بابا چیکارش دارید از کجا گرفته؟ همه چیز رو که نباید گفت..آدرس هم نمیده.. هر کی میخواد بخره هر کی هم نه بسلامت.. سرعت همچین بالا مشخصه که قانونی توش نیست! آدرس بده که چی؟خدمتش تشریف بیارید!
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا چیکارش دارید از کجا گرفته؟ همه چیز رو که نباید گفت..آدرس هم نمیده.. هر کی میخواد بخره هر کی هم نه بسلامت.. سرعت همچین بالا مشخصه که قانونی توش نیست! آدرس بده که چی؟خدمتش تشریف بیارید!
اینم یه نوع سرویسه دیگه . حالا اینهمه آدم اومدن سر ملت رو کلاه گذاشتن و دوباره دارن فعالیت میکنن به این آقا که هیچ سوء پیشینه نداره و هم سایت داره و آبرو داره اینطوری میکنید . میخواید بگیرید نمیخواد هم پست الکی ندید . من خودم تا دو سه روز دیگه مشتری ایشون میشم با این وضع اینترنت .
به نظرم اگر کارتون خوب باشه و دوستان شناخته شده در فروم ( نه کاربرانی که چند تا پست دارند و دو روزه که عضو شدند .. ) از خدماتتون استفاده کنند و در همین تاپیک مهر تایید به کارتون بزنند خلیا از خدماتتون استفاده خواهند کرد .... (خودم هم پس از تایید کارتون سفارش های زیادی دارم )
با تشکر از راهنمائیتون
من به جهت ایجاد اعتماد برای دوستان قرارداد سرویس خرید پستی رو با شرکت ایران مارکت سنتر بستم که همه شما روال فعالیت و سفارش رو میدونید
حالا این طوری دوستان میتونند بدون هیچ نگرانی سفارش رو بدن و زمانی که مرسوله رو از مامور پست تحویل می گیرند مبلغ رو پرداخت کنند
دوست من فعلا آیدیتون اسپم میکنه یه فکری بکنید اعصابمون رو خرد کرده :d
از سفارش دانلود منصرف میشیم کلا!
حضرات !! خبری از این آقا نشد ؟
نمی تونند دانلود ها رو ارسال کنند؟