تا اول ماه مبارک رمضان آفر تمدید شد
نمایش نسخه قابل چاپ
تا اول ماه مبارک رمضان آفر تمدید شد
هاست های ارزان قیمت برای کارهای تست و وب سایتهای شخصی مناسب هستند ... دوستان همکار گرامی می توانند آفرهای خود شون رو علاوه بر انجمن تخصصی هاستینگ برای عموم هم معرفی کنند ... تخفیف هاست
یک هاست دانلود از ایشون خریداری شد
سریع تحویل دادند و کیفیت و سرعت سرویس هاشون عالی هست
اقاطبق پیامی که تو صفتحه اول سایت فردا هاستینگ زدید ، رفتم تو سایت میزبان 24 و تیکت زدم، سه تا هم دامنه دارم، برای هر کردوم هم یه تیکت مجزا زدم، هر سری هم تیکت میزنم یا تیکت رو میبندید، یا یه ایراد اکلی میگیرید، الان وظیفه من نیست که دنبالت بدوم واسه وارد کردن سایت و سرویس! (مگه اینکه نیتت چیز دیگه ای باشه)
البته این شگردی که خیلی از فروشنده ها دارن، جواب سر بالا میدن یا درست جواب نمیدن تا اخرش به توهین کردن برسه و به همین بهانه هم سرویس رو ازت بگیرن و حذف کنن
بهر حال امیدوارم حسن نیت خودتون رو نشون بدید، الان سرویسهای من رو هوان ، البته سایتها بالا هستند، ولی الان سایت فردهاستیگ که تعطیل شده، تو سایت میزبان 24 هم هیچ سرویسی وارد نشده
هر خدمات و سرویس ارزونی بی دلیل نیست و 90 درصد علتش کم کردن از مسائل دیگه هست که بعد از یه مدتی میزنه بیرون
آقا کلاهبردایه نخرید، اسکرین شات و تیکتها هم دارم کسی مدرک خواست بگه ارائه کنم ازین سایت پاس میدن به سایت mizban 24 .net بعد اونجا هم خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و پاس میدن دوباره به همین فردا هاستینگ، بعد الان صفحه اول سایت برید هیچی نیست ،ولی اگه رو لینک خرید بزنید کار میکنه، آدم باید خیلی خر باشه که نفهمه جفت سایتها توسط یه نفر داره اداره میشه.
تو اولین فرصن میرم دنبال شکایت .... ببینم بازم انقدر بلبل زبونن یا نه