت بندي كنم؟
آموزش كنسول دادان به مشتري هم ميشه به صورت تصوير بذارين؟
شايد كاربري بخواد ويندوز عوض كنه
الان دیگه اکثرا برای خاموش - روشن -ریست - شات داون - ساسپند از نرم افزارهای تحت وب استفاده میکنند.به این شکل که دکمه های مربوطه درون پنل کاربری مشتریان قرار میگیره
در مورد پارتیشن بندی هم در مراحل نصب ویندوز این امکان وجود داره
بستگی داره تا چه حد بهتون دسترسی داده بشه
اگه دسترسی برای تعویض ویندوز داشته باشین ، بله میتونین پارتیشن بندی هم انجام بدین
سلام.
دوستان من برنامه رو دانلود کردم.
ولی نمیدون ای پی و یوز پسوردو از کجا بیاری؟ ی راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر از محسن که واقعا واسه آموزش تصویری ساحت وی پی اس وقت گذاشته امید وارم ما هم بتونیم به زودی کمک کنیم
لطفا یکی لینکهای جدید بزاره
سلام
چند سوال داشتم:
1. حداکثر چند وی پی اس میتوان روی یک سرور ویندوز ساخت؟
2. مسئله کنترل دسترسی به اینترنت و استفاده از پهنای باند آنها چگونه است؟
3. آیا اگر سرور اصلی در آمریکا باشد برای وی پی اس ها میتوان از ویندوز کرک شده استفاده کرد؟
با تشکر
و علیکم السلام
بستگی داره به سرور
برای مثال اگر بخوایید 16 تا سرور بسازید باید 16 تا ای پی قابل استفاده هم داشته باشید
داشتن ای پی کافی نیست و باید به سرور هم توجه کنید
برای مثال سرور 8 گیگ دارید
روی این سرور شما نمیتونی 16 تا سرور 1 گیگ بسازی
همچنین برقرض مثال اگر 10 مگاهرتز سی پی یو داری باید بین کاربران تقسیم کنی و هر گیگ رو حدود 700 مگاهرترز اختصاص بدی
البته اینطوری مثال زدم تا راحت تر متوجه بشید چون باید مصرف حدود 1 گیگ رم vmware رو هم در نظر داشته باشید
2- وقتی سرور خریداری میکنین بنا به درخواست شما کنترل پنلی روش نصب میشه (شخصا وی ام ویر راحت ترم)
برای کنترل دسترسی و اختصاص منابع و .... باید با این پنل کار کنید
3- دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
با سلام
سوال دیگری که دارم اینست که آیا نرم افزار وی ام ویر به طور جداگانه خودش به عنوان یک سیستم عامل روی سرور نصب میشود و همه ویندوزها از جمله ویندوز اصلی سرور باید زیر آن باشند؟
با اینکه روی ویندوز اصلی سرور نصب میشود و همچنان ویندوز اصلی سرور با همه نرم افزارهای روی آن قابل استفاده می باشد
اگر به این سوال من پاسخ دهید ممنون می شم
باتشکر