پاسخ : مدت حضور کاربر در سایت رو گوگل چطوری میفهمه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Creepy
یه bot بوده با user agent شبیه Google.
نه از اینکه خود. گوگل بوده مطمعنم ... چون برای مثال امروز. تو پروفایل گوگل میزد الان تو تاپیک فلان هست تو انجمن
فردا میدیدم اون تاپیک تو گوگل ایندکس شده
هیستوری ای پی هاشم نگا میکردم تو رنجای نزدیک به هم بود همیشه
سلام
من اینو در جایی خونده بودم گفتم بد نیست برای شما هم ارسال کنم شاید جواب سوالتون و گرفته باشین "خیلی راحت هست.تمام اطلاعات از طریق دیتاسنتر ثبت دامنه شما بر اساس قوانین بین المللی برای الکسا ارسال می شود و الکسا نیز بر اساس تفاهم نامه خویش با گوگل اطلاعات را برای گوگل ارسال می کند."
موفق و پیروز باشین
تاثیری در سئو نداره
از طریق کد های آنالیتیکس مرورگر و گوگل آنالیتیکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majdict.com
سلام
من اینو در جایی خونده بودم گفتم بد نیست برای شما هم ارسال کنم شاید جواب سوالتون و گرفته باشین "خیلی راحت هست.تمام اطلاعات از طریق دیتاسنتر ثبت دامنه شما بر اساس قوانین بین المللی برای الکسا ارسال می شود و الکسا نیز بر اساس تفاهم نامه خویش با گوگل اطلاعات را برای گوگل ارسال می کند."
موفق و پیروز باشین
اگه به این سادگی باشه پس الکسا اطلاعات سنی و سطح تحصیلاتو از کجا میاره؟ اگه به این راحتی اطلاعات بدست میاد پس گوگل آنالیتیکس چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
اگه به این سادگی باشه پس الکسا اطلاعات سنی و سطح تحصیلاتو از کجا میاره؟ اگه به این راحتی اطلاعات بدست میاد پس گوگل آنالیتیکس چیه؟
اطلاعات داخل ایران بعید میدونم خیلی دقیق باشه
ولی به طور کل از مشخصات آی پی شما
مثلا اگر شما از اینترنت دانشگاه وارد سایتی بشید بدون شک سن شما از یک مقداری بیشتر هست
به طور کل از روی اطلاعات ثبت شده که البته داخل ایران به اون شکل جدی نیست و حتی ای پی ثابت هم در اختیار کسی وجود نداره
احتمالا از یک سری جاهای دیگه
به عنوان مثال در کروم اگر به اکانت گوگل وارد بشید این امکان وجود داره که وقتی سایتی رو بررسی می کنید گوگل از اطلاعات پروفایلتون استفاده کنه
در کل گوگل و سایر شرکت های بزرگ راه های بسیار خوبی برای بدست آوردن اطلاعات دارند که یکی از دلایلش دسترسی به حجم زیادی از اطلاعات به لطف سرویس های مختلفی هست که در اختیار کاربران قرار میدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
یادمه قدیم وقتی می خواستم تولبار الکسا رو نصب کنم ازم تمامی این اطلاعات رو پرسید (یعنی یه لینک خودش باز کرد که خواسته بود سطح تحصیلات و سن و... رو وارد کنم.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majdict.com
سلام
موفق و پیروز باشین
سلام
در صورتی که چنین قانونی وجود داشته باشه و دیتاسنترها ملزم به ارائه اطلاعات به الکسا و الکسا هم به گوگل باشه, میشه این مسئله رو توجیه کرد. در حال حاضر منطقی ترین جواب از نظر من مال شماست. ممنون از شما و همه دوستانی که نظر دادن
وقتي تو گوگل وبمستر سايتت رو ثبت كني يعني كلا سايتت زير نظر گوگل ميره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinsis
وقتي تو گوگل وبمستر سايتت رو ثبت كني يعني كلا سايتت زير نظر گوگل ميره
سوال اصلی در واقع این هست که این زیر نظر گرفتنه چجوری انجام میشه؟!
من هم فکر میکنم که از طریق دامنه ها بررسی میکنن
برای مثال اکسا از کجا رتبه دهی میکنه؟!